Sevdiğini özleyenler buyurun

Yazık nan :kedi:
Ben sizin yerinize de eğleneyim madem opuyorumnanaktan

eğlen canparem...

ben Pitbull'un şarkısında çok kopuyom bu sıralar,

I know you want meeeee
You know ı want cha...

ahahahahah :))

tisco tiscoooooo laelaelaelaelae
:dance: :sm_cool:

Ablacım hoşqeldinn=) Midem bulanıyoo neden acaba yahu =(((

Bu arada ablacım ben takvımımı kaldırım....Şafak saymıyorumm..... dınleneyım az....
Bayramdan sonra devam ederimm...

bu arada şimdi okudum ayakların aşırı terliyo die gitmişsin,daha önce varmıydı böle bi durum reo

Ayhh benimkinin abisi =) Kaynımm ehehehe msn nickine ece yazmışşş =) bÖyle bi değişik yazmışş ki tam anlaşılmıyooo ne yazdığı ama ben çözdümmm =)

Şımdi ecede kim yaaa gıcık oldum hee durduk yere pehhh

Abooooo aradı benimm karıncamm =))) Mektubummmmm gitmişşşş çok büyükk süprizz oldu dedii =) Resimlerime bakmışşşş beyenmişş =) hihoyyyt

Postanedeki kavqa işe yaradı sanırımm ehehhe =) :jeyyar:
Ay utandım kimbilir neler yazmıştım o mektuptaa =)
:lepi:

Anlaşmış gibi kimse qelmedi bu akşamm topiğeee çokk üzgünümm ..:sinifsinif:
Küstümm hepinizleee =(umursamaz:

ıçimde patladı mektup sevincim =(bbo:
Ayşe ablalarda kısır günündemisiniz yoksaaa =((
mirmirmirmir

canlarımmmm benimde canım sıkkındı uğramadım
badem gözlümün sesi kötüydü
sınavları iptal olmuş alay komutanı bu kadar yüksek notlar olmaz demiş
herkesin iptal olmuş,tekrar sınav olacaklar

Herkeşlereee Günaydınnnn opuyorumyanaktan
Aşgumu istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkk.............................

Mervish çok sevindim canım opuyorumnanaktan sıksık böyle mektuplar gönder ordaa onları en çok mutlu eden şeylerden biri bu çünkü yerimseniben

Ayşee abla o komutanlar varya o komutanlarrrrrr =( Sınav sonucları iyi diye ipral olurmu yaaa kötü olsa neyseee =(

ablacımmmmm yaaa çoook üzüldümm yaaa biraz insann olsunlarr yaaaa aldılarsaa almışlardıre bu halt varsaydıı sınav anındaa tepki koysalardıı klava:
betüşüm kavuştun mu
mervem galiba mektup yollamışsın çok sevindim!

dün gece değil ondan önceki gece 3:57 de msj geldi benimkine ulaşabilriim diyee delirrdimm çünkü emanet ettiği yer telefonu AÇIYOO HEMDEE PİN KOY DELİRCEM DEDİM KOYDRUM DEDİİİ bende dün gece şüpelendimmm acaba bu mu acıyoo diyee ahını almadımm değill kntr buldum aradımm kızdımmm sonra yarın çarşıya çıkabiliirim deii bazkalım bekliyozz
ayy cidden ahını mı aldım ne ettim çokk kötüyüm yaaa elim ayağım tutmuyoo ağrıyoo dökülüyorummmmmm
sabah 6:30 da kalktım 7 dfe anneannemden çıkıtm 8 buçuğa doğru kahvaltı yaptık yattım direkk ölü gibiyimm uyandım çok susadımm 10:05 de annemi arıom kalkamadımm annemde pazardaymış aradıı noldu yok bişi uyandım dedimm kapadımm daha yeni kalkabildim yataktann
sizideee çooooooooooooooooook özledimmmmm
ablacımm nolur canınıı sıkma lütfenn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…