Sevdiğini özleyenler buyurun

bu arada wep cam ı göbeğimi görmesinn diyee kapadığımıı biliyoo oda diyoo benden ÇEKİNCEK bişeyin olmamalıı benn senden rahatsız falan değilim BÖLE DAVRANMAN KIRIYOO BENİ DİYOO :kedi:

günaydınnn

kızlar nazarınız değdi galiba :umursamaz:
planlar değişti
tatile ablamın yanına gidemiyoruz
dünden beri tatil sitelerini araştırıyoruz
5 yıldızlı oteller accayip pahalı sinir oldum

yaa şu kararname krizi her şeyi etkiledi
tayinleri kesin çıkacak gözüyle bakıyorduk çıkmadı
şimdi de onların izin tarihleriyle bizimki denk gelmiyor
kemer ve alanyaya bakıyoruz biz şimdi
bir yer ayarlamaya çalışıyoruz işte

Aşkımııııı özleeedimmmmmmm gel artıkkk aşgumm aramadıda sabahları arıyordu 3-4 gündür bugün aramadııı acaba çıktılarmı naptılarr çok merakk ediyorummmmmmm delikafadulden

beni merak eden bacılaraaa tşk ederimmm a.s.
yoğundum birazz.mezuniyet evraklarını okula teslim ettim. amcamın çocukları sünnet oldu
pazar günü de mevlütleri var salonda vs vs.
özledim sizi heeeeee delikafadulden

ablacım ya sana ıkı gundur ıkı soru sorcam unutuyorum
senın kıskanclıkla ılgılı bı topıgın varmıs sanırım gizoş aradı ama bulamadı :uhm:
birde sen adanada mısın ablam :uhm:

yıvrım hoşgeldin
çok acayibime gider sünnet düğünü ,töreni
millet süslenip gelmiş oynuyor
niye;şu çocuğun pipisinin ucu kesilmiş kaydirigubbakcemile3

Aşkımııııı özleeedimmmmmmm gel artıkkk aşgumm aramadıda sabahları arıyordu 3-4 gündür bugün aramadııı acaba çıktılarmı naptılarr çok merakk ediyorummmmmmm delikafadulden

ne güsel kıssssss eli kulağındadırrr anamm eski günleri hatırladım yaakaydirigubbakcemile5
hayatta unutamıycağın bi gün olucakkk biz aklımıza geldkçe yad ederiz..:sm_cool:

yıvrım hoşgeldin
çok acayibime gider sünnet düğünü ,töreni
millet süslenip gelmiş oynuyor
niye;şu çocuğun pipisinin ucu kesilmiş kaydirigubbakcemile3

restorant kiralamışlar orda mevlüt okuncak oynamak yokmuş
dün gittik evlerine anlatıyolar da çocukcagız pipisi kökten gitmiş zannetmiş sonra wcye gitmiş görünce benim pipim varrr diye nasıl seviniyo kaydirigubbakcemile3
üstüne kafes geçirmişler çarpmasın acımasın diye çok komikti
kafeste kuşu var diyoz:lepi:

Ayşenurrrr canım hoşgeldinn özledik bizde senii kızzz delikafadulden baya yoğunmuşunnnnnn anlaşılann=))

Abloşş evet 2 günn azz kaldııı azzzzzz içim kıpır kıpır valla miğdeme kıramp giriyoo ama o haycandan değil acıktımda ondannn sanırım :roflol:

ne güsel kıssssss eli kulağındadırrr anamm eski günleri hatırladım yaakaydirigubbakcemile5
hayatta unutamıycağın bi gün olucakkk biz aklımıza geldkçe yad ederiz..:sm_cool:

Tatlım yaa senin kavuşma günlerini hatılıyorum heycanlarını hatılıyorummm darısı başıma derdim, darısı başıma geliyoooo delikafadulden

saul dadlumm yarı hemşerim benimmm kaydirigubbakcemile5 (sevglm kastamonulu oldugundan)
ne giyceğini fln ayarlamışsındır şimdiii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…