Sevdiğini özleyenler buyurun

Ben geldıııııııııııımmmmmmmmm

Gezdim gene, teyzemler geldi Tekirdağdan, gezdirdim onları, ben de gene güzel kokular aldım kendime :jeyyar:

Ve sevdalımın kız kardeşine hedayeeeee
hihoyyyt

ıyiyim ablacım bugün yeşil lens aldım kendime.. Sevdiceğime değişiklik yapayım dedim :))
1 saat sonra son 2 olacak kaydirigubbakcemile2
Sen nasılsın ablacım?

Pazar günü gene Tekirdağa gidebilirim Edirneden ablacım ama
ıStanbula da dönebilirim tam bilimiyom...

İyiyim ablacım bugün yeşil lens aldım kendime.. Sevdiceğime değişiklik yapayım dedim :))
1 saat sonra son 2 olacak kaydirigubbakcemile2
Sen nasılsın ablacım?

vııyyyy kaydirigubbakcemile2 :lepi:

helecan var mı helecan ?
:1rolleyes:

Olma mı zemuszemus
Bütün gün temizlik yaptım, evin şeklini değiştirdim, son rötuşları yaptım.. Hazırım bekliyorum delikafadulden

Olma mı zemuszemus
Bütün gün temizlik yaptım, evin şeklini değiştirdim, son rötuşları yaptım.. Hazırım bekliyorum delikafadulden

hmmm afferim kuzuma, kaydirigubbakcemile5

kendine ne çeşit rütuşlar yaptın peküü ? :jeyyar: -tatlicadiarzu-

hmmm afferim kuzuma, kaydirigubbakcemile5

kendine ne çeşit rütuşlar yaptın peküü ? :jeyyar: -tatlicadiarzu-

Yok daha yapmadım pazar sabahı yapmayı düşünüyorum :roflol:
Ekstra olarak sadece lens aldım, daha da bişi yapmadım.. Pazar sabahtan akşama kadar hazırlanmakla geçecek kanımca laelaelaelaelae

Yok daha yapmadım pazar sabahı yapmayı düşünüyorum :roflol:
Ekstra olarak sadece lens aldım, daha da bişi yapmadım.. Pazar sabahtan akşama kadar hazırlanmakla geçecek kanımca laelaelaelaelae

:roflol:
ya ben aksi gibi regliyim ya :çok üzgünüm:

bıyıklarımı alacam şimdi, sorra duşa gircem, sorra saçımı bigudi yapçam öle yatçam yarına dalga olsun :jeyyar: zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…