Sevdiğini özleyenler buyurun

HEehehhehhe kaydirigubbakcemile3

Maşallh yaa Allah nazarlardan saklasın kızz Mutluluğun bir ömür sürsün inş opuyorumnanaktan

hee sen 12 aydır görmüyom diyince 1 sene olamaz falan dedim :kedi:
bugün bizim 1 sene oldu çünkü mafoldumben mafoldumben

1 SENEDİRR ONSUZUMMM KOKUSUZ mafoldumben

En son dağıtım izninde görüştük bebeğimle bizde 11-12 aydır ayrıyızz kuzummm bu akşam zor mücize olur gelmesii =) ayrıca bayılabilirmmmmmmm aniden delikafadulden
Demin aradı tugaya aktarmışlar ordanda 1-2gün içinde çıkar büyük ihtimallll =))

evet çok zor bir iş valla
biri seçiyorsun başkasında aklın kalıyor
gelinliklere bakmak hala çok hoşuma gidiyor
eşime de diyorum bazen
"ben doyamadım yeniden giymek istiyorum" diye kaydirigubbakcemile3

evet çok zor bir iş valla
biri seçiyorsun başkasında aklın kalıyor
gelinliklere bakmak hala çok hoşuma gidiyor
eşime de diyorum bazen
"ben doyamadım yeniden giymek istiyorum" diye kaydirigubbakcemile3

Heheheh giy valla:)
Ya bende böle ciddi konuştuğumuzda hevesleniveriyorum araştırıyorum birini seçsem diğerinde aklım kalıyor:) Zaten buraya kesin bir topik aarım KK bayanlarından destek almadan olmaz dimikaydirigubbakcemile3

Ay bu arada dün şey dedim benşmkine ben öle takı filan istemiyorum dedim alışveriş çıkmayada gerek yok dedim.Sen istemesen annem yapar.Nişan için kıyafet,takı bohça hazırlanması filan mutlaka çıkarsınız dedi.Ciddi konuşunca hem içim gitti hemde korktum hazırmıyım emin değilim.Gerçi okul uzucak gibi ama bakalım artık hayırlısı.

Biz de konuştukkkkkkk şimdiiiiiiii :teytey:

Eylülde izine çıkacaktı ama bence izine çıkmasına gerek yok diye düşünüyordum zaten sık sık her fırsatta gidiyorum ben, sırf nişan için 1 aylık izin gereksiz olacaktı...hem de Eylül çok erken...

eğer çok bunalırsa daha sonra çıkabilir diye düşündük, nişan işini de bir şekilde hallederiz, 1 günlük olay zaten :))) evde biz bize olacak...a.s

Askerliğin 1 ay erken bitmesi (Temmuz 2010), turizm sezonu bitmeden iş bulması açısından daha mantıklı olucak işalla...
şutarafagitti
şutarafagitti

Son düzenleme:

:roflol: ay canım benim çok ilginç bir heyecan...aman kavga dövüş tartışma falan yaşamayın inşallah...istekler uyuşmayınca tartışma oluyor ben çok sinirleniyorum o zaman, sonuçta mutlu bir olay bu...

benimki de, nöbette devamlı çatal bıçak takımı falan düşünüyormuş, koltuk takımına karar vermiş, haftaya anlatacak bana çarşı izninde :roflol:
boş zamandan hep bunları düşünüyor :roflol:

Bencede en güzeli.
Ya bende nişanı aile arasında istiyorum hani sade olsun o kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.ama sevdiceğimle bu konuda aynı fikirde değiliz.O bir yer tutulması gerektiği düşünüyor.Çünkü ailesi çok kalabalık.Ehh birini çağırsan diğerini çağırmadan olmaz.Birde amcaları teyzeleri filan farklı şehirlerde yaşıyorlar.Valla ne yaparız hiç bilmiyorum.HEle isteme günü bizim eve kesinlikle sığmayız:S:S

off canım yaa..
biz ablama öyle yemekli davullu zurnalı bir nişan yaptık...300 kişilik...
ben sevmiyorum yaa...çok gereksiz masraf yaa...ona verilecek parayla tatile çıkmak daha akıllıca...veya daha iyi eşyalar ya da bir motosiklet parası naniknanik
düğün organizasyonunu bilem sevmiyorum...:1no2:

allahtan sevdalımın ailesi de sevmiyor abartı organizasyon...:Saruboceq:

