Sevdiğini özleyenler buyurun

21.betüşş sevdiüne kavuştuu uınuttuu bizii daa :naniknanik:
:kedi: Ayy ama hatırlarsanız demiştim ömerim gelsin bakın nasıl unutuyorum sizi diyekaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana özlüyorum sizi sohbetinizi gizemcim unuturmuyumm ama işyerinden 2 hafta izinliyim 1 haftası gitti bir haftası kaldı =) evdeki pc imde arızalı fırsat bulunca kardeşimin pc den giriyorum bakıyorum ondada kimsecikler olmuyo burda zatiiiimafoldumben

beetüş bulduuu ömeriiiniii unuttu bizii
klava: klava: klava: klava:
lmaz: unutmadım kızzz aşgumla hasret gideriyusss:kedi:
aa yeşilim kaavuştu askerine dimii:asigim:valla bende unutçam gelince kusura bakmayın:roflol:
vereliniortak :roflol: :roflol:
allahımm bir ay sonra bu saatlerde havaalanındayız uçağımızı bekliyoruz
:asigim: ayyy ayşee ablaa heycan yavaş yavaş artar artık çok az kaldı artık 1 aydan daha azzzzsositososito
Günaydın kızlar =))
Topiğinnnn neşesi qeldii =))opuyorumnanaktan

Uzun bi ayrılıkdan sonra tekrar burdayımm eheheh =)
Mervecim hoşgeldinnnopuyorumnanaktan birdaha uslu dur maphus damlarına düşmeeee vereliniortak kaydirigubbakcemile5
betüş gelmedi hiç kavuştuktan sonra dimii
:kedi: geldim aslındaa tatlım ama kimsecikler yoktuuu valla bakk:kedi:
valla görmedm balım ya
:1ninca:
bu arada badem gözlüm sözleşmesini imzalamış
resmen artık o bir subay
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Helall badem gözlü enişteyeeeeee çok sevindim ablamm Şeniz hihoyyyt hihoyyyt
betüş dün akşam girmiş foruma galiba diğer topikte gördüm

:1ninca: amanınnn gözündende bişey kaçmıyiii haaaa:1shok:

Kızcelerrrrr aşkım geleli yarın 1 hafta olacak öncelikle Allah tüm bekleyenlere bu duyguyu yaşatsın:asigim: Aşkımı harem otogardan aldım 2 saat otobüsünün gelmesini bekledim o sırada helecandan bayılcaktımdelikafadulden sonra aşkımın otobüsü geldi indii gözgöze geldik sarıldıkkk birbirimzeee rüya gibi ya o anlar sankiii gerçek değilll:asigim: yanında asker arkadaşıda vardıı onunda ailesi gelmiş onlarda sarıldıklar sonra vedalaştı arkadaşıyla:asigim:. Sonra dedim taksi minübüs bişeye binelim kadıköye geçelim dedim yoo ben yürümek istiyorum dedii=) bende olurr yürüyelim dedimm :) haremden kadıköye yürüdük havada nasıll sıcakkkdelikafadulden bide diyokiii istanbul iyi ya sıcak değil diyoo :mymeka: şırnağın sıcağının yanında hiçbişeymişşş:bbo: neyse işte aşkım babasını aradı haber verdi babası işteydi, annesi ömer gelmeden aramıştı beni gelicekmi bugün diye bende yok 2 gün sonra gelicek demiştim ama o anlamışş =) sonra ömerlere gittik zile bastık annesi diyofondan kim o diyo biz ses vermiyoruz yine kim o dedi biz ses vermedik açtı kapıyı yukarı çıktık anlamışlar hemen asansörün önüne diikilmiş kardeşi filan bi çığlık bir kıyamett kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 herşey güzeldiii yanii kızlarr Allahım herkese yaşatsın Şırnaktan sağ salim aldım sevdiğiğmi çok mutluyum:Saruboceq:
Aşkıma gelince biraz kararmış orda stresten yüzüyle oynamış sivilcer çıkmış onları yolmuş izler yapmış yüzünde azcuk cirkinlemiş benim yakışıklı prensimm:asigim: Biraz durgun bakalım daha alışmam lazım isanbula diyor kolay değilll 1 ayda topralar inşş:sinifsinif: Allaha şükür herşey iyi ama asıl askerliğimiz şimdik başlıyor ev telaşı evlilik telaşııı :sinifsinif: off offffff herşeyy iyi olur inşşşşş:Saruboceq
:

