Sevdiğini özleyenler buyurun

ablammm geldiii ama şimdii pisss kokuyodurr :sinifsinif:
6 saat yollculukk gidipp öpmücemm hihoyyyt
karşıdan görümm merdiven çıkyıoo 4. katta oturuyoruzzz daaa :roflol:
sonraaa gelsinn yemeklerr:)

cnm duşştaaa duştann öncee pis pisss öpmem :jeyyar:
çıkıyoo yemeklerr hazırr açıktım
kahvaltılaa duruyom azcıkta meyve yemiştim :kedi:

olmasınn yaa zatenn kiloluyumm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
öpüyorumm cnmm bnmmmm iyi akşamlarr tamda fotolarınaa bakçaktım1 tane baktımm yorum yapım çıkmak zorundayımm
opuyorumnanaktan

olmasınn yaa zatenn kiloluyumm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
öpüyorumm cnmm bnmmmm iyi akşamlarr tamda fotolarınaa bakçaktım1 tane baktımm yorum yapım çıkmak zorundayımm
opuyorumnanaktan

hıc ole gorunmuyo ama ben cıdden kıloluyum (
opuyorum canımm ii aksamlarr
yorumun ıcınde coook tsk edıyorum opuyorum nanaktan opuyorumnanaktan

adama çemkirip durma , onların orada nasıl bir psikolojide olduklarını anlayamayızklava:
seni kırıcı konuşmuşsa bile çok ağır bir şey değilse üstünde durma
eşimde zaman zamna başka şeylere kızıp bana sert çıkabiliyor ama ben biliyorum ki yanımda olsa asla böyle davranmaz
o sebeple üzerine gitmiyorum bir daha ki konuşmamızda bu hatırlanmıyor bile
her ne olursa olsun şu durumda onların morale , motivasyona ihtiyaçları var
ben bir çok şey yaşıyorum ama asla ona yansıtmıyorum en azından yansıtmamaya çalışıyorum.
sende dene bu söylediklerimi inan geldiğinde tüm bu yaşananlar unutulacak
birbirinizi kırmay değmez.
eşim subay oluyor çitlembiğim
sözleşmeli subaylık kursunda 23 şubattan beri
son sınavını verdi bugün
29 ağustosta mezun olacak
izmirlinin askeri küstü ona
sebebini anlayamadık aramadı hala
hayırlı uğurlu olsun o halde , Allah emeklerini boşa çıkarmasın

güünaydıınnlarrr
ben gidiyorumm çitlenbikk aslındaa haklısın amaa SORUN OLAN BENİM SÜREKLİ WEP CAMI Bİ BAHNE BULUP KAPAMAM :kedi:
bunaa kızıyoo biliyorumdaa ama fark etmiyorum mutfağa gidiyorum su içmeye wep cam kapatıyoorummm birazdaa kiloluyum yaaa göbişimi görmesin istiyorum :kedi:

ablaaa kızdığı neden bumuşşş !
daha doğrusu kızdıktan sonraa bende güldümm bu olaylardaa tam çıkçakken oluncaaa kötüü oldu tabiii..

dün 23:33 te aradı 11 dk 04 saniye konuştuk!
bugün gene arıcakk
aramamışş hastalanmışş belli burnu falan tıkalııydııı arkadaş yeni söledii yatmaya gidiodumm aradımm dedii
veee aradığımaa şaşırmışşş (diyodum yaa sizee hep gurur yapan taraf ben olurdum :kedi:)(aslındaa askerdee diyee dee bu gurur dan inattan yavaştan azcık vazgeçiyorum)

bilmiyorum yaa....

dün gene kapamadan öncee sadece iyi geceler dedi
bendeee''sadece o kadar mııı?'' dedimm (çünkü kapamadan hep seni seviyorum falan filan olurdduu konuşmamızzda)
odaa''sadece nedenn bu mu diyosunn sendee bi gelişmee göster'' dedii
bendee''bananeee yaa ben mi göstercemm hep gibisinee konuştumm
sonraa''tamam yaa off seviyorum iştee küsceksendee ayrılcaksandaa sen bilirsinn((kiii böle bişii yokkk gene tutamadımm çenemii))

dedii''bu güneee kadarrr ne zaman küstüm sana? vee yinee son sölediğinn canımı sıkıyoo haberinn olsunn (hanii ayrılcaksann ayrıll lafınaa dediii)

bugünn arıcakk işteee bakalımmmm
ayy benim için dua edin bugün tersim herkese bide anneannemdeee herkes bana getir götür yaptırırlardaaa klava:klava:

neseeee uzun olduu azcıkk sanırımm öpüyorum hepiniziiiii
opuyorumnanaktan
:Şeniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…