Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet istediğimiz sadece bu.
Aslında dediğin gibi o kadar kolay kanarız ki tek bir kelime ufacık bir gülümseyiş bile yeter.
Bilmiyorum ama yoruldum ben artık...

Açtım telimi...
Teli alınca haber veririm demiştim o yüzden mesajda attım.
Teli aldım vs diye.Böylesi gerçekten ikimizede haksızlıktı.
Daha iyi oldu:)

canlarımmmm
şafak 34 tü bugün
aşkımla bolbol konuştuk
güzeldiii

Son düzenleme:
insanlarrr insanlarr.....
HERŞEYYY MAFOLDUUUUU ZEHİRRR OLDUUU ŞUANDA BİLEE gözlerimm son haddesinee kadar dolu

ya insan bi insan hıçkırı hıçkıra delicee ağlarkannn hala mıı onuu düşünmezz yaa?

çok zamanım yokk ama size yazmakk istedimm belki tek huzurrr bulduğum yerrr

kızın babasıylaa oğlanın babasıı tartıştıııı
daha doğruuusuuu oğlanın baabasıı kışkırttııı kızın babasıı DAYIM delirrrdiiii
gelin olcakk kuzenimm hıçkırıklaarrr içindee odadann çıkamadıı kavgaa gürültüüü
ilk defaa böleee bişi görüyorum yaşıyorumm

insanlarrr insanlarr.....
HERŞEYYY MAFOLDUUUUU ZEHİRRR OLDUUU ŞUANDA BİLEE gözlerimm son haddesinee kadar dolu

ya insan bi insan hıçkırı hıçkıra delicee ağlarkannn hala mıı onuu düşünmezz yaa?

herşey mafolduu KINAA GECESİİİİİ FALAN OLMADIIII YARIN inş. nikahh olurr dua edin

anlamadım kuzum yaa

ablamm yaa damadınn babasıı aksiiimişş ...
birçok olayt olduu dayım sustuu NORMALDEE SİNİRLİDİR BİZ KIZ TARAFIYIZ.

sonra dayımın damarınaa bastıı dayım evin içindee bağırdıı çağırdıı sölendiii o ara benn diğer dayımı çağırayım kavga olursaa diyee ayırsın diyeee harap oldum...
kuzen gelin olcakk amaa nasıl ağlıyoo hıçkıra hıçkıraaa....

berbat bişidii kına gecesiii olmadıı yani! yapmadılar! yapamadılar!

nişandaa babası sorun çıkarmıştııı kınada 2 aile çıkardıı nikahındaa nolurrr dua edinyaa
annem birazdan telefon etçek naptılarr diyeee(aileler biraz nikah olmasın taraftarı daha doğrusu 2 baba)
biz tamamen istiyoruzz nikahın olmasınıııı sevenlerdeee istiyoooo gerisinee neee gibi tavır yaptıı DAYIM VEE KARŞI TARAFIN BABASI HARİÇÇ.

Günaydınlarrrrr özlem dolu hatun milletiiiopuyorumnanaktan ben özlediğime kavuştum dün öptüm sarıldım bugün yine özledim:kedi: =)))))) darısı tüm bekleyenlerin başınaa inşş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…