Sevdiğini özleyenler buyurun

Olmam zaten canım merak etme.. Kusura bakma terbiyesizliğe destek veremem ben.. Sen de Allah'a emanet ol.

Ablacım baktım 4 gün kalmış başvurunun son gününe.. Paşamı aradım başvurup başvurmayacağımı bilmiyorum dedi.. Ay öldürecek bu çocuk beni.. ıyice dengesiz oldu.. Uğraşamıcam ne istiyosa onu yapsın..

kaç tane alıyorlarmış onun bölümünden baktınmı

Valla çok mutlu heralde gece sabahlara kadar çalışmaktan.. Sözşeşmeli subaylık düşünmüyorum dediğine göre.. Keyfi bilir valla.. Askerden sonra işsiz kalsın da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu

bende zorlaaaaa başvurtmuşştum beyefendiye :dilcikar:

ablacım biliyon mu BUGÜNE KADAR HİÇ KÜSMEDİKK bana enfazlaa 7 8 dk sonra msj atardıı
çok bunaldum ablam :a015:
küsütk müü bilmiyorum ama küsmüceğinidee biliyorum kalbim öle diyorr
akşamm akşammm içinizi karartıyorum affedinnnn
:a015: :a015:

Gızemcım canım arıycak tatlım aklınca trip atıyo güzelim sende bılıyosun =)
Onunda içi içini yiyodur =) Yada düşüncek vaktı bıle yoktur yogundurr..Askerıye orası saatı saatıne uymaz bılıyorsun yarına kadar bekle hayatım =) arıycak ben bılıyorum hemde senı cok sevdıgını ozledıgını söylıycek... =)

Ay ne bu ablacım ama çocuk gibi arkasından mı koşucam ben onun.. Ayy niye erkekler böyle yaa.. Kaç yaşında adam hala çocuk gibi klava:

kaydirigubbakcemile3 öyleler
bir yeri gidice diyelim;aşkımmm atlet versene ile başlarız
ne gicem yaa ile devam ederiz
sen daha güzel oldunla bitiririz :roflol:

biliyorum deli gibi merak ediyodur düşünüyodurr EMİNİM hatta sigarasından bilee fazlaa içmiştirrrr :sinifsinif:
ama dedim yaa en fazla 7 8 dk konuşmamazlık yaptı benleee
vee bugün bizim 1. yıl dönümümüzduu yüzük takalı hatırlamadı diye de pis davrandım banane koşuşturması olsunolmasınn geçen hafta sonu konuşmuştuk hatırlarr sanıyodumm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…