Sevdiğini özleyenler buyurun

ablacım yaaa sence bu sene 8. sınıf sbs yerleştirilmeeleri nasıl olur?
gçeen sene bnm aşkımın kardeşi girdi 300 aldıı düşüktü:S
bu senede o ara alsa meslek lisesine SENCE yerleşebilir mi?diploma notuda 55 60 larda dır

bu yıl başvurabilmesi için 8.sınıf öğr olması lazım
msn den anlatsana bana
%lik dilimi kaç

yaaa bu aradaaa BEN diyorum benimkine gleinceceee sana KOCAMANNNNNNNNN SARILCAMMM :jeyyar:
tamam daa lafta kalıyoo bu koooocamannn sarılman senin diyoo yanına gelincee öle kalıyon diyo
bende diyorum seni uzun süredirrr görmeyincee şaşkınlıkk oluyo gerçekten mi yanımdasın artık öle kalıyorum diyorum amaa kızıyoo genedeee o gelincee gayett relaks olmım lazım :CüvCüv:

niso ayşede türkiyede

Yok kuzum yurt dışında değilim, Eskişehir'deyim ben.. Edirne'ye yakın mısın diye sordum balım, çok yakınmışsın zemuszemus

:kedi:

nerden kalmış benim aklımda yurtdışındasın diye acebaa ? fisfisfis

hihihi :kedi:

yavrum çok yakınım evitt, şans güldü yüzümüze :))

bir de bakarmışsın senin sevdalın da Eskişehire veya Ankaraya düşmüşşşşş delikafadulden

kuzum biz 15 te 1 görüşüyoz ama ben de ilk 1-2 saat konuşamıyorum heyecandan :roflol:

elimi kolumu koycak yer bulamıyorum...şutarafagitti

yolda giderken de kalbim güm güm pat pat ediyi :) -tatlicadiarzu-:asigim:

Ayy eski sevgilim askere gitmeden o kadar çok dua etmiştim ki Ankara olsun diye.. Ayrıldık, ertesi gün belli oldu Ankaraya geldi.. 1 kere bile görüşmedik :roflol:
O yüzden dua etmiyorum neresi hayırlıysa orası olsun sırnaşık şey

anem aroranın kini alcaktım alıntı olarak k.bakmayın yanlış alıntı olmuşş :zemuszemus:

bn izmirliyim annemin tüm tarafıd...
ama baba tarafımınn hepsii eskişehirli

:roflol::roflol: evet yavrum hikayeyi az buçuk biliyorum hhehe :içelim:

hayırlısı valla bitanem, acemiliği Ankaradaydı benimkinin de, Etimesgut Zırhlı birlikler çok zorluydu..su yoktu ne içmek ne kullanmak için...çile doldurdu resmen...:1no2: benneyaptımki

Allah'tan atlatmışsınız canım yaa.. Ohh yanında yamacında yapsın işte askerliğini ne güzel :asigim:
Canım, olur da herangi bir şeye ihtiyacı olursa çekinmeyin tamam mı, ağustos başına kadar benimki oralarda.. Bi haber vermeniz yeterli :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…