aynen öle yap,bu arada ne zaman gidiyo
O zaman ne olduğu belli olunca ben tekrar topiğe gelip sorayım en iyisi hepsini aklımda tutamıcam kaydirigubbakcemile3
herkes iş başında da yarısı konuşmuyor ama kaydirigubbakcemile3
bu arada selam verdik alan yok hepinize hıh işte :umursamaz:
canm hangi ara verdin valla görmedim:tomato:hoşgeldin sefa geldin hayatımhihoyyyt
Ağustosun 12sinde alımlar başlıcakmış sanırım.. En geç 20sine kadar mıymış neymiş.. 15i gibi falan gidecek heralde..
MELTEMRE, hoşgeldin a.s.
hosgeldin balım Şeniz
nasılsın ?
merhaba hoşbuldum a.s.
henüz senle tanışmadık sanırım. benim ismim malum senin ki ne
bide anladığım kadarıyla yeni gidecek senin askerin
bu arada selam verdik alan yok hepinize hıh işte :umursamaz:
hoşbulduk canımcım Şeniz
sıcak sıcak sıcak başka bişey yok sen nasılsın
her telden çalıyoruz işte:icecream:seninki nerde asker canım?böyle zorla selam da olmuyor ki :dilcikar:
şaka bi yana hoşbuldum şekerim ne konuşuyosunuz bakalım dicem malum askerler şakkıdı
ayy burası cok soguk ya kac gündür yagmur yagıyor bi durmak bilmedi, yarın sıcak olcakmıs ama hadi insallah, beni bi görsen kazak giyinmisim bu mevsimdegerci ben cok üsüyen bir tipimdir zaten :jeyyar:
ne güzel:gitmerası neresi öle bende orda olsam keşke:asigim:allahın gücüne gitmesin sıcakları hiç sevmiyorum:umursamaz:
Almanya :çok üzgünüm:
ay gel valla bizde kalırsın hem hihoyyyt ama cok sıkıcı ya yaz mevsiminde bile donuyoruz, bu yaz neden böyle oldu bi gün sıcak oluyor sonra 1 hafta yagmur, soguk, allak bullak olduk millet olarak kafamçokkarıştı
oyy bebeğim ya:1hug:çok tatlısın canım,gelmiş kadar oldum emin olŞenizvalla bizde o yağmurlarla allak bullak olsak keşke:1rolleyes:
Aysum ne desem ki kuzum, esini ikna etmeye calıs bence hem calısırsan nolur ki, Kaan'a da kayınvaliden bakar, olmazsa tam mesai degilde yarım mesai olan bi is bulursun hani 4-5 saatlik sadece. Allah yardımcınız olsun balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?