<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 625823" data-quote="kardelen063" data-source="post: 39130702"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=39130702"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-39130702">kardelen063 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Amin canım. Ben de okumuştum bir forumda bu şekliyle.Sen etkisini deneyimlediğini söylemiştin, nasıl bir etkisi oldu?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Canım söyle anlatayım. Eski konularımda var erkek arkadasımın annesi hastaydı bayagı aramız da kötüydü o vakitler ama gercekten kötüydü arardım açmazdı bir hafta hıc konusmadıgımız olmustu. Neyse ben de o zamanlar yenı başlamıştım bu esmaya, sonra 30 Aralık sabahı bir mesaj attım bitirelim artık diye o da başladı ben seni seviyorum diye. sonra da gece mesaj atti uzun sure sonra ilk defa canım dedi o gece ilk mesajı o attı. 31 Aralık gecesi birlikte girelim dedi ben de arkadasıma söz vermiştim istersen sen de gel dedim olmadı uyduramadık annesinin yanında girdi o da hastanede. 31 Aralık gecesi mesaj attım ben ona nice seneler diye cevap vermedi. O gece sabaha kadar devam ettim ya vedudül kaviül Camii'ye. Nasılsa sabaha kadar oturduk. Sonra 1 Ocak aksamı aradı konustuk. Ertesi gün kandilimi kutladı. 3 ünde de buluştuk en guzel gunümüzü geçirdik o gun son bır senenin. Yani ben cok etkili olduguna inanıyorum cunku annesinin hastalığı zamanı tamamen koptuğumuzu dusunmustum. Allah'a cok şükur o durumumuzdan bile sağ cıkabildik. Etkisine ne kadar inanırsan o kadar gercek olur canım. Inanarak okuyun.</div>