makyaj videolarından tanıyorum seni maşallahın var hakkatennn hoşgeldinnkaydirigubbakcemile5
gel kız bakayım kapat hadi
az buçuk çakarım:))
kayınpederim de her gittiğimde fal baktırı bana bi güzel şeyler söliim
en sonunda gene kandırdın beni dimi diyor hiç mi kötü bişey yok borç para verdim verecek mi geri o orta boylu kişi diyor ölüyorum gülmekten
Aroraaaa kuzum nirdesiiiiiiiiiinnnnnn :1ninca:
bugünden bernı arora yı arıyon aramasan karsında biterlülülülülülü
makyaj videolarından tanıyorum seni maşallahın var hakkatennn hoşgeldinnkaydirigubbakcemile5
he he sitede tanımayan kalmaıştır herhalde
gerçekten de maşallah diyelim
Allah sevdiceğine bağışlasın
hoşgeldin makyaj cı ilarzu:)
aaa ne iyi kayınpedermiş o yaa
tuttum valla :lepi:
az evvel o beni ariyidi şimdi o saklanıyo, sorarım ben ona.... şutarafagitti :smiley-cool:
nurrr kız sevgilinle aranız nasıll bu aralarr?
konuşamadık senle bayadır
işe girdimi
vay anasını he tanınmaya başlamışız iyi mi geçen İstanbula gittiğimde arkadaş KK dan ama ben hiç görmedim daha önce; minübüste biz de nişanlımla otobüste beni tanımış kız şoklara girdim bire bir tarif etmezmi bindiğim yeri üzerimdekiler saçımı başımı
vallaha da meşhur olduk artık
ama ün şöhret beni bozmaz anacım:umursamaz::roflol:
vay anasını he tanınmaya başlamışız iyi mi geçen İstanbula gittiğimde arkadaş KK dan ama ben hiç görmedim daha önce; minübüste biz de nişanlımla otobüste beni tanımış kız şoklara girdim bire bir tarif etmezmi bindiğim yeri üzerimdekiler saçımı başımı
Canım dur geliyorum sevdiceğimle msnde konuşuyoruz da.. delikafadulden
iyi diyelim iyi olsun tatlımzemuszemus abisinin bazı işlerini o yurutuyor zATEN ama kalıcı bir işi yok dun bir arkadası iş teklif etmiş bugün de onun la ilgili araştırmalar yapıp görüşecekti enson konuşuyoruz demişti şidmi nealemde daha bilmiyorum birazdan arar
sen neyapıon canım senın ki buldumu iş?
ama ün şöhret beni bozmaz anacım:umursamaz::roflol:
ohooo yakında imza isteyen de çıkar kaydirigubbakcemile3
iyidir sağolsun bi de gecenin 12 sinde kahve istemese :)))
hmm inşallah istedigi iş olur cnm.benmki de daha başlamadı biriyle konuşuyo da haftaya açılacakmış başlayacagı yer.onu bekliyosositososito
hadi bakalım cnım hayırlısı olsun bir insan sevdigi işi yapmalı diye düşünüyorum bir iş içine sinmeesse çalışma azmi kalmaz insanda.. krizdede iş bulmak zor diyorlar anacım kocalarımız ne yapsınsositososito
hadi bakalım cnım hayırlısı olsun bir insan sevdigi işi yapmalı diye düşünüyorum bir iş içine sinmeesse çalışma azmi kalmaz insanda.. krizdede iş bulmak zor diyorlar anacım kocalarımız ne yapsınsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?