Sevdiğini özleyenler buyurun

hangi alanda iş arıyor canım

tıbbi mümessillik istiyordu ama çalışan bir arkadası çok haram para dönüyor demiş oyusden ondan sogudu 2 yıllık makina okudu ama okudugu bölümü hiç sevmemiş ticarete atılmak istiyor bakalım insanlarla iç içe bir meslek istiyor

canım benim aslında mümessillik güzel bir iş, maddi imkanları çok güzel ama evet çok dalavere var, sağlık sektöründen soğur insan...
hayırlısı olsun bitanem...

hayırlısı canım
Allah gönlüze göre versin.

canım benim aslında mümessillik güzel bir iş, maddi imkanları çok güzel ama evet çok dalavere var, sağlık sektöründen soğur insan...
hayırlısı olsun bitanem...

sagol canım kimse işsiz kalmaz allah biryerden elbet kapı açarda nasibimizi bekliyoruz işte canım..

Aprilim Küçük Yalı nerde bitanem? Ben Eskişehir'den gelicem nerde insem daha yakın olur? Nasıl gidilir hiç bilmiyorum

Aprilim Küçük Yalı nerde bitanem? Ben Eskişehir'den gelicem nerde insem daha yakın olur? Nasıl gidilir hiç bilmiyorum

yavrucum zaten Anadolu yakasında in.
Harem'de in otopüsten. Harem otogarında.

Küçükyalıya oradan servis vardır büyük ihtimalle.

Veya minibüsle de gidebilirsinn
n kaydirigubbakcemile5

bilmiyom ilarzucum arkadası öyle demiş..

allah allah ya benim nişanlımda mğümessilliğe taktı kafayı askerlik istemeseler hemen gidecek yani
şu an bi ywerden haber bekliyoruz bu hafta içi sonuçlanacak olmazsa askerim anammmm:gitme: dur da şimdiden ağlamayak yaaa:sinifsinif:

biliyorum canımm
ben yazdımm :roflol:

haaa :roflol: pardıon canısım yaaadelikafadulden

valla canım bırak nişanlıyken gitsin
evlenince çok zor oluyor
bire bir yaşadım yani

anemm bi de askerlik mi varrr.fenaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…