E EU2 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.001 emossss .!.: hee öle olsa agamsın paşamsın kalbimi kırdı beyfendi Genişletmek için tıkla... hayatım zaman zaman herkeze gelirler,ki asker sonuçta uzakta bizlerden sevdiklerimiz...kafasında neler oluyo allah bilir,hepimiz kırılıyoruz kavgalar ediyoruz,canını sıkma alır gönlünüyerimseniben
emossss .!.: hee öle olsa agamsın paşamsın kalbimi kırdı beyfendi Genişletmek için tıkla... hayatım zaman zaman herkeze gelirler,ki asker sonuçta uzakta bizlerden sevdiklerimiz...kafasında neler oluyo allah bilir,hepimiz kırılıyoruz kavgalar ediyoruz,canını sıkma alır gönlünüyerimseniben
E EU2 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.002 reise söyleyin esas sağ onla konuşmuyo
E EU1 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.003 ulan durun birbinize söylenmeyi:) ablam benim askerin şafak çook 309 :) daha var .asomm haklısın. ARTIK BURDA Bı KARAR ALIORUM.. ÜSTÜNE GıTMıYCEMM DAHADA OLGUN OLCAAAAMHIHHH ONAA
ulan durun birbinize söylenmeyi:) ablam benim askerin şafak çook 309 :) daha var .asomm haklısın. ARTIK BURDA Bı KARAR ALIORUM.. ÜSTÜNE GıTMıYCEMM DAHADA OLGUN OLCAAAAMHIHHH ONAA
kriegerin benim can oğlum Kayıtlı Üye 12 Aralık 2007 8.513 11 158 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.004 sağ a sorun nedenmiş :dilcikar:
temmuziki Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2008 8.571 182 163 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.005 emossss .!.: ulan durun birbinize söylenmeyi:) ablam benim askerin şafak çook 309 :) daha var .asomm haklısın. ARTIK BURDA Bİ KARAR ALIORUM.. ÜSTÜNE GİTMİYCEMM DAHADA OLGUN OLCAAAAMHIHHH ONAA Genişletmek için tıkla... :lepi: :lepi: :lepi:
emossss .!.: ulan durun birbinize söylenmeyi:) ablam benim askerin şafak çook 309 :) daha var .asomm haklısın. ARTIK BURDA Bİ KARAR ALIORUM.. ÜSTÜNE GİTMİYCEMM DAHADA OLGUN OLCAAAAMHIHHH ONAA Genişletmek için tıkla... :lepi: :lepi: :lepi:
kriegerin benim can oğlum Kayıtlı Üye 12 Aralık 2007 8.513 11 158 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.006 emossss .!.: ulan durun birbinize söylenmeyi:) ablam benim askerin şafak çook 309 :) daha var .asomm haklısın. ARTIK BURDA Bİ KARAR ALIORUM.. ÜSTÜNE GİTMİYCEMM DAHADA OLGUN OLCAAAAMHIHHH ONAA Genişletmek için tıkla... biraz sabır emoşum inan hepimizin askerlerine geliyor arada
emossss .!.: ulan durun birbinize söylenmeyi:) ablam benim askerin şafak çook 309 :) daha var .asomm haklısın. ARTIK BURDA Bİ KARAR ALIORUM.. ÜSTÜNE GİTMİYCEMM DAHADA OLGUN OLCAAAAMHIHHH ONAA Genişletmek için tıkla... biraz sabır emoşum inan hepimizin askerlerine geliyor arada
E EU2 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.007 hıh ona değil:dilcikar: oh ona..cici o cicii:teselli: efferim emoşş böle ol hatınım sağı savsaklamışta ondan
hıh ona değil:dilcikar: oh ona..cici o cicii:teselli: efferim emoşş böle ol hatınım sağı savsaklamışta ondan
E EU1 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.008 Hepınıze tŞkÜrler gıslarrr:):):) hee asom cıcık o sorarım ben o pıs maymunaaa
E EU2 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.009 maymuna demek hekaydirigubbakcemile3askerden gelince aşkım aşkım die dolanırsın ama peşindekaydirigubbakcemile3:dilcikar:
maymuna demek hekaydirigubbakcemile3askerden gelince aşkım aşkım die dolanırsın ama peşindekaydirigubbakcemile3:dilcikar:
