Sevdiğini özleyenler buyurun

O zaman ne olduğu belli olunca ben tekrar topiğe gelip sorayım en iyisi hepsini aklımda tutamıcam kaydirigubbakcemile3
aynen öle yap,bu arada ne zaman gidiyo
herkes iş başında da yarısı konuşmuyor ama kaydirigubbakcemile3

bu arada selam verdik alan yok hepinize hıh işte :umursamaz:

canm hangi ara verdin valla görmedim:tomato:hoşgeldin sefa geldin hayatımhihoyyyt

aynen öle yap,bu arada ne zaman gidiyo

canm hangi ara verdin valla görmedim:tomato:hoşgeldin sefa geldin hayatımhihoyyyt

böyle zorla selam da olmuyor ki :dilcikar:

şaka bi yana hoşbuldum şekerim ne konuşuyosunuz bakalım dicem malum askerler şakkıdı

Ağustosun 12sinde alımlar başlıcakmış sanırım.. En geç 20sine kadar mıymış neymiş.. 15i gibi falan gidecek heralde..

MELTEMRE, hoşgeldin a.s.

merhaba hoşbuldum a.s.

henüz senle tanışmadık sanırım. benim ismim malum senin ki ne

bide anladığım kadarıyla yeni gidecek senin askerin

hoşbulduk canımcım Şeniz

sıcak sıcak sıcak başka bişey yok sen nasılsın

ayy burası cok soguk ya kac gündür yagmur yagıyor bi durmak bilmedi, yarın sıcak olcakmıs ama hadi insallah, beni bi görsen kazak giyinmisim bu mevsimde gerci ben cok üsüyen bir tipimdir zaten :jeyyar:

böyle zorla selam da olmuyor ki :dilcikar:

şaka bi yana hoşbuldum şekerim ne konuşuyosunuz bakalım dicem malum askerler şakkıdı
her telden çalıyoruz işte:icecream:seninki nerde asker canım?
ayy burası cok soguk ya kac gündür yagmur yagıyor bi durmak bilmedi, yarın sıcak olcakmıs ama hadi insallah, beni bi görsen kazak giyinmisim bu mevsimde gerci ben cok üsüyen bir tipimdir zaten :jeyyar:

ne güzel:gitmerası neresi öle bende orda olsam keşke:asigim:allahın gücüne gitmesin sıcakları hiç sevmiyorum:umursamaz:

ne güzel:gitmerası neresi öle bende orda olsam keşke:asigim:allahın gücüne gitmesin sıcakları hiç sevmiyorum:umursamaz:

Almanya :çok üzgünüm:
ay gel valla bizde kalırsın hem hihoyyyt ama cok sıkıcı ya yaz mevsiminde bile donuyoruz, bu yaz neden böyle oldu bi gün sıcak oluyor sonra 1 hafta yagmur, soguk, allak bullak olduk millet olarak kafamçokkarıştı

oyy bebeğim ya:1hug:çok tatlısın canım,gelmiş kadar oldum emin olŞenizvalla bizde o yağmurlarla allak bullak olsak keşke:1rolleyes:

Aysum ne desem ki kuzum, esini ikna etmeye calıs bence hem calısırsan nolur ki, Kaan'a da kayınvaliden bakar, olmazsa tam mesai degilde yarım mesai olan bi is bulursun hani 4-5 saatlik sadece. Allah yardımcınız olsun balım

kız walla tam adamını buldun Kaan'a bakacak...o önce kendine baksın kaan şurda dursun:sinifsinif:

benim eşim/sevgilim pamuk gibidir ben azarlarım o sesini çıkarmaz diyen biri yokmu yaff=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…