sevdiğimize kavuşup evlenmek için dualar

çok teşekkürler zyx321

çevirgel duasını duydum ama her sitede yarım yamalak. Tam olanı bulabilsek keşke o da işe yarıyormuş.
cewırgel duasını bı arkdsım denemıstı cocuk aramıstı ama bı sure sonra yıne uzaklastı sanırım kısa surelı bı etkı we baska warlıkların yardım ettıgı soylenıyorr bazılarındada ters tepkı yapıyomus bence dıkkat etmelısın

evet ben de öyle duydum, ayrıca muhabbet ve geri getirme duaları daha çok eşlerin arasındaki anlaşmazlıklar için etkiliymiş , yani arada nikah olması gerekiyomuş, en iyisi kuran okumak , salavat çekmek diye düşünüyorum

kızlar sanırım 2 yıl oluyor önce bende aynı durumdaydım.
çevirgel yaptım.
bekledim olmadı.
sonra dedim ki Rabbimden istemek en hayırlı çözüm olacak benim için.

duamı etmeye başladım'' Rabbim eğer o kişi hakkımda hayırlıysa tez vakit dönsün, eğer hayırsızsa tez vakit gönlümden def olup gitsin. hakkımda hayırlı olan gelsin''

veeeeee şu an gerçekten yanında mutlu olduğum kişi ile tanıştım.
Rabbim bozmasın inşallah.
lütfen hayırlısını isteyin sadece onu istemek yerine hayırlısını isteyin.

bende istihareye yatmak istiyorum acaba sevdiğim adamla evlenebilecek miyim diye ama çok korkuyorum ya hayırlısı o değilse, rüyamda onu görmezsem diye :18: çünkü eğer onu görmezsem sürekli o rüyayı sonumuzun ne olacağını düşünürüm ve ilişkimi kendi ellerimle bitirmeye kadar gider bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…