• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdigine kavusamayanlar...?

benimki plotonık bir şeydi 16 yasımda bir iki defa gördüm konuşmuslugumuz yok sadece bir bakışma.. ama haberleri geliyordu bana birisiyle çıkıyormu...sonrasında nısanlandıgını duydum derken duyun davetiyesi geldi....
suan 30 yaşındayım evli ikide çoçugum var 14 sene oldu ..hala aklımda o var:skeske diyorum ona olan yogun hislerim eşime karsı olsaydı:S

benimki plotonık bir şeydi 16 yasımda bir iki defa gördüm konuşmuslugumuz yok sadece bir bakışma.. ama haberleri geliyordu bana birisiyle çıkıyormu...sonrasında nısanlandıgını duydum derken duyun davetiyesi geldi....
suan 30 yaşındayım evli ikide çoçugum var 14 sene oldu ..hala aklımda o var:skeske diyorum ona olan yogun hislerim eşime karsı olsaydı:S

canım bence bunun sebebi elde edememiş olman ve bu yüzden aklında kalması. insanların yüzde 90'ı tanımadıklarını kafasında büyütüyor hele hele ergenlik çağlarında. bu da öyle bir şey olabilir. sen yarattığın hayale aşık olmış olabilirsin. ama eğer eşinden yana şüphen varsa asıl sorun burada olabilir. yani duyguların sallantıdaysa düşünmelisin... bu geçici bir şey mi, ne boyutta diye. tabii karar senin naçizane önerim bu sadece.

İnanamıyorum... Umarım ben de boyle olmam :(

olmazz mı doganın konunu sankı sevıp kavusamamak 3 yıl normal arkadaslık 3.5 yıl sevgılılık donemı gecırdık aynı ilçede yaşıyoruz ve sabah işlerimize giderken uzaktanda olsa goruyoruz bırbırımızı ıkımızınde hayatında baskaları olduuuu olacakta ama kımse onunnn gibi bakmadı gozlerımeeee kımse kendınden bıle kıskanmadııı benı kıymetını bılemedıgımız için bir ömür yüreklerımız bedenlerımıze hasret kalacak yuregım senıı cook sevmiştttiiii be cannnn :(

Selam Kizlar,

benim gibi sevdigine kavusamayan varmi aranizda??

Sevdiginin özlemini ceken, olmayacagini bildigi halde:(:(

ben varım arkadaşım sana başımdan geçeni anlatayım biz sevgilimle 8 ay çıktık askere gitti geldi babam askerden gelmesine 2 ay kala bizi öğrendi hiç ses çıkarmadı tanıyodu sevgilimi askerden gelince niyeti ciddi olduğunu söyledi ama babamın şirketi benm üstümeydi ve onu istemiyodu babamda bunu duyunca tüm bağlarımızı kopardı hayatta vermem seni dedi şimdi beni seviyo bende onu ama şirket üzerimdeyken elimden bişi gelmiyo :( üstelik babamda kanser yeni ameliyat oldu ne yapcağımı bilmiyorum bizde kavuşamayanlardanız :(anlıcağın çok dua ediyorum bi mucize olsunda herşey düzelsin diye ama ümidim azalıyo git gide yardım edin bana ...

Ben de o kavuşamayanlardanim. Geberiyorum derler ya aynen öyle. Son bir saatim aglamakla gecti. Bir sene oldu, tam unuttum derken onu gördüm. Sonuc; son uc gündür her anım aglayarak geciyor. Olmayacağını bile bile kendime eziyet çektiriyorum, bağımlı oldum sanki surekli onu düşünüp onu hatırlıyorum. Boyle olmaktan nefret ediyorum. Kendi kendimle baş basa kalmamak icin surekli kitap okuyorum zihnim baska şeylerle meşgul olsun diye, kendimle mücadele ediyorum :(

çok zor çok bide karşıma çıkması yokmu unutmadım unutamada heralde facede yeni resmini görünce bile ağlıyorum çok özlüyorum onu :( allahım tüm sevenleri kavuştusun inşallah...

17 yasındaydım onu tanıdıgımda hayatımın askıydı herseyıyle allaha hergün şükrediyodum onu bana verdıgı ıcın ve bu ılıskı bi küs bi barış devam ediyodu kırgın dediysem de 10 dk sonra askkkkkkkkımmmmmmm dıye seslenirdi ama onu öylesine sevmişim ki yere göğe sıgdıramıyodum 4 sene sürdü ve hersey hazırdı artık evlenecektik birlikte oturacagımız evde kalıyodu artık o aksam telefonlarıma cevap vermıyodu o kadar merak ettım kı hemen taksıye atladım ve batıkente gittim bana doğru kolunda bi kızla geliyodu o an ne yapıcağımı bilememiştim dünyam başıma yıkılmıştı ne diyeceğimi ne konuşacağımı bilemeden olduğum yere çöktüm hıçkırıklara boğuldum ağlamaktan yolda ne desem boştu ailem bu ilişkiye karşıydı ve ailem evlendirmek istiyodu bi baskasıyla sırf bu yuzden bı baskasıyla evlendım ve hayatımı mahvettim sorsanız unuttun mu dıye hayır ne yaparsam yapıyım unutamıyorum

bende kavusamadım sevdıgıme.. ustelıkk doyamadım.. doyamadan bıttı..:43: en cok o koyuor bana :14::14:

onun yanında daha fazla guzel gunler gecıremedım..hergun onu goremedım.. anca 1 sene boyunca netten telefondan haberlesım sagladım onla..

