Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben koskoca 6 yıl sevdim dile kolay 6 yıl yançok acı çektim üzüldüm kendi kendimi harap ettim olmayacağını bile bile hem de bekledim sevdim hiçbir karşılık beklemeden sevdim ama bir aydır hatırlamıyorum bile bıraktım olması gerekiyordu da galiba kendimi üzdüğümle kaldım ondan bana ne kaldı diye soracak olursan da sevgisi felan değil sadece bana yaşattığı kötü günleri üzüntüsü yarım yamalak hayallerim kaldı artıks evmiyorum bu durumdan da mutluyum çünkü hayata bakış açım değişti yeni doğmuş bir bebek gibiyim üstelik sana da tavsiyem sen de benim durumumda isen unut gitsin adını bile anma olamayacaksa da kendini üzme çünkü hiçbir yere avramıyorsun bu şekilde malesef
Bana bir kötülügü dokunmadi onun. evet olmayacagini biiliyorum ve benimde onu sevmekten vazgecmem gerekiyor ama nedense yapamiyorum...
Senin atlattigina sevindim.. darisi basina..ardimizda sadece bosa gecen yillar...
sana kötülüğü sdokunmamasına sevindim emin ol unutmak zor oluyor tahmin edebiliyorum seni ama unutunca da rahatlıyorsun boşa geçen yıllaraın olamsı kötü işte malesef
Hakkimizda hayirlisi buymus demekki demekten baska birsey bulamiyorum ... insallah unutma sirasi bende
seda ya katılıyorum kesinlikle aynı şeyleri ben de yaşadım hemde öss gibi bir sınava hazırlanırken,ne yazıkki ilk defa aşık olmuştum,zaten o bizim okuldan ayrıldıktan sonra gidesim yoktu gidince sürekli eski günleri hatırlıyor ağlıyordum..sonraki sene toplasan 5 kez gördüm onu ve gördükten sonraki günlerde sabahlara kadar ağlıyordum sanıyordum ki hayat ondan ibaret ondan baskasını düşünmüyordum saflık işte bnmki..ilk senemde üniversiteye yerleştim ama gördüm ki çok iyisi olabilirmiş hukuk istiyordum puanımı görünce o hedefe çok da uzak olmadığımı da gördüm şimdi üzüldüğüm tek şey düzgün çalışmadığım ve kendimi paraladığım o günler....bu da bana şimdi iyi bir ders oldu
inanırmısın ben de öss yıllarında denk geldim yani o ara vardı ve hayatıma büyük engel oldu bana ilk yılım da kazanmadım mesela ikinci yılımda kazandım lisede iken hani derslerim çok iyiydi belki dört dörtlük değildim ama teşekkür takdir eksik olmazdı derslerim öyle bir düşmüştü ki hocam bile anlayıp demişti ki kızıms en aşık mı oldun bu notlar neben acırım acırım da işte o yıllarıma yanarım boştan yere düşen notlarıma bir yılımın heba olupta kazanamama ve kendimi üzüp ağladığım yıllarıma hayat ondn ibaret gibi kendiğimi hırpaladığım yıllarıma yaızk sadece
bizim bu kötü hikayemiz herkese ders olsun hayatlarının dönüm noktaları denilcek zamanlarda kimse böyle aşklara kalkışmasın :)
aynen hayrlısı bu dmeek ki şunu da unutma eğer birşey çok istemene rağmen olmuyorsa senin için hayırsız demekir ve hayırsız bir insnaın hayatınd aolamsındansa hiç olmasın daha iyi dğeil mi ?
aynen öyle ders olunacak kötü aşk hikayelerimiz ibret olsun herkese :)
maalesef ki kalbimize engel olamıyoruz.Ben 3 yıldır aşığım ve bir türlü söyleyemedim.Tamda üniv.hazrlık zamanı aşık olunurmu yaaaaa![]()
var canım.. yanlış hatırlamıyorsam senin konundu..neyse ki güzel gelişmeler var sanırım senin hayatında..
benimki imkansızın imkansızı...zaten kavuşmamız beklenen bişi olamazdı..ara sıra gurursuzluğum tutuyor özlem çekiyorum..o da geçecek zamanla..