Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çevirgel duasını duydum ama her sitede yarım yamalak. Tam olanı bulabilsek keşke o da işe yarıyormuş.
notlarımın arasında şöyle bi şey buldum
Allahtan bir şey isteyeceğiniz zaman,Allah Resulü(s.a.v.)in adıyla o şeyi isteyiniz ve şöyle dua ediniz: Ey Allahım! Sevgili Peygamberin Muhammed Mustafa(s.a.v.) hürmetine senden şunu isterim. Şeklinde dileğinizi arz ediniz. Çünkü Allahın bir meleği vardır ki, bu isteğinizi anında Efendimiz (s.a.v.)e bildirir ve Ona: Filanca kişi, şu haceti için senin Allah katında aracı olmanı istemektedir. der. Hazreti Peygamber Efendimiz (s.a.v.)in dua ve istekleri Allah Teala tarafından geri çevrilmez.
bol salavat getirelim arkadaşlar
Bundan sonra böyle dua edicem, birde şu çevirgel duasını araştırıcam bakalım neymiş...İnşallah dediğin gibi değildir.
Allah kabul etsin canım. ben bi ara araştırıp bulduğum tüm duaları ettim nerdeyse ve her tavsiye edilene güvenme, öyle ki ben 2 kez çarpılma tehlikesi atlattım Allah korusun herkesi, iyice araştır öyle başla duana, bi de yapabilrsen istihareye yat, ben defalarca denedim pek olmadı ya da ben anlamadım rüyamda gördüğümü
Haklısın canım. Ben istihareye nasıl yatılır bilmiyorum ne yazıkki..
canım benim bildiğim istihare şekli aşağıdaki gibi, inşallah sana faydası dokunur
Yapılacak her işin iyi veya kötü olduğunu, yahut hemen yapmanın mı, yoksa ertelemenin mi daha uygun olduğunu anlamak için iki rekat namaz kılınıp Allaha duâ ederek işin sonunu kalbine ilham etmesini niyazda bulunmak sünnetir.
İstihare Duâsı Şudur;
Allâhumme innî estehîruke bi-ilmike ve estakdiruke bikudratike ve eseluke min fadlikel-azîm. Feinneke takdiru velâ ekdiru ve talemu vela âlemu ve ente allâmul-ğuyûb. Allâhumme in kunte talemu enne hâzâl, emre hayrun lî fî dînî ve meâşî ve âkibeti emrî âcili emrî ve âcilihi fakdirhu lî ve yessirhu lî summe bârik lî fîh. Ve in kunte tâlemu enne hâzal-emre şerrun lî fî dînî ve meâşî ve âkıbeti emri âcili emrî ve acilihî fasrifhu annî vasrifnî anhu vakir liyelhayra haysu kâne sume ardinî bih.
Allahım! Senin ilmine göre hayrını diliyorum, kudretinden güç istiyorum, senin büyük fazlını diliyorum. Zira sen kadirsin, ben kadir değilim, sen bilirsin ben bilmem, sen gizlileri bilirsin. Allahım eğer bu iş, benim dinim, geçmişim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında hayırlı ise bunu bana takdir eyle, kolaylaştır. Eğer bu işim benim dinim, geçimim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında şerli ise bunu benden, beni de bundan çevir, hayır nerede ise bana onu nasip eyle, sonra beni onunla hoşnud eyle.
arkadaşlar merhaba,
benim çeşitli kaynaklardan uzun zamandır topladığım sevgi, muhabbet, dilek duaları var, onları paylaşıyorum sizlerle
tabi herşeyden önce hakkımızda hayıırlısını Allahtan istiyoruz
zaten Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş kuluna
nasip olanlara ne mutlu
Allah kabul etsin inşallah
ya allah ya vedud ya cami aklına geldiği zaman oku
kızlar sevdiğinize kavuşmayı istemekten ziyada hayırlısını istemek lazım aslında
tabii ki herher sevdiğiyle kavuşmak onun olmak ister ama herşeyin hayırlısını dilemek daha doğru ,RABBİM hayırlısı ise onunla evleneyim denmeli bence
RABBİM herşeyi gören bilen ALLAH hayırlısı kim ise onunla hayatımızı birleştirmemizi nasip eylesin hepimizin,cümlemizin AMİN