Sevdiğini özleyenler buyurun

aaa ne iyi kayınpedermiş o yaa
tuttum valla :lepi:

makyaj videolarından tanıyorum seni maşallahın var hakkatennn hoşgeldinnkaydirigubbakcemile5

he he sitede tanımayan kalmaıştır herhalde
gerçekten de maşallah diyelim
Allah sevdiceğine bağışlasın

hoşgeldin makyaj cı ilarzu:)

vay anasını he tanınmaya başlamışız iyi mi geçen İstanbula gittiğimde arkadaş KK dan ama ben hiç görmedim daha önce; minübüste biz de nişanlımla otobüste beni tanımış kız şoklara girdim bire bir tarif etmezmi bindiğim yeri üzerimdekiler saçımı başımı

vallaha da meşhur olduk artık

ama ün şöhret beni bozmaz anacım:umursamaz::roflol:

aaa ne iyi kayınpedermiş o yaa
tuttum valla :lepi:

iyidir sağolsun bi de gecenin 12 sinde kahve istemese :)))

nurrr kız sevgilinle aranız nasıll bu aralarr?
konuşamadık senle bayadır
işe girdimi

iyi diyelim iyi olsun tatlımzemuszemus abisinin bazı işlerini o yurutuyor zATEN ama kalıcı bir işi yok dun bir arkadası iş teklif etmiş bugün de onun la ilgili araştırmalar yapıp görüşecekti enson konuşuyoruz demişti şidmi nealemde daha bilmiyorum birazdan arar
sen neyapıon canım senın ki buldumu iş?

vaaauuvvvvv arzucan meşhur olmuşun vallla billa biz yerimizi bilemedikk kaydirigubbakcemile5 :içelim: sengözlerimebaksanab

:lepi: şöhretin bedeliii. videoları izleyenler tanır tabii çok güzel anlatmışsın insanın izleyince makyaj yapası geliyozemuszemus

hmm inşallah istedigi iş olur cnm.benmki de daha başlamadı biriyle konuşuyo da haftaya açılacakmış başlayacagı yer.onu bekliyosositososito

ayy çok şirin yaa

hmm inşallah istedigi iş olur cnm.benmki de daha başlamadı biriyle konuşuyo da haftaya açılacakmış başlayacagı yer.onu bekliyosositososito

hadi bakalım cnım hayırlısı olsun bir insan sevdigi işi yapmalı diye düşünüyorum bir iş içine sinmeesse çalışma azmi kalmaz insanda.. krizdede iş bulmak zor diyorlar anacım kocalarımız ne yapsınsositososito

geç olsun da güç olmasın yeter ki mutlu olsunlar ki mutlu olalımm:lepi:

arzucum istanbula geldiginden kendine dikkat et her an bi yerden bi kk lı çıkabilir :)) delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…