Sevdiğini özleyenler buyurun

gizoşum en iyisi bencede git açıl gel cicimmm
nisanım sanada ii gezmelerr
bende denize gidicem birazdan bikaç kulaç atıp gelimm

saolasın joeyfun(çiğdem abladıı demi :kedi)

heee vallahaa inş. başımızaaa drısıı
buluşalım arıtk sarılayım artık öpeyim artık:kedi: :asigim:

açıkçasıı 400 460 nefesşm daralarakk geçtii
300 le 200 lerdeee çokk rhata anlamadım bileee zaman okul telaşıı koşturdu...
ta kii 130 a kadar sonrasııı çook zor geçiyoo şafakk sıkıştırıyoo dediklerii bu muşş :roflol:

takcim 49 diyoo diyee şettimmm geldiği güne 1 demicem son dicemm napım 87 olur o zaman benimki -tatlicadiarzu- 86 iyi yaaa delikafadulden

Hanımlar ne kadar hızlısın maşallah oy işimi bitirene kadar sayfalar geçmiş...
ama hepsini okudum
Nisancım iyi gezmeler canım.
Aso sanada evin içinde iyi gezmeler.
İzmirlim tatlım her şey yoluna girer her ailede yaşanıyor zaman zaman sorunlar ama düzelir.Yinede en güzelini düşünmüşsün git kafanı dağıt.
Ve son olrak allah hepinize Şafak doğan güneş demeyide nasip etsin inşallah...

inş. hemen kavuşundaa sizz kavuştunuzz muu bzim 36 gün kalcakk :asigim:

biz hep ayrıyız ya askerlik bitince de yanımda olamıcak mafoldumben ama aşkım rahatlıcak,rahat rahat istediğini yapabilcek,sonra evliliğimiz için arada tek engel iş mevzusu kalcak,askerlik sonrası evlilik yaklaşıcak yanii :lepi:

saolasınn cnmm bnmmmmm bendee ölee yapıcamm başka çaree çoıkkk çook saoll destek için :1hug:

çiğdem ablaa inş.bulurr hemen iştee daha çabukk kavuşursunuzzz evlilikk yaklaşşsınn oley:: :lepi:

ewt ayşee balaa yokk

ewtt asocumm bnmmm yaaa sen bi plakalaraa inn(o ara ben kavuşmuşş olcamm) bu haberii çoook güzell kutlarızz....
benn bnmkilede ayrıı kutlarım :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…