Canım itiraf etmek gerekirse onun düşündüklerinin hepsini bende istiyorum.
Ama zor durumda kalsın istemiyorum.Çünkü ablası zaten 3 ay sonra evlenicek çok ani oldu zor durumda kaldılar.Birde abisinin oturduğu ev var.Diğer evdede ailesi oturuyor.Bizde kat atmayı düşünüyoruz.Buda gerçekten masraflı.Bende diyorum ki bunları abartmıyalım tutlım paramızı kat olayına yoğunlaşalım.Kira kesinlikle istemiyor.Tabi bu konuda ben büyük konuşmuyorum.Birde eğer kat olmazsa ona göre diğer çözüm 1 yıl kadar ailesiyle oturmak sonra kat çıkmak.Bu konudada benim ailem izin vermicek.Aslında o yüzden şimdiden ciddi konulara girmek istemiyorum.Aileler arasında anlaşmazlık yaşanırsa biz yıpranırız çünkü.Bende oda ailelemize çok düşkünüz.Kendimizi toparlıyalaım biz zaten kalben bağlıyız allah bozmasın.Geç olsun ama sorunsuz olsun inşallah.

Kesinlikle işte benim düşüncemde bu yönde.
Gereksiz masraf yerine bir eksiğimizi tamamlıyabiliriz.
Zaten ben şimdiden başladım birikime.Söz nişan olayları kız tarafına ait şimdiden başlamak en güzeli.Bilmiyorum canım hem çok güzel hemde zor bu işler.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

çok haklısın tatlım...
aman sorun olmasın...:1no2:
borçla evlenmek çok zor...az daha beklenir, huzur bozulmaz en azından...
bir de herkesi memnun etme zorunluluğu var, asıl tartışmalar oradan çıkıyor. neyse ki benim aile ablamda heveslerini aldılar...vereliniortak :1rolleyes:
hayırlısıyla herşey olur yavrum...

süpersiniz kızlarr
aynen sizin gibi düşünüyorum
ve emin olun her şeyin en pahalısı olsun
her şey şaşaalı olsun diyenlere göre çok daha mutlu olacaksınız
bir iki eşya için birbirini yemeye hiç gerek yok
az olsun huzurlu olsun

evet ablacım ben herşey minimum düzeyde ihtiyaçlarla sınırlı olsun istiyorum...
yani herşeyin son moda son teknoloji olmasına gerek yok zaten herşey eskiyor...

bir halıya 5 milyar verip te ne olacak ? uygunundan alırım, bütçem yeterse değiştiririm, sıkılmaktan daha iyidir...:umursamaz:

ev küçük olsun, az eşya olsun...hem temizliği daha kolay olur :roflol:
sadece oturacağım muhit kötü olmasın, evin sıfır olması şart değil ya...

biz sevgilimle her yerde her zaman dağda tırpanda bayırda köyde kırda mutlu olacakken, milletin karnını doyurmayı beklemek saçma değil mi ? :1closedeyes:

Ben evin en büyüyüyüm.Benden bir yaş küçük erkek kardeşim var o kadar.
Bu konuda ailem aslında çok hevesli sevdiceğim gibi düşünüyorlar.Ama ben okulu bitirdim hadi eyvallah ben gidiyorum demek istemiyorum.Sorumluluklarım var.Sevdiceğim ise ailenin en küçüğü.abisi evli,ablası 3 ay onsra evleniyor.En son sevdiceğim kalıyor.Ailesi zaten beni biliyor.Ciddi bir adım için dünden razılar.Ama ben istemiyorum.Hayırlısı olur inşallah.

Kesinlikle ablacım.
Bende aynen böyle düşünüyorum.
Sevdiceğimede söledim iki göz odamız olsun bizim olsun.
Öyle lüks eşyalar lüks mutfak dolapları lüks bir ev hiç birinde gözüm yok.
Ben sevdiceğimi yanımda istiyorum.Ve tüm bu masraflar yüzünden kendini asla sıkmasını istemiyorum.Hani söz,nişan illa şunlar takılıcak şunlar alıncak diyen insanlar var.Sonuçta biz bir ömrü birlikte paylaşıcaz onun sevinçleri benim sevincim üzüntüleri benim üzüntüm olcak.O mutsuz olduktan sonra benim kenarda mal varlığım olsa ne olcak ki.Gerçekten fazlasında kesinlikle gözüm yok.Mutlu huzurlu bir yuvamız olsun o benim için herşeye değer.Biz zaten el ele verdik mi önümüzde hiç bir engel duramaz allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…