Ona 2 kere sarıldım.. ve her sarıldıgımda benım ellerımın arasından alındı sanki.. artık düşmanım mesafe ve zamandı.. mesafeler benı ondan uzak tutuordu.. zaman ise beni ondan sogutuordu.. cok mucadele ettım ama noldu elde var 0.. benım onu sevdıgımı bılıordu ama bana deger vermedi..

artık pes etme zamanı geldı.. bırdaha onun ıcın kılımı bıle kıpırdatmıcam.. baska bı kız onun ıcın yaptıklarımı veya yapacaklarımı aslaaa yapmıcaktır cok emınım!!

Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıklıkları değil, yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır .. :2::14:

Son düzenleme:
[sıze=3]bende kavusamadım sevdıgıme.. Ustelıkk doyamadım.. Doyamadan bıttı..:43: En cok o koyuor bana :14::14:

Onun yanında daha fazla guzel gunler gecıremedım..hergun onu goremedım.. Anca 1 sene boyunca netten telefondan haberlesım sagladım onla..

Ona 2 kere sarıldım.. Ve her sarıldıgımda benım ellerımın arasından alındı sanki.. Artık düşmanım mesafe ve zamandı.. Mesafeler benı ondan uzak tutuordu.. Zaman ise beni ondan sogutuordu.. Cok mucadele ettım ama noldu elde var 0.. Benım onu sevdıgımı bılıordu ama bana deger vermedi..

Artık pes etme zamanı geldı.. Bırdaha onun ıcın kılımı bıle kıpırdatmıcam.. Baska bı kız onun ıcın yaptıklarımı veya yapacaklarımı aslaaa yapmıcaktır cok emınım!!

Aslında insanı en çok acıtan [ı]şey[/ı]; hayal kırıklıkları değil, yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır .. :2::14:
[/sıze]

maalesef deger bılmıyorlar..:(

ne kotu bı durum ve duygu olmayacagını bıle bıle hala ıcımızde devam eden kenıdımıze hayatı zından ettıgımız bı durum nasıl ustesınden gelecegızkı... ??? puffffff....

Ben varım ben sevdiğine kavuşamayan artık kavuşamam zaten evlendi kendisi...bundan sonra kalbim çok kırılıdı bu avutucu sözlerden de nefret ediyorum boşver üzülme herşey olacağına varır hayırsızmış demekki gibi sözler insanı avutmaktan başka bi işe yaramıyor boş sözler topluluğu....ben bundan sonrada ne evlenirim nede severim yazıklar olsun geçen günlere, kadere, bu kadar adeletsiz bir dünya olabilir mi? Ağlayanın malı gülene yar olur mu? Allah kullarına hep eşit mi?ben hiç sanmıyorum hayattan da artık hiçbirşey beklemiyorum....

Ayrilali 12 gun oldu o kadar inanmiatim o kadar sevmistim ben onu herkesten farkli gördüm yapmayacagim seyi yPtim kendimi verdim ona ilk kez onun oldumm . Oyle inandirdi beni sevdigine oylede gozuktu hep ama megersem koca bir yalanmis her sey simdi baskalariyla konusmaktan brni hatirlamiyor bilee ki ben onun cogu seyde ilkiydim ona goree yaptigim hicbir fedakarligin kiymwtini bilemedi. Ayrilan ben oldum ama asil bizi bitiren o oldu. Simdi kili bile kipirdamiyor. En son iliskin ne zamandi diyenlere 2 haftaya yakin ama sevmemisim aliskanlikmis diyor . sevdigini zannedip benim her seyimle oynamis. Her gun agliyorum cok kotuyum aptal gibi bunlara ragmen hala onu istiyorumm :(( canim cok aciyor ne yapacagim benn:((

Nedense olaylar farkli kisiler farkli fakat duygularimiz Hep ayni hepimiz aldatilmis terk edilmis ve yari yolda birakilmisiz... Sevmemek icin ugrasiyoruz kendimizi avutmak icin aylarca ugrasiyoruz kader diyoruz hayirlisi degilmis diyoruz yaralarimizi kendi kendimize sarmaya calisiyoruz iste ne denir ki bende kavusamadim sevdigime o da kavusamadi sevdigine... O simdi Mutlu mu bilmiyorum evleniyo yakinda eminim mutludur onun degimiyle Ben onun kotu negatif yaniydim o Ise benim hayata tutunmama yardimci olan positif iyi yanimdi ama yok Gitti simdi kendi kendime positif yanlarimi cikarmaya calisiyorum pessimistlikten kurtulmaya calisiyorum basarbiliyormuyum derseniz iste soyle Boyle....

Benden uzakta üşüdüğünü farz ederdim.
Yalnızlığa sarıldığını,
Geceyi sırdaş edindiğini,
Belki de pişman olduğunu düşünürdüm!
Ama farkındayım hepsi benim kuruntum.
Biliyorum!
Sendeleyince elini uzatan
Üşüdüğünde sarılan,
İyi geceler diyen birisinin olduğunu.
Beni sorarsan, sormayacağını bile bile.
Sen yoktun!
Mevsim karakıştı
Geceleri çok soğuk oluyordu,
Ne ellerini uzatan
Ne hüznümü avutan
Ne de sen gibi hikâyeler anlatan biri vardı.
Mevsim karakıştı
Benim yakacak, başka yüreğim yoktu..!

deli gibi seviyorum benim olmayacağınıda biliyorum ama en azından ufaktanda olsa benden hoşlandığını hissediyorum ama engellerin gözü kör olsun. vazgeçtim mi olmayacak diye vazgeçmedim elbet benim olmayacağını bile bile seviyorum onu.

Back
X