Benım gıbı bı terbıyesızlee muhattap olmazsın bundan sonra oke aroracım..
Hiç tanımıyomuşsun beni gibi ordaa alıntı yapmışsınn + - rep
Valla ben ısralla durumu anlatmaya calısdım ısrarla ustume geldıler..
Ben senden destek beklerdım....
Aynı durumda ayse ablada vardı konuyu bırakıp buraya qeldı benı alt etmeye calısmadı ...
Sağol ama sende iyi rencide ettinn...
Dediğim gibi acayip terbıyesızım hıc tanımıyosun sen benıı ya...Muhattap olmayız.Allaha emanet ol..
Ablacım baktım 4 gün kalmış başvurunun son gününe.. Paşamı aradım başvurup başvurmayacağımı bilmiyorum dedi.. Ay öldürecek bu çocuk beni.. İyice dengesiz oldu.. Uğraşamıcam ne istiyosa onu yapsın..
kaç tane alıyorlarmış onun bölümünden baktınmı
Valla çok mutlu heralde gece sabahlara kadar çalışmaktan.. Sözşeşmeli subaylık düşünmüyorum dediğine göre.. Keyfi bilir valla.. Askerden sonra işsiz kalsın da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu
bu arada aklımdan çıkmıyoo aramadıı halaa :a015:
bende zorlaaaaa başvurtmuşştum beyefendiye :dilcikar:
Ay ne bu ablacım ama çocuk gibi arkasından mı koşucam ben onun.. Ayy niye erkekler böyle yaa.. Kaç yaşında adam hala çocuk gibiklava:
kaydirigubbakcemile3 öyleler
bir yeri gidice diyelim;aşkımmm atlet versene ile başlarız
ne gicem yaa ile devam ederiz
sen daha güzel oldunla bitiririz :roflol:
Gızemcım canım arıycak tatlım aklınca trip atıyo güzelim sende bılıyosun =)
Onunda içi içini yiyodur =) Yada düşüncek vaktı bıle yoktur yogundurr..Askerıye orası saatı saatıne uymaz bılıyorsun yarına kadar bekle hayatım =) arıycak ben bılıyorum hemde senı cok sevdıgını ozledıgını söylıycek... =)
:roflol:
Ama ben koca bir çocukla uğraşmak istemiyorum yaa.. Sinir oluyorum sinirrr Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?