Sevdiğini özleyenler buyurun

Waayy ayşee ablamın gençliğiiiii :roflol:

Şaka biryana maşallah abla gelinliğini (özellikle etek kısmı) çok beğendimm çok yakışmış sanadaaa yaniii yerimseniben

Vayy vayyy süper olmuşsun ayşe ablacım...
Evet fark ettim gerçekten gelinliğin kapalı ama çok hoş senin yüz güzelliğin ön planda olmuş bence:)

AHAAAAAAAAAAA HGÖRÜNCEEE AĞZIMM AÇIKK KALDIII BU NEEEEEE GÜZELLİKKKKKKKKKK YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VALLHAA :1shok: BAKIYORUMMM
ABLAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Bu arada dün tüm günü sevdiceğimle geçirdik.
Ayy nasıl özlemişim anlatamam.Sultan ahmet gülhane parkına gittik.Sonra bana bikini aldık.Gerçi mağazaya birlikte girdik sonra ben utandım dedim sen git şortlara bak canım çok güzel modeller var:) Kız nasıl gülüyor:) Sonra ben annemlerin yanına denize gidicektim.Oyalıyor beni anladım ama çaktırmadım.Ne gerek varmış denize gitmesem ne olurmuş.Birde ona zeka küpü aldık adı bu mu bilmiyorumm.Renkleri tamamlamaya çalışıyorsun.Oturduk cafede onunla uğraşıyor bende videoya çektim o kadar tatlı olduki:) Bu arada bana seni istiyorum dedi.Ciddi ciddi konuştuk.Okul biter bitmez ciddi bir adım atmaya karar verdik.3 ay sonra ablası evlenicek ondan sonra oda bende birikime başlıcaz.Bakalım artık hakkımızda hayırlısı olur inşallah.Yüzüğünü neden takmıyorsun dedi?Dedim ikimiz aynı anda takalım ailelerin haberi olsun doğru olan bu sakladım duruyor dedim.Birde bana burmalı bilenzik al şimdiden para biriktir dedim Ay çok seviyorum kızlar ya aramız tamamen düzeldi.Gerçi keçi ilkten elimi tutmadı sonra baktı benden de adım yok.Tuttu hiç bırakmadı yakuşuklu sevgilim benim:)

maşallah ablam çok güzelll
darısı başıma inşallah... :CüvCüv:
evet hayatım boyunca öğrenci olucam ama olsun, bölümümü çok seviyorum... gamyoncuiremsu

hey gidi günler burda yaş 25 kilo 57:)

şimdi yaş 30 kilo 48:)))
sağol kuzum
ama farkettinizmi gelinliğim ne kapalı

ablaaaaaammmmmm tombikmişşş benim ablam yaa...
evet gelinniğin kapalıymış ama senn çok şekersin abluşş :)) gülen gözlerini yerim ben seninnnnnn :1hug:

AHAAAAAAAAAAA HGÖRÜNCEEE AĞZIMM AÇIKK KALDIII BU NEEEEEE GÜZELLİKKKKKKKKKK YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VALLHAA :1shok: BAKIYORUMMM
ABLAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sağol kuzumm

ayyyy :asigim:

Cafede oturuyorz ben hani artık vedalaşırız diye beklerken bu denize gitmiyim diye gel bir şeyler içelim bizim yerimizde dedi.Her zaman gittiğimiz bir cafeçNeyse oturduk söledik bir şeyler.Ön masadan kızlar kalktı.Bir kız şöle bir saçını savurduk benimkinie bir bakış attı.Bizimki o sıra elinde oyunla uğraşıyor fark etmedi.Dedim kız salınarak yanından geçti sana baktı üzdün kızı.Ay içim gitti ama.Bizimkide baksın cnm dedi yine oyuna döndü.Her seferinde 3 renk eksik kalıyor olmuyor dioSonra baktı ben gülüyorum ama çözücem dio Birde çok acıkmış ben çatal bıçakla yemek yemeye hazırlanıyorum.bırak canım ya dio rahat yiyeylim dio.Baktım ortaya salata söledik ekmeğini batırıyorSonra o bitirdi benim köfteler duruyor.Yemicem dedim.Ye cnm bak bırakma dedi.Yok yemicem ya dedim.Sonra aldı benimkileride.Dedim yicen madem neden uğraştırıyorsun.Ye demedin ki dio Datlumm yaaa:) Birde ne çok hoşuma giden huyu.Susadım ben su alalım dedim.Ben iki tane dedim o bir tane dedi aynı anda.Bir tane aldık birlikte içtik.Sonra yine bir tane aldık onuda birlikte içtikk:) Seviyorum ulennnnnn:)

hee sen 12 aydır görmüyom diyince 1 sene olamaz falan dedim :kedi:
bugün bizim 1 sene oldu çünkü mafoldumben mafoldumben

1 SENEDİRR ONSUZUMMM KOKUSUZ mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…