Sevdiğini özleyenler buyurun

çarşamba günü köye gidiyorumm, Çorludan Edirne 1.30 saat tutuyor. belki hafta içi de bir baskın yaparım birliğine veya o nöbetteyken önünden geçerim, kalpten gitsin yavrum eheheuh :)) :teytey:

çarşamba günü köye gidiyorumm, Çorludan Edirne 1.30 saat tutuyor. belki hafta içi de bir baskın yaparım birliğine veya o nöbetteyken önünden geçerim, kalpten gitsin yavrum eheheuh :)) :teytey:

Gene mi gidiyosun mafoldumben

Kıskanmadım ki hiç :dilcikar:

ben deldimmmm off bugün canım gideli 1 hafta oldu pazar günüde eğitim varmı aramadı bugün mafoldumben

arora cım aynen katılıyorumm hiçtee kıskanmadıkk yaneeeeee hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç
afiyet molsun
emosss cum cnm hoş glemişsen

Gene mi gidiyosun mafoldumben

Kıskanmadım ki hiç :dilcikar:

oyy yavrum benimmm
kuzum senin yarin kısa dönem mi yapicik ?
Edirnede gene senin yarine haykırcam Arora seni çok özliyi be yav dicem :))
hihoyyyt

ayşe,emoş hoşgeldnizzz
nisoo çok fenasın yaaa

öyle dime abluş ya nazar değiyi, bak ağzımın içi yara oldu bütün, yimek yiyemiyom...mafoldumben

ben deldimmmm off bugün canım gideli 1 hafta oldu pazar günüde eğitim varmı aramadı bugün mafoldumben

canım benimm arar bugün mutlaka :1hug:

oyy bende badem gözlümün sesini 3 gün duyamamıştım.ama arar merak etme
Hoşbulduk Ayşe abla :)
Çok fena dimi nisoo :gitme:
Sevdiceğimin yanına gidiyo gene :gitme:

evet çok kötü :dilcikar:

oyy yavrum benimmm
kuzum senin yarin kısa dönem mi yapicik ?
Edirnede gene senin yarine haykırcam Arora seni çok özliyi be yav dicem :))
hihoyyyt

Uzun dönem istiyoruz ama bakalım canım :gitme:
Kıyamam sana ben.. Biz göremiyoruz sen git gör sevdiceğini.. Ama bağırmayı unutma :lepi:

kaydirigubbakcemile3 bebeğim sadece o mu burası bizim çakmamız dolu

hee vallaha millet bayılıyoo herkesin ona topiğin hayırlı olsun denmesinden barii bizz durduk yere diyerlimdee kimse açmasınn
vallaha ben buraya bizim topiğimiz diyorum ablam senin topiğin değil hee kızmıyon demi :CüvCüv:

niso sana kuzum bunlar

Uzun dönem istiyoruz ama bakalım canım :gitme:
Kıyamam sana ben.. Biz göremiyoruz sen git gör sevdiceğini.. Ama bağırmayı unutma :lepi:

oyyysss canlarım benimmmmmmm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

her birimizin aşkına nazar değmesiiiiiiinnnn

gizoş ben gülüyom valla o açılanlara, çok orijinal isim bulmaya çalışıyolar topiklere :)) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…