benim bitanem mezun oldu kızlar...artık subay sevgülüsüyüm=)) ama resmi töreni 30 ağustos'ta olcak...darısı hepinizin başına.opuyorumnanaktan
ablacım misafırler vardı yeni gıttıler
dunden beri ew kalabalıktı
arada bakıyodum ama yazmaya fırsat bulamadım
geldimmm
nikah fotolarınıı bilg. attımm ayy bakartkenn gözlerimm oldu :kedi:
acaba ayakkabının altından ismim silindi mi? :kedi:
ayy yaa bugün yüreklerimizzz full ağzımızdaydıı ama binlercee şüklür kavgaolmadı oğlan tarafından halası ve kardeşi vardııı
az kişidik :sinifsinif:
son takılar bitti kardeşii ağlıyoduu bu kardeşinii gördü(gelin)bbii başladıılarrr ağlamayaaa tüm millet bii ben sustumm bendee şimdi patlak veriyorum emi :kedi:
benii düşünen herkesee binlercee kere tşklerrr bnm için nikahımız için dua edenleredee binlercee kere allah razı olsun
saolasınn cnm bnmm zaten izmride değil ankaraya gelin gittii kimse bulaaşamaz onlaraa allahım mutlu etsin
mafoldumben bende ağlarım yaaageldimmm
nikah fotolarınıı bilg. attımm ayy bakartkenn gözlerimm oldu :kedi:
acaba ayakkabının altından ismim silindi mi? :kedi:
ayy yaa bugün yüreklerimizzz full ağzımızdaydıı ama binlercee şüklür kavgaolmadı oğlan tarafından halası ve kardeşi vardııı
az kişidik :sinifsinif:
son takılar bitti kardeşii ağlıyoduu bu kardeşinii gördü(gelin)bbii başladıılarrr ağlamayaaa tüm millet bii ben sustumm bendee şimdi patlak veriyorum emi :kedi:
benii düşünen herkesee binlercee kere tşklerrr bnm için nikahımız için dua edenleredee binlercee kere allah razı olsun
özlendimm mii bakımmklava:
pınarımm bnm sennn nasıl geçtii bakımm? :Şeniz:
ablam nerdeee nasılmış? özlememiş beni :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?