Sevdiğini özleyenler buyurun

artık saygısız, ilgisiz, ukala tavırlarından bıktım...

yoruldum.

doğru yer değil yazmak için biliyorum. topic uygun değil. ama ilk aklıma gelen yer bura oldu.

cnm bnmm olurmuu öleee şeyy yaaa:teselli:
cnm bnmm yazıldığı gibi gerçekten çok fedakarlıkk yapmışsın ama o hala farkındaa dfeğil bunlarınnn... 3 yıl az buuçuk zamanda değil elbet üzülürsünn ama bizzz heppp ama heppp BURDAYIZZZ SENİNLEYİZZZ :1hug: :teselli: :1hug:

allah senin için hakkındaa hayırlısı nesee onu yazsınn versin...

canlarım cierlerim hoşbuldukopuyorumnanaktan
kızlar sizin asker yoktu daha dimi:uhm:
aprilaskerle nası gidiyo bakimkaydirigubbakcemile2

süper can parem devamlı yanına gdiyorem...
mehtap 2 cuma gene kavuşuyoz :teytey: hafta sonu beraberiz...

kızlar bizim deli kız merve nerde

azcık yaramazlık yapmış, cezalı cnm.

bu arada kızcanız baan ama saat 7 de evden çıkçam kuzen in iş yerine gitçem kemeraltındaa
orda 8 buçuk gibi çıkıyoo ama seviglisiylee oturuyoo beraber oturcaz 9.:15 gibi onlara gitçezz (anneannemlerin altında kalıyolarr evleri ) bu gece yokum :kedi: yarın ablasııı gelcekkk iştee yeniii pazar günü evlenen hihoyyyt damat beyleeee :roflol:
cnmm sıkkın diyee bu gece gitçemm açılmam lazım biraz kötüyüm

nooldu ki yavruşum ? :gitme:

yaaa nırmaldeee düzgünn bi aile yaşantımızzz varrr ama ilk defaaa geçen sene ayrılıyolardıı babam 1 ay evde yoktuu(hasta olduğundan çok alıngann o yüzden bazı şelere çabuk kızıyo)

annemleee tarttıştılarr gene ayrılmaa laflarıı çıktıı(inanmıyorum ama) :mirmirmirmir:
:1no2:
:üzgün:

nesee sıkmaımm sizii

süper can parem devamlı yanına gdiyorem...
mehtap 2 cuma gene kavuşuyoz :teytey: hafta sonu beraberiz...

azcık yaramazlık yapmış, cezalı cnm.
seni kıskanıyorum dersem bana kızarmısın:gitme:maşallah canımçok şanslısın inanki..
saolasınn bitanemm seninnkideee çoookkk güzellll hepimizee yakışan:)
askerden gelince avatar değşicem:dance:
nie açılman lazım hemen anlat::teselli:

ne sıkması kız bida duymıyımklava:
bitanem onların sorunu sen sıkma canını,karı koca arasında olur,hangi ailede yokturki,mesela bizimkiler kedi köpek gibi didişir,sebepte çok komik mesela evin içinde öften pöften,barıkırım birbirinizi yiyin derimzemuszemus2 dakka sonra can cier kuzu sarmalar:roflol:manyaksınız siz diyorum,o anda hiç umursamıyorum yani çiftler arasında olur,sizinki daha farklı tabi ama sen sıkma canını düzelir hepsi

yavrum benim kıyamam ben sana, yok ayrılmaz onlar korkma sen... :teselli:

seni kıskanıyorum dersem bana kızarmısın:gitme:maşallah canımçok şanslısın inanki..

kızmam kuzum ama maşallah deyin de nazara gelmeyelim :lepi: opuyorumnanaktan

saolasın cnmm farkındayımm zatenn olmalıdaaa hiç tartışmazlarsaa sorun odur!
ama iştee annemin ailesinin yaptıklarıı varr babama... babamdaa anlatamıyoo annemeee...bu yüzden çok sinirleniyoo öfkeleniyoo...
bugün azcık o konularrr açılıyoo gibi olduu babam alevlendiii ... ayrılmazlarr bencede tartışmaa ama sıkıldım bilmiyorum bunaldım cn bnm yaaa kuzenlee azcıkk oturayım çıkayım dedim evdenn

:icecream:
yavrum benim kıyamam ben sana, yok ayrılmaz onlar korkma sen... :teselli:

kızmam kuzum ama maşallah deyin de nazara gelmeyelim :lepi: opuyorumnanaktan
vallahi billahi diyorum 2 gözüm önüme aksın:1shok::roflol:allah nazardan saklasın bitanem,,kıskanmak işin latifesi,hoşuma gidiyo senin adına mutlu oluyorum,kendi adımada özenmek ve imrenmek desek daha doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…