sevdiğimiz hoşumuza giden yada bizi bugün etkileyen resim yada sözler..........

reyyan1984

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
2.638
4
0
41
Çorum
belkide vardır buna benzer bi konu ama:26:
hani bi yerde okuruzda
tam benlik derizya bir söz yada bir resim için

yada o günlük bizi etkilemiştir
bişeyler

ilk olarak ben yazamak istiyorum

Aslında çok konuşan kadın yoktur. Karşıdaki hiç bir şey anlamadığı için Açıklama yapmak zorunda kalan kadın vardır.

komik olanla başlamak istedim

Son düzenleme:
Yaratan’dan ötürü yaradılanı sevişim,
Bir adım gelene on adım gidişim,
Herkesi olduğu gibi kabul edişimsin..
Sen benim;
Bugünüme şükür,
Yarınıma dua edişim,
Azla yetinişim,
Çoğa göz dikmeyişim,

-Ve sen benim;
Kapanmayan avuç içimsin.

*Mevlana/Rumi

çok güzelll

harika bir resim.........

Eklentiler

• $406407_388320324518747_288408887843225_1694472_904400772_n.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 127
İmzamı çok seviyorum...
Bir gece çok ağlarken en yakın arkadaşım beni teselli etmek için söylemişti;
"ben onlara her istedikleri veririm, dünyada onları nimete boğarım ki, mahşerde bana -ama sen benim duamı kabul etmedin, istediklerimi verseydin , sana inanacaktım- diyemesinler.."

Son düzenleme:
Sadece annemlerin tanıdığı bir 'elalem' var :)
sorumluluk sahibi, başarılı, becerikli...

Kimdir bu insanlar nerede yaşarlar anlamadım gitti

Kılmazsan namazını, kılarlar cenaze namazını...

Ne doğru bir söz ya

Kendindendir çektiklerin gölgenden değil...Ne yaptın da sana dönüşünü görmedin? Ne ektin de ektiğini biçmedin?
Eylemlerin ruhundan ve bedeninden doğar...Sonra da çocuğun gibi gelip eteginden tutar... MEVLANA

Bir öpücük kondurur yavrusunun minik avucunun içine anne. Şimdi parmaklarını kapat sımsıkı tut yavrum der.

Bende öyle yaptım tıpkı canım sevgilim Emrah’ımın bana yaptığı gibi ,

Canım kocam sağ avucumu öptü doya doya defalarca kez kapat şimdi sımsıkı dedi ellerini yıkasan bile geçmez bu öpücüğün gücü.

Her gün yalnız namazdan namaza uyanayım;
Bir dilim kuru ekmek; acı suya banayım!
Ve tekrar uyuyayım ve kalkayım ezanla!
Yaşaya dursun insan, hayat dediği zanla...

MARANGOZUN GÖREMEDİĞİ"

Yaşlı bir marangozun emeklilik çağı gelmişti.Patronuna işten ayrılarak artık ailesi ve torunlarıyla zaman geçirmek istediğini söyler.Bunun karşılığında patronu marangozdan son bir isteği olduğunu ve ondan son bir kez bir ev yapmasını söyler.Marangoz kabul eder ve işe girişir.Fakat gönlü artık işte olmadığı için baştan savma işçilik ve kalitesiz malzeme kullanarak evi bitirir.İşini bitirdiğinde patron evi gözden geçirmek için gelir.Dış kapının anahtarını marangoza uzatır."Bu ev senin" der, "sana benden hediye".Marangoz şoka girer.Bu nasıl olur diye düşünür.Bu son diye bir an önce bitirmek için yaptığı evin kendisinin olduğunu öğrenince çok utanır.Bu evin kendi evim olduğunu bilseydim hiç böyle yapar mıydım diye düşünür ve yaptığı hatanın farkına varır.Bir başkası için yaptığı iş aslında kendi kullanacağı standartların çok altındadır.

Evet kendi hayatınızda da marangoz sizsiniz.Her gün bir çivi çakar,bir tahta koyar ya da bir duvar dikersiniz.Hayat bir "kendin yap" tasarımıdır.Başkaları için yaptığınızı düşündüğünüz olumlu ya da olumsuz her şey, sizin kendi evinizi inşa eder.Oturduğunuz evin güzelliği de,çirkinliği de sizin eserinizdir..

Eklentiler

• $384470_10150439928898815_96997808814_8593427_1119406641_n.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 40
Haddini BiLmez GüLüşLerim Vardır Benim ;Dosta Keyif , Düşmana Acı Verir...HAKLI KARINCAYA Yol Veririm, HAKSIZ FİLİ Yolundan Ederim! Belki BAŞI KARLI DAĞ Değilim Ama, BİR ADIMDA GEÇİLECEK TEPEDE Değilim!

Aslında düşünmeye bile gerek yok. Ben kendimi biliyorsam, kendini bilmezlerin hakkımda söylediklerinin ne önemi olabilir.:))DiYORUMKi ; Beni tαnıyαn bilir , bilen αnlαr. Anlαyαn susαr ,,,,,,αnlαmαyαn uzarrrrrrr ;D

.........................

Eklentiler

• $430342_332586763453178_100001055719392_989495_588412784_n.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…