Kuzum sen İstanbul'da mısın?
ablacım yaaa sence bu sene 8. sınıf sbs yerleştirilmeeleri nasıl olur?
gçeen sene bnm aşkımın kardeşi girdi 300 aldıı düşüktü:S
bu senede o ara alsa meslek lisesine SENCE yerleşebilir mi?diploma notuda 55 60 larda dır
evet bidenemm...sen yurt dışındasın di mi ?
İstediğin bişi varsa yollayabilerem burdan balım yerimseniben
ablacım yaaa sence bu sene 8. sınıf sbs yerleştirilmeeleri nasıl olur?
gçeen sene bnm aşkımın kardeşi girdi 300 aldıı düşüktü:S
bu senede o ara alsa meslek lisesine SENCE yerleşebilir mi?diploma notuda 55 60 larda dır
niso ayşede türkiyede
Yok kuzum yurt dışında değilim, Eskişehir'deyim ben.. Edirne'ye yakın mısın diye sordum balım, çok yakınmışsın zemuszemus
yaaa bu aradaaa BEN diyorum benimkine gleinceceee sana KOCAMANNNNNNNNN SARILCAMMM :jeyyar:
tamam daa lafta kalıyoo bu koooocamannn sarılman senin diyoo yanına gelincee öle kalıyon diyo
bende diyorum seni uzun süredirrr görmeyincee şaşkınlıkk oluyo gerçekten mi yanımdasın artık öle kalıyorum diyorum amaa kızıyoo genedeee o gelincee gayett relaks olmım lazım :CüvCüv:
:kedi:
nerden kalmış benim aklımda yurtdışındasın diye acebaa ? fisfisfis
hihihi :kedi:
yavrum çok yakınım evitt, şans güldü yüzümüze :))
bir de bakarmışsın senin sevdalın da Eskişehire veya Ankaraya düşmüşşşşş delikafadulden
kuzum biz 15 te 1 görüşüyoz ama ben de ilk 1-2 saat konuşamıyorum heyecandan :roflol:
elimi kolumu koycak yer bulamıyorum...şutarafagitti
yolda giderken de kalbim güm güm pat pat ediyi :) -tatlicadiarzu-:asigim:
anem aroranın kini alcaktım alıntı olarak k.bakmayın yanlış alıntı olmuşş :zemuszemus:
:kedi:
nerden kalmış benim aklımda yurtdışındasın diye acebaa ? fisfisfis
hihihi :kedi:
yavrum çok yakınım evitt, şans güldü yüzümüze :))
bir de bakarmışsın senin sevdalın da Eskişehire veya Ankaraya düşmüşşşşş delikafadulden
Ayy eski sevgilim askere gitmeden o kadar çok dua etmiştim ki Ankara olsun diye.. Ayrıldık, ertesi gün belli oldu Ankaraya geldi.. 1 kere bile görüşmedik :roflol:
O yüzden dua etmiyorum neresi hayırlıysa orası olsun sırnaşık şey
:roflol::roflol: evet yavrum hikayeyi az buçuk biliyorum hhehe :içelim:
hayırlısı valla bitanem, acemiliği Ankaradaydı benimkinin de, Etimesgut Zırhlı birlikler çok zorluydu..su yoktu ne içmek ne kullanmak için...çile doldurdu resmen...:1no2: benneyaptımki
ayşe cm cnm eskişehirin neresindensin
hangi bölüm
ayşee ablam sustun neler yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?