Sevdigimle disardayken hep biri gorecek korkusu :(

by2016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
260
113
53
33
Türkiye
Herkese merhaba,
Umarim bu pazar gunu herkes icin guzel gecer diyerek baslayayim soze. Bikac gun once annem istemedigi icin sevdigimden ayrildim diye bi konu acmistim belki okumussunuzdur.
Sevdigimle uzun uzun konustuk, ailemi ikna etmenin zaman alacagini, onumuzde uzun ve zorlu bi surec olacagini soyledim. Ben seni zorlayamam ama benle olacaksan boyle zorluklarimiz olacak dedim, o da sen yaninmda ol da bem her seye raziyim dedi. Ozetle devam etmeye karar verdik, annemle aram duzelene kadar az gorusmeyi falan denicez bi sure. Konustugumuzdan beri bi defa bulustuk, bizim uzak bi akrabamizi gordum, o bizi gordu mu beni tanidi mi bilmiyorum da. Simdi annem bilmeden gorustugum icin her seferinde biri gorecek hakkimda konusacak sacma sapan ya da annemin kulagina gidecek diye hep tedirgin oluyorum. Diyeceksiniz nasil gordu el ele tutusmaktan baska bir sey yapmadim hic gorecekleri en fazla sey o. Ailem bilse rahat rahat otursam onunla bi yerlerde yalan soylemesem ama onu da denedim olmuyo. Sadece telefonla konusup da olmuyo cok ozluyorum. Ne yapacagimi sasirdim.

Uzaktan akraba koşup yetiştirmez herhalde.
Ama en doğrusu annene söylemen "o iyi biri, tanıdıkça göreceksin lütfen ona şans ver" demek.

24 yaşındasın, akademisyensin ve ailen ilişkini öğrenecek diye korkuyorsun. Pes...Ayrıca geçmiş konuna baktım sizin iş yaş...

Sizde daha dikkatli olun bi kafede faln bulusun onlarin giremiyecegi

24 yaşındasın, akademisyensin ve ailen ilişkini öğrenecek diye korkuyorsun. Pes...Ayrıca geçmiş konuna baktım sizin iş yaş...
konumu okuduysanız detayları biliyorsunuz. Ben özel bir üniversitede asistanlık yapıyorum aynı zamanda yüksek lisans, devlette çalışmak istediğim için hem asistanlık hem de bakanlık sınavlarını takip ediyorum bi yandan. Tam olarak akademisyen değilim ama en uygun onu buldum. Mesleğimle bu korkuyu neden karıştırıyorsunuz? Yaşadığım yer çok büyük değil ve aileme anlatmayı denedim ikna olmadılar ama sevdiğim adamdan vazgeçemedim aynı zamanda. Bizim iş neden yaş neden öyle düşünüyorsunuz?

24 yaşında eli ekmek tutan kızsın. Öğrencilere yeri geliyor yol gösteriyorsun ama kendi hayatına yön veremiyorsun. Eğer niyetin ciddiyse annenle erkek arkadaşını buluştur bir kafede tanışsınlar. Ondan sonra annen yorum yapsın. Ergen değilsin ki elele tutuştuk sadece.diyorsun.

Back
X