meltememre cnm bnm hoş geldinnn
pıanrım hoş geldin dee ben birazdan kaçsam acep ayıp olu mu size mervem?
sonunda biri tarafından görülebildiğim için çok sevindim sağol canımopuyorumnanaktan
ablam dahil kimsenin gördüğü yok anlaşılan başka topik bulma vakti geldi kendime kaydirigubbakcemile
hıh diyorum ve gidiyorum işte hıııhhh :umursamaz:
Yok bitanem cıkıyorum zaten bende =) Yoruldum bu aksam erkenden yatıcam =)
Yarın belkı qelemem ceza alırsam uzun bı süre qelemem sanırım =) kısmet bakalım
Hepiniizi seviyorummm..Sevdıklerımıze bıran önce kavusalım....Onları bıze bızı onların kaderıne yaz allahım..Butun sevenler kavussunlar.... =)opuyorumnanaktan
sonunda biri tarafından görülebildiğim için çok sevindim sağol canımopuyorumnanaktan
ablam dahil kimsenin gördüğü yok anlaşılan başka topik bulma vakti geldi kendime kaydirigubbakcemile
cnm bnm yapma nolur vlahha rahatsızım kalcam ama halimi gör acırsınn yarın gel mutlkaa konuşalımmm
BUU ARADA BENNNNNNNNNN ABLAMIIIIIIIIIIIIIDA ÇOOOOK ÖZLEDİM ISPARTADAA ÜNİ OKUYO fizik bölümünde yaz okuluna kaldı 2 dersten yarın geliyoo yuppiiiiiiiiiii
1:330 da bincek 7 8 gibi evde olur:hihoyyyt:
opyorumnanaktan :Şeniz:
mervem sanada iyi geceler tatlı rüyalar cnm bnm inş. hemen kavuşçazz hemencicikk:Şeniz:
pınarım sanada iyi geceler tatlı rüyalar cnm bnm :Şeniz:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr şafak 36
kız sen hala şafak mı sayıyon sırnaşık şey
ben annemi ösledim çok. :çok üzgünüm:
yarın gidip seveyim annemi
gunaydınnnnnnnnnn :]
günaydın pınarcımmmm
merve banlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?