sevdigin bir insan ile kisa süre icin bile olsa vedalasmak...

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
cok sevdiginiz bir insan bu esiniz olabilir, sevgiliniz olabilir cok yakin arkadasiniz olabilirŞeniz

bu kisiyi en az üc hafta göremiyceksiniz nede telefonda görüseceksiniz:1no2:

zaman geliyor ve vedalasma ani senağlama, belkide haklarinizi helal ediyorsunuz bellimi olur yarina cikip cikmiycagimiz....istekleriniz soruluyor.....

ama o bir kac haftanin nasil gececegini biliyormusunuz ???

o insana bir daha kavusmanin sevinci ile beklemek ne kadar güzel olmali degilmi???
gelecegi günleri saymak:delphin:

bu bir soru degil aslinda , burada icimizden gecenleri, hislerimizi paylasalim:delphin:

benim sahsen icime bir hüzün girer ve birdaha oradan cikmaz:1no2:

taaki en son gün geldiginde beni yine mutluluk sarar....yine kavusmak yine o insani görmek yine onun yanimda oldugunu hissetmek:1hug:

ya ben biraz abartiyorum yada bunlar cok dogal olan olaylar:bbo:

eşimin meslegi dolayısıyla sıksık bu duyguyu yaşıyoruz günlerce telefonda bile konuşamıyoruz.çok kötü bir durum ama alıştım artık denebilir.

Enson 8 Ay Önce Kardeşimle Ayrıldım..Askerlik İçin Zorunlu Bi Ayrılıktı..Ve O An Anladım Giden Sevgililerin Ardından Ağlamak Yas Tutmakla Meğer Onları Ne Kadar Yüceltmişim.! kötükedihüso

Kalbimi Götürdü Sanki Velet Beraberinde :çok üzgünüm:

aman yaa içimden birparçamı bırakıp öyle gitmiştim bak aklıma geldi sürgüne gitmiş gibi olmuştum halbuki dinlenmeye ve tatile gitmiştim.çok sık yaşamadımız için belkide

ben o kadar uzun ne eşimden ne de kızımdan ayrılamam ki...Allahım da ayırmasın...
çok önelmli bir şey olur,mecbursam eğer,bir şekilde gideceğim yere
eşimi de,kızımı da götürmek isterim...
mecburen gitmek zorunda olanlara da Allah sabır versin,gerçekten ayrılmak zor...
ama keyfiyen gidenlere de aklım ermiyor doğrusu...
sevgiler...

ayrılık ne olursa olsun kotu
allah tum ayrı dusenlerı ne olursa olsun kım olursa olsun yakınlastırsın kavustursun vedalar cok zor
allah gıdenlerı hep gerı doneyı nasıp etsın...

ben de çok kötü olurum ister istemez bir hüzün sarar içimi geldiğinde de mutluluk sanki aylarca görmemişim gibi...

vedaları sevmiyorum artık üniversiteyken zorunluydu vedalar ailem olsun sevgilim olsun alışmıstım ama geride kalan olmak zor beklenenolmak da.bir de telefonla bile olsa görüşememk insanı ister istemez üzer nerde ne yapıyor iyi mi falan...

ya gerekli değilse gitmesin, neden gidiyor ki...............................:)

çok ağlarım ben..en ufak bişeyde ağlayarak rahatlayan biriyim zaten..erkek arkadasım askere gideceği zaman düşünemiyorum..:58:

Back
X