- Konu Sahibi ElaMenevis
Çok teşekkür ederim canım yorumların için.Evet,yaşanan herşeyin bir nedeni var elbette,bizim de kısmetimiz böyleymiş.Allah sana da sabır versin.Ama iyi yönünden düşünmeye çalış.Erkek arkadaşın askerlik olayını halletmiş oluyor.Bu güzel birşey.Askerlik durumu erkek açısından iş güç sahibi olma,evlillik gibi konularda etkili oluyor çünkü.Uyumdan bahsetmişsin ya birarada tutan şey olarak.Bu uyumu sağlayan neler sana göre bir ilişkide?Şunun için sordum bunu.Bazıları mesela aynı olmanın,her konuda anlaşmanın ilişkiyi monotonlaştırdığını söyler.Bazısı da farklıysa iki kişi kesinlikle anlaşamaz,olmaz diye savunur.
Sağol sabır dileklerin için evet aramızdan bir engeli kaldırmış olduk :)
Bence uyum ben sarıyı seviyorum oda sarıyı seviyor değil ilişkiden beklentilerimiz aynı. Yani şöyle örnek vereyim ikimizde birbirimizden başka hayatlarımızın olduğunun farkındayız yani ben karşımda bana erkek arkadaşın olmasın erkeklerle konuşma, şifrelerini ver argo konuşan hep birlikte takılalım kafasında biri olsaydı yapamazdım bu kadar yıl benim SEVGİLİ den beklentim o onunda ben :)
Benim için sevgili aşk insanı mutlu etmeli.Huzursuz mutsuz her gün sorun yaratan bir ilişki can çekişiyor demektir yürümüyorda zaten bir yerde bi taraf mutsuzluktan yorulup pes ediyor. Aşk evet sevgi evet çok önemli ama birbirinin isteklerinden bi haber bir ilişki nereye kadar gider ?