Cafede oturuyorz ben hani artık vedalaşırız diye beklerken bu denize gitmiyim diye gel bir şeyler içelim bizim yerimizde dedi.Her zaman gittiğimiz bir cafeçNeyse oturduk söledik bir şeyler.Ön masadan kızlar kalktı.Bir kız şöle bir saçını savurduk benimkinie bir bakış attı.Bizimki o sıra elinde oyunla uğraşıyor fark etmedi.Dedim kız salınarak yanından geçti sana baktı üzdün kızı.Ay içim gitti ama.Bizimkide baksın cnm dedi yine oyuna döndü.Her seferinde 3 renk eksik kalıyor olmuyor dioSonra baktı ben gülüyorum ama çözücem dio Birde çok acıkmış ben çatal bıçakla yemek yemeye hazırlanıyorum.bırak canım ya dio rahat yiyeylim dio.Baktım ortaya salata söledik ekmeğini batırıyor Sonra o bitirdi benim köfteler duruyor.Yemicem dedim.Ye cnm bak bırakma dedi.Yok yemicem ya dedim.Sonra aldı benimkileride.Dedim yicen madem neden uğraştırıyorsun.Ye demedin ki dio Datlumm yaaa:) Birde ne çok hoşuma giden huyu.Susadım ben su alalım dedim.Ben iki tane dedim o bir tane dedi aynı anda.Bir tane aldık birlikte içtik.Sonra yine bir tane aldık onuda birlikte içtikk:) Seviyorum ulennnnnn:)
benimki de kapalı ama gelinlik çok dekolte olmamalı bence
ne bileyim saflığı ifade ediyor ya
çok açık olunca o özelliği kalmıyor sanki
hee sen 12 aydır görmüyom diyince 1 sene olamaz falan dedim :kedi:
bugün bizim 1 sene oldu çünkü mafoldumben mafoldumben
1 SENEDİRR ONSUZUMMM KOKUSUZ mafoldumben
HEehehhehhe kaydirigubbakcemile3
Maşallh yaa Allah nazarlardan saklasın kızzMutluluğun bir ömür sürsün inş opuyorumnanaktan
evet çok zor bir iş valla
biri seçiyorsun başkasında aklın kalıyor
gelinliklere bakmak hala çok hoşuma gidiyor
eşime de diyorum bazen
"ben doyamadım yeniden giymek istiyorum" diye kaydirigubbakcemile3
Heheheh giy valla:)
Ya bende böle ciddi konuştuğumuzda hevesleniveriyorum araştırıyorum birini seçsem diğerinde aklım kalıyor:) Zaten buraya kesin bir topik aarım KK bayanlarından destek almadan olmaz dimikaydirigubbakcemile3
Ay bu arada dün şey dedim benşmkine ben öle takı filan istemiyorum dedim alışveriş çıkmayada gerek yok dedim.Sen istemesen annem yapar.Nişan için kıyafet,takı bohça hazırlanması filan mutlaka çıkarsınız dedi.Ciddi konuşunca hem içim gitti hemde korktum hazırmıyım emin değilim.Gerçi okul uzucak gibi ama bakalım artık hayırlısı.
Biz de konuştukkkkkkk şimdiiiiiiii :teytey:
Eylülde izine çıkacaktı ama bence izine çıkmasına gerek yok diye düşünüyordum zaten sık sık her fırsatta gidiyorum ben, sırf nişan için 1 aylık izin gereksiz olacaktı...hem de Eylül çok erken...
eğer çok bunalırsa daha sonra çıkabilir diye düşündük, nişan işini de bir şekilde hallederiz, 1 günlük olay zaten :))) evde biz bize olacak...a.s
Askerliğin 1 ay erken bitmesi (Temmuz 2010), turizm sezonu bitmeden iş bulması açısından daha mantıklı olucak işalla... şutarafagitti
ohh ne güzel yakında bol bol nişan tatlısı yiyicez inşallah
Bencede en güzeli.
Ya bende nişanı aile arasında istiyorum hani sade olsun o kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.ama sevdiceğimle bu konuda aynı fikirde değiliz.O bir yer tutulması gerektiği düşünüyor.Çünkü ailesi çok kalabalık.Ehh birini çağırsan diğerini çağırmadan olmaz.Birde amcaları teyzeleri filan farklı şehirlerde yaşıyorlar.Valla ne yaparız hiç bilmiyorum.HEle isteme günü bizim eve kesinlikle sığmayız:S:S
:roflol: ay canım benim çok ilginç bir heyecan...aman kavga dövüş tartışma falan yaşamayın inşallah...istekler uyuşmayınca tartışma oluyor ben çok sinirleniyorum o zaman, sonuçta mutlu bir olay bu...
benimki de, nöbette devamlı çatal bıçak takımı falan düşünüyormuş, koltuk takımına karar vermiş, haftaya anlatacak bana çarşı izninde :roflol:
boş zamandan hep bunları düşünüyor :roflol:
off canım yaa..
biz ablama öyle yemekli davullu zurnalı bir nişan yaptık...300 kişilik...
ben sevmiyorum yaa...çok gereksiz masraf yaa...ona verilecek parayla tatile çıkmak daha akıllıca...veya daha iyi eşyalar ya da bir motosiklet parası naniknanik
düğün organizasyonunu bilem sevmiyorum...:1no2:
allahtan sevdalımın ailesi de sevmiyor abartı organizasyon...:Saruboceq:
Canım itiraf etmek gerekirse onun düşündüklerinin hepsini bende istiyorum.
Ama zor durumda kalsın istemiyorum.Çünkü ablası zaten 3 ay sonra evlenicek çok ani oldu zor durumda kaldılar.Birde abisinin oturduğu ev var.Diğer evdede ailesi oturuyor.Bizde kat atmayı düşünüyoruz.Buda gerçekten masraflı.Bende diyorum ki bunları abartmıyalım tutlım paramızı kat olayına yoğunlaşalım.Kira kesinlikle istemiyor.Tabi bu konuda ben büyük konuşmuyorum.Birde eğer kat olmazsa ona göre diğer çözüm 1 yıl kadar ailesiyle oturmak sonra kat çıkmak.Bu konudada benim ailem izin vermicek.Aslında o yüzden şimdiden ciddi konulara girmek istemiyorum.Aileler arasında anlaşmazlık yaşanırsa biz yıpranırız çünkü.Bende oda ailelemize çok düşkünüz.Kendimizi toparlıyalaım biz zaten kalben bağlıyız allah bozmasın.Geç olsun ama sorunsuz olsun inşallah.
süpersiniz kızlarr
aynen sizin gibi düşünüyorum
ve emin olun her şeyin en pahalısı olsun
her şey şaşaalı olsun diyenlere göre çok daha mutlu olacaksınız
bir iki eşya için birbirini yemeye hiç gerek yok
az olsun huzurlu olsun
çok haklısın tatlım...
aman sorun olmasın...:1no2:
borçla evlenmek çok zor...az daha beklenir, huzur bozulmaz en azından...
bir de herkesi memnun etme zorunluluğu var, asıl tartışmalar oradan çıkıyor. neyse ki benim aile ablamda heveslerini aldılar...vereliniortak :1rolleyes:
hayırlısıyla herşey olur yavrum...
süpersiniz kızlarr
aynen sizin gibi düşünüyorum
ve emin olun her şeyin en pahalısı olsun
her şey şaşaalı olsun diyenlere göre çok daha mutlu olacaksınız
bir iki eşya için birbirini yemeye hiç gerek yok
az olsun huzurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?