Sevdiğini özleyenler buyurun

Sağolunn canlarım yaaa yarın tugaya çıkışı var sonrada ordanda hemen çıkarlar heralde askeri kimliğini filan vermiş silahlarını filan teslim etmiş bi bağım kalmadı diyo erken gelicem diyoooo :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Şafakk saymıcammmm çünkü şafak kaç bilmiyorummmm :lepi: Belki yarınn belki yarındanda yakınnnn delikafadulden​

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
özür diliyorum ama çıkmam gerek
öpüyorummm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi akşamlar
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya betüşşşşşşş çok sevindim yemin ederim:))
Sağol ablaların ablasııı Şeniz Şeniz
İyi geçelerr canımmmmmopuyorumnanaktan

Bende çıkıyorum herkese iyi gecelerr gideyim namaz kılayım dua edeyimm canlarım öpüyorum hepinizi Rabbim Gönlümüzdekileri versn Sevdiklerimizi sağ salim kavuştursun bizleree :Saruboceq:

Napayim canım okuyorum yazdıklarınızı =))

bugün koptuk gülmekten yaa :roflol:

Aprilim senin bölüm neydi bitanem? Söylemiş olabilirsin unutuyorum ben :kedi:

tadlum İstanbul Siyasal Bilg. Fak. Uluslararası İlişkiler yeni mezunum balımm opuyorumnanaktan

Kızzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ömerrrrr erken gelicekmişşşşşş şafak 6 bile değil 4 filann..... Ayyyy süper oldu bu yaaa....

Bende çıkıyorum herkese iyi gecelerr gideyim namaz kılayım dua edeyimm canlarım öpüyorum hepinizi Rabbim Gönlümüzdekileri versn Sevdiklerimizi sağ salim kavuştursun bizleree :Saruboceq:

oooooooooooyyyyyyyy hihoyyythihoyyythihoyyyt :CüvCüv::CüvCüv:

süperrrrrrrrr

Özendimm ssenii canım acaba bende bu günleri görücemmi diye duygulandım =)

Oyyyy yerimm kızz senii deliiii tabiki görüceksinn bende senin gibi şafağı bitenlere azalanlara özenirdimm hüzünlenirdim ama bakkk şimdik benimde şafağım bitti kaydirigubbakcemile5 ayrılık zamanının geldiği gibi kavuşma zamanıda geliyoo sabırr olsun yeterkii yerimseniben Aşkım geçen telefonda diyoki gelince ilk zmanlarki gibi oluruz artık hehehehekaydirigubbakcemile3 yaklaşık 12 aydır ayrıyız uzaktayız birbirimizden ama sevgimizi 12 ay öncekinden kat kat daha fazla Allahıma şükürler olsunki alnnımızın akıyla bitiricez bu askerliğide:lepi:
Hepinizin başınaaa inş:Saruboceq:​

betüşüm çok çok mutluyum senin adına :)) :hooray:

Sağ salim gelsin inşallahhh
:Saruboceq:

Sağol canım benim moral oldu valla=)) Siz kavuşun sıra bize qelsinn =)opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…