Sevdiğini özleyenler buyurun

yesinler sevgilinide senide niso
ayşecim tuzlada olsaydı mustafam seninki ile ilgilenirdi
bu arada seninkinin adı neydi

Şafak 381 a.s

evet ablam çok fenayım bayılacam sanırsam. ilaç aldım ama yokkk çok fena...

ne bu yaaa
ayşe adet oldu sen öle
döl möl yok
kurudu topik :roflol:

Aman deme öyle ablacım, dün gece rüyamda gördüm hamile kalmıştım.. Evleniyorduk.. okula gidiyodum hamile hamile.. Otobüste insanlar yer veriyodu.. Karnım burnumda ayakkabılarım bile bağlayamıyodum mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende evlenmeden önce çok görürdüm

Sağolasın ablam düşünmen yeter.. Özeline atıyorum ismini.. Burada yazmıyorum tanıdık var

hehe tanıdık ben miyim kız, Edirnede arar bulurum diye mi korkuyon ahahahhah :roflol::roflol:

ayyy Allah yazdıysa bozsun yavrum, ben de çok tırsarım -tatlicadiarzu-

hehe tanıdık ben miyim kız, Edirnede arar bulurum diye mi korkuyon ahahahhah :roflol::roflol:

ayyy Allah yazdıysa bozsun yavrum, ben de çok tırsarım -tatlicadiarzu-

:roflol:
Evet yavrum sensin o.. Arar bulursun neme lazım kaydirigubbakcemile3

Tırsmak ne kelime çiçeğim ya resmen üçbuçuk atıyorum ben günde 3 tane gebelik testi yaptığımı biliyorum :roflol:

:roflol:
Evet yavrum sensin o.. Arar bulursun neme lazım kaydirigubbakcemile3

Tırsmak ne kelime çiçeğim ya resmen üçbuçuk atıyorum ben günde 3 tane gebelik testi yaptığımı biliyorum :roflol:

delikafadulden :roflol::roflol::roflol:

manyak yaaa :CüvCüv:

ya çok aşırı bir ağrıyor ama dayanamicim gızlar...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

içtim yavrum ama hiç tesir etmedi...:gitme:

ben bir de geçen sene eylülde yumurtalığımdan ameliyat oldum kuzum, kist aldırdım.mafoldumben
aslında bu kadar ağrı olmaması lazım ama...:1no2:

Sen de mi brütüs :sinifsinif:
Ben de ocakta kistten kurtuldum, o gün bugündür sancılı geçer reglim.. Eskiden hayat ne güzaldi oysa :çok üzgünüm:

Sen de mi brütüs :sinifsinif:
Ben de ocakta kistten kurtuldum, o gün bugündür sancılı geçer reglim.. Eskiden hayat ne güzaldi oysa :çok üzgünüm:

Aroram ben kesin kanaat getirdim ki sen benim kader ikizimsin :roflol:
vereliniortak :1hug:

benimki çikolata kisti dedikleri şeydendi. endometriozis. mafoldumben

ilerde gebelikte sorun yaşayabilirim belkim yani...:gitme:

sağol Gizemcim. sakın ihmal etme jinekolojik sağlığını kuzum, ultrason çektir mesela. ne çıkacağı belli olmiyir. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…