Sevdiğini özleyenler buyurun

Çok güzel bölüm canım benim.. Mezuniyetin de hayırlı olsun zemuszemus
Enişte ne okudu? Aynı mı?

tesekkur edirim yavru kuşummm opuyorumnanaktan

sevdalum Hacettepe Turizm önlisans mezunu...ABD'de 2 yıl daha okumuş ama bizim YÖK'ten denklik çıkmadı...o yüzden uzun dönemiz...:a015: olsun hayırlısı yavrum...

az önce konuştummmmmmmm çok yorgun...nöbetten nöbete koşuyor...
ah canım sevgilim, gecem gündüzüm...
:asigim::asigim::asigim:

Aaa çok kötü olmuş :uhm:
Benimkinin yerine seninki kısa gitsin.. Benimki nasılsa uzun gidecek kaydirigubbakcemile3

oooooo sen kutladın mııı hiç çaktırmıyooooooon :lepi: :jeyyar: vereliniortak

ben de kutladıııııımmmmmmmm :içelim: (kandil gecesi amma kullandım şu içelim ikonunu :içelim: :roflol: )

Hiiiiç çaktırmam :jeyyar:
Gerçi önce o benimkini kutladı ama olsun sonuçta ben de kutladım kaydirigubbakcemile3

Bende arayıp kutladım....Hatta net yoktuu buqun yaa evdede kımse yoktu sıkıntıdan patlıycaktım acaba gıtsemmı dıye dusundum..Sonra duş alıp giyinmek zor geldii gitmedim =) Hemde yüz vermiyim dedimm =)

Nasıl bi şans bu yaaa askerim aradı şimdi telefon arızalı heralde ben konuşuyorum konuştuğuumu duyuyorum cok gıcıkdı ..Bişeyde anlamadım söylediklerindenn...Kandılımı kutladı annemede sölememı ıstedı ..Namaz kılmıss duada ettim dedi...

Of yaaaaa konuştum ama konuştuğumdan bı cacık anlamadımmm =(

ay yavrım aynı şey az önce bana da oldu cepten,
sonra evi aradı düzeldii
:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…