Sevdiğini özleyenler buyurun

niyue kızıyorsun çocuğa yavrum

ABLAMM yaaa bunun telefonuuu emanett ettiğii yerrr telefonunu AÇIYO
benn ona kızıyhrum pin koyy diyee tamam dedii koydu sandım 1 buçuk haftadır hiç açmadılarr geçen gece 3:57 dee gecee bana msj geldi ulaşabilirsinizz artıkk diyee delirdimm o saatte dün kontr buldumm aradım askeriyeyiid dedim böle bölee ya benden gizli telefonunu içerdee açıyoosun ya daa pin koymaDINN dedimm
senden gizli açmıyorum pin koydum dedi eee nasıl açıyorlar dedimm yarın çıkmayıı düşünüyorum izin alırsamm çıkçamm dediii hem hafta sonu nikah varr sen giremezdinn dediii
yüzde yüz bizimmm aşıkk pin koymadııı yokksaa nasıl açılcakkk unuttuu benim kızcağımıdaa biiliiyoo bölee bi plan yaptı heraldee :1ninca:

şimdiiii GÜLELİMM

anneannemlee dedem sıksıkk küserlerrrrr....
geçen haftadaa küsmüşlerdiii :CüvCüv:
anneannemlerinn evlerii var kendi oturduğu evin balkonuu çok çok büyük değil ama güzell ferahh izmir azcukk ayaklarının altındaa gibi...
benm kuzenlerimdee aşağıda oturuyoo anneannemin alt dairesinde
anneannem balkondaa oturuyoo dedem küs diyee gidemiiyooo
anneannemdeee zırt pırt çağıyoo kuzenden
-gizemm gell bi
-efendim anneanne noldu?
-deden yerimi kapmasındaa hadii bana bi su getirr

-gizemm gell bi
-efendim anneanne nolduu?
-deden yerimi kapmasındaaa hadi bana ilaçlarımıı getirr sornada tansiyonumu ölçç

-gizemmm gell bi
--efendimmmmmmmm
-yaa dedenn ben wc deyken yerimi kapmıştaa hadii gel oturalım 3 ümüzz tek kalmıyalımm bizz diyo

hem işkenceydii benim içöin hemdeee komediii

sonradaa barıştılar her akşam balkoınlarında 7 le 9 arasdı karşılıklıı çay içiyolarr :laelaelaelaelae:

haha cok guzelmıs .. delikafadulden

ama kızma cocuga bu kadar lmaz:

canlarımmmmm pınar yani umudayolculuk sizler gibi iyi birr arkadaştırrr! sanki kürsüü konuşmasıı yapıyom hee

pınarcım biz hep burdaa çok eğlenirizzz askerlerimizdenn konuşuruzz
bazen çekiştiririz :1ninca:
burdaa herkes kafaa dengidir
ayşee ablamızz var topiğinn sahibii veee topiğin en gencii :zemuszemus:
herkessinn binbirr türlüü çok güzel iyi yanı vardırr
sevdiklerimizi özlemlerimizii sıkıntılarımızıı hepp paylaşıyoruzzz hepimiz:1hug:
konuşmalarından daaa anlarszınn topiğinnn içtenliğini cnm bnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…