E EU1 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.010 HEP MAYMUN DıOM ONAA HIHH ONAAA NAPIO ACABA :):): MSJ ATSAMMI AMAN BOŞVER ARAR ŞıMDııı :d ÜSTÜNE GıTMıYCEMM ÖZLESıN ACCÜK
HEP MAYMUN DıOM ONAA HIHH ONAAA NAPIO ACABA :):): MSJ ATSAMMI AMAN BOŞVER ARAR ŞıMDııı :d ÜSTÜNE GıTMıYCEMM ÖZLESıN ACCÜK
hevin İkiPaşaAnnesi :) Kayıtlı Üye 17 Ocak 2009 6.631 8 158 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.011 pöfff patlıcam sıkıntıdan
E EU2 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.012 olsun kız at sen msjını yinekaydirigubbakcemile5
kriegerin benim can oğlum Kayıtlı Üye 12 Aralık 2007 8.513 11 158 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.013 _AsO__ .!.: maymuna demek hekaydirigubbakcemile3askerden gelince aşkım aşkım die dolanırsın ama peşindekaydirigubbakcemile3:dilcikar: Genişletmek için tıkla... sabaha aşkım der kaydirigubbakcemile3 aşk bu aşk sağın profiline yazdım ama cevap yazmadı :dilcikar:
_AsO__ .!.: maymuna demek hekaydirigubbakcemile3askerden gelince aşkım aşkım die dolanırsın ama peşindekaydirigubbakcemile3:dilcikar: Genişletmek için tıkla... sabaha aşkım der kaydirigubbakcemile3 aşk bu aşk sağın profiline yazdım ama cevap yazmadı :dilcikar:
E EU1 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.014 _AsO__ .!.: olsun kız at sen msjını yinekaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... ne yazcamkii deli çavuş napıonn çavuş degilde iyi uydu bu onaateytey:
_AsO__ .!.: olsun kız at sen msjını yinekaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... ne yazcamkii deli çavuş napıonn çavuş degilde iyi uydu bu onaateytey:
E EU1 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.015 hevin .!.: pöfff patlıcam sıkıntıdan Genişletmek için tıkla... sen iyi ol bacım:) aboşverrr buraya geldim neşem yerine gelioo:enbuyukkk:
hevin .!.: pöfff patlıcam sıkıntıdan Genişletmek için tıkla... sen iyi ol bacım:) aboşverrr buraya geldim neşem yerine gelioo:enbuyukkk:
E EU1 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.016 Mrs.Sönmez .!.: sabaha aşkım der kaydirigubbakcemile3 aşk bu aşk sağın profiline yazdım ama cevap yazmadı :dilcikar: Genişletmek için tıkla... bize aşk lazımmm bize aşk lazım ayrılık deeeell:)
Mrs.Sönmez .!.: sabaha aşkım der kaydirigubbakcemile3 aşk bu aşk sağın profiline yazdım ama cevap yazmadı :dilcikar: Genişletmek için tıkla... bize aşk lazımmm bize aşk lazım ayrılık deeeell:)
Arora Pretty woman :) Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2009 2.538 8 116 Diğer 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.017 Kızlar acemilikte hiç telefonla görüşülmüyo mu?
E EU2 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.018 hopp bizim köylü aybaşın geçtimi de
E EU1 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.019 görüşüluo kız olmamı:) benimki kaçak bile kullanmıştı gece 5e kadr msjlaştık
E EU2 Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kriegerin #36.020 Arora .!.: Kızlar acemilikte hiç telefonla görüşülmüyo mu? Genişletmek için tıkla... görüşülüyo canım..cep olmasada kontürlüden arar,cep ilk günler ayarlıyamaz ama düzen oturduktan sonra halleder..
Arora .!.: Kızlar acemilikte hiç telefonla görüşülmüyo mu? Genişletmek için tıkla... görüşülüyo canım..cep olmasada kontürlüden arar,cep ilk günler ayarlıyamaz ama düzen oturduktan sonra halleder..