toplama kampında mıydın laelaelaelaelae
kim çıkardı canını öyle
yaa herkes yüksek almış diye sınav iptal edilir mi
ne saçma bir şey
gerçi askeriye de niye mantık arıyorum ki
niyue kızıyorsun çocuğa yavrum
ABLAMM yaaa bunun telefonuuu emanett ettiğii yerrr telefonunu AÇIYO
benn ona kızıyhrum pin koyy diyee tamam dedii koydu sandım 1 buçuk haftadır hiç açmadılarr geçen gece 3:57 dee gecee bana msj geldi ulaşabilirsinizz artıkk diyee delirdimm o saatte dün kontr buldumm aradım askeriyeyiid dedim böle bölee ya benden gizli telefonunu içerdee açıyoosun ya daa pin koymaDINN dedimm
senden gizli açmıyorum pin koydum dedi eee nasıl açıyorlar dedimm yarın çıkmayıı düşünüyorum izin alırsamm çıkçamm dediii hem hafta sonu nikah varr sen giremezdinn dediii
yüzde yüz bizimmm aşıkk pin koymadııı yokksaa nasıl açılcakkk unuttuu benim kızcağımıdaa biiliiyoo bölee bi plan yaptı heraldee :1ninca:
şimdiiii GÜLELİMM
anneannemlee dedem sıksıkk küserlerrrrr....
geçen haftadaa küsmüşlerdiii :CüvCüv:
anneannemlerinn evlerii var kendi oturduğu evin balkonuu çok çok büyük değil ama güzell ferahh izmir azcukk ayaklarının altındaa gibi...
benm kuzenlerimdee aşağıda oturuyoo anneannemin alt dairesinde
anneannem balkondaa oturuyoo dedem küs diyee gidemiiyooo
anneannemdeee zırt pırt çağıyoo kuzenden
-gizemm gell bi
-efendim anneanne noldu?
-deden yerimi kapmasındaa hadii bana bi su getirr
-gizemm gell bi
-efendim anneanne nolduu?
-deden yerimi kapmasındaaa hadi bana ilaçlarımıı getirr sornada tansiyonumu ölçç
-gizemmm gell bi
--efendimmmmmmmm
-yaa dedenn ben wc deyken yerimi kapmıştaa hadii gel oturalım 3 ümüzz tek kalmıyalımm bizz diyo
hem işkenceydii benim içöin hemdeee komediii
sonradaa barıştılar her akşam balkoınlarında 7 le 9 arasdı karşılıklıı çay içiyolarr :laelaelaelaelae:
haha cok guzelmıs .. delikafadulden
ama kızma cocuga bu kadarlmaz:
oyy gizooo :roflol:
tamam cnm bnm senn hayat nasıl gidiyoo erkek arkadaşın naptıı
ya bu arada pek ilgilenemöedim k.bakmaa gitti mi askere?
nur nerdesin balım şimdi
kütahyadayım ablacım yaz okulu agustostos 20 de biticek malesef ama ben cuma günü gidicem annemlere hem özledim hemde azcık sevgilimi göreyim:)
yok canım gıtmedı 26 gunu var daha .. ne kusuru canım ya dusunmen yeter .. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?