Sevdiğimle aramda 9 yaş var :(

Yaş farkınız biraz çok geldi bana . Şuan olmasa bile birkac sene sonra sorunlar cıkmaya başlayacaktır .İerleyen yaşlarda fikir çatışmaları çıkması yüksek bi olasılık ..

Benimde aramda yaş farkı var ben 18 oda 23 yaşında sevince hiç takmıyosun yaşı
eğer sende seviyosan boşver çok kafana takma
ama annen baban izin verirlermi evlenirken bilemim

Tatlim benle esimin arasinda 10 yas var bence hcte cook degil biz o kadar iyi anlasiyoruz ki anlatamam sukurler olsn ki hatta bizde ben 18ken sevgili olmstuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaş farkı çok değil, ama herkesinde söylediği gibi 18 yaşında olduğunuz için çok görünüyor. Bende 18'im ve karşıma çıkan 23 yaşından büyük olduğu zaman tereddütte kalıyorum, abi diyesim geliyor karşımdakine Hem de şuan için aileniz karşı çıkabilir. Eğer kendinizi gerekli olgunlukta görüyorsanız(düşünce olarak), ve sevileceğinize inanıyorsanız büyük bir sıkıntı olmaz. Sadece ciddi bir şeyler yaşamak için, ya da kimsenin tepki göstermemesi için birkaç yıl daha beklemeniz gerekecek.

Umarım çok mutlu olursunuz ve hayal kırıklığı yaşamazsınız.

benimde aramda eşimle 10 yaşa yakın var ama yaşınız küçük.
Evlenmek için mi soruyosunuz yaş farkını, yani sevgilinizin yaşı normalde siz küçüksünüz bence

yaşşın küçük olduğu için şu anda sana fazla gelebilir sen 25 yaşında falan olsaydın fazla gelmezdi sanırım. çokta fazla bir yaş değil. ama bu tarz farklılıklarda genelde kadınlar erkeklerin çok ağır olduğundan ayak uyduramadğından şikayet eder. sonuçta kuşak farkı oluyo yani

Çok mu fazla sizce?
Acayip düzgün, iyi birisi ama bu fark beni çok üzüyor
Hem benim hakkımda ne düşündüğünü bile bilmiyorum
Ben 18, o 27 yaşında.

Yas farki fazla degil ama sen kucuksun sorun olacaksa bu sorun olur cnki o olgunluk yasnda sen daha cıtı pıtı istekleriniz beklentileriniz farkli olabilir

Benimde aramda yaş farkı var ben 18 oda 23 yaşında sevince hiç takmıyosun yaşı
eğer sende seviyosan boşver çok kafana takma
ama annen baban izin verirlermi evlenirken bilemim

18-23 ayni seyleri bekler ama 18-27 de beklentiler farklidr diye dusunuyorum siz sevgilinzle hemen.hemen ayni devrin.cocugusunuz iliskiden ayni beklentilerinz vardir diye dusunuyorm ben ama eger cok cok mutlularsa elbette sorn olmaz

İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Yas farki fazla ama kucuk oldugumdan daha fazla gorunuyor haklisiniz.

Yaş farkı çok değil ama senin yaşın bu fark için çok küçük...

cicekböcek cok haklı canım... yasamıs biri olarak söylüyorum 25 yas ile 34 yas arasında fazla bir fark yoktur ama emin ol 18 ile 27 arasında daglar kadar fark var... anladım ki, yaslar ilerledikçe aradaki fark kapanıyormus :)

Çok mu fazla sizce?
Acayip düzgün, iyi birisi ama bu fark beni çok üzüyor
Hem benim hakkımda ne düşündüğünü bile bilmiyorum
Ben 18, o 27 yaşında.

Canm 18 yasindayken o yas farki gozune cok gelebilir.disardanda abes gorunur.ama emin ol bi sure sonra o fark belli bile olmaz.benm sevglmle 11 yas var aramda. Ben yasim kucuk olsa bile olgun davraniyorum.oda cocuklasiyor hatta.gerci su an ayrilma noktasindayim ama yasiyla ilgisi yok kesinlikle.neyse heleki Ki bayanlar erkeklerden once coker derler takma kafana ...ama anlasabilmeniz icin tabiki cok caba harcaman gerekebilir

9 yaş bana fazla geldi ama siz sıkıntı etmiyorsanız gerçekten seviyorsanız birbirinizi problem olmaz. ama senin yaşın küçük şuan. iyice düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…