SLm kızLar aLLahım Hepinizi HayırLısıyLa sevdikLerinize kavuşturur işaLLah biran önce..
Bende sevdiğimi bu sitede Tam 15 ay yazarak bekLedim ama çok şükür gELdi ...
GeLeLi 2.5 Ay oLuyor Ve sözLendik ..
aLLahım Hepinize nasip etsin ve işaLLah hiç ayrıLmazsınız ....

Bu arada dün qecee uyumadım hiç=) Aşkımda hissetmiş gibi qec saatte aradı ilk kezz=)
Konuştuk ay nasıl moral oldu cokk sevıyorumm cokk =)

YeŞilim gözün Aydın canım sende Sevdiğine kavuştun demek ...
aLLahım bir daha ayrıLık yaşatmasın işaLLah...

betüşcüm cok sevındım allah bızede yasatsın o duyguları bi daha hiiççç ayrılmayın inş
kızlar ben cıkmak zorundayım
opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan

Kızcelerrrrr aşkım geleli yarın 1 hafta olacak öncelikle Allah tüm bekleyenlere bu duyguyu yaşatsın:asigim: Aşkımı harem otogardan aldım 2 saat otobüsünün gelmesini bekledim o sırada helecandan bayılcaktımdelikafadulden sonra aşkımın otobüsü geldi indii gözgöze geldik sarıldıkkk birbirimzeee rüya gibi ya o anlar sankiii gerçek değilll:asigim: yanında asker arkadaşıda vardıı onunda ailesi gelmiş onlarda sarıldıklar sonra vedalaştı arkadaşıyla:asigim:. Sonra dedim taksi minübüs bişeye binelim kadıköye geçelim dedim yoo ben yürümek istiyorum dedii=) bende olurr yürüyelim dedimm :) haremden kadıköye yürüdük havada nasıll sıcakkkdelikafadulden bide diyokiii istanbul iyi ya sıcak değil diyoo :mymeka: şırnağın sıcağının yanında hiçbişeymişşş:bbo: neyse işte aşkım babasını aradı haber verdi babası işteydi, annesi ömer gelmeden aramıştı beni gelicekmi bugün diye bende yok 2 gün sonra gelicek demiştim ama o anlamışş =) sonra ömerlere gittik zile bastık annesi diyofondan kim o diyo biz ses vermiyoruz yine kim o dedi biz ses vermedik açtı kapıyı yukarı çıktık anlamışlar hemen asansörün önüne diikilmiş kardeşi filan bi çığlık bir kıyamett kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 herşey güzeldiii yanii kızlarr Allahım herkese yaşatsın Şırnaktan sağ salim aldım sevdiğiğmi çok mutluyum:Saruboceq:
Aşkıma gelince biraz kararmış orda stresten yüzüyle oynamış sivilcer çıkmış onları yolmuş izler yapmış yüzünde azcuk cirkinlemiş benim yakışıklı prensimm:asigim: Biraz durgun bakalım daha alışmam lazım isanbula diyor kolay değilll 1 ayda topralar inşş:sinifsinif: Allaha şükür herşey iyi ama asıl askerliğimiz şimdik başlıyor ev telaşı evlilik telaşııı :sinifsinif: off offffff herşeyy iyi olur inşşşşş:Saruboceq
:[/QUOTE]

yaaa çok güselll yaaa o kadar özendimki anlatamam bende gelsin istiorum bende kavuşıyım benimde sevdiğimi ver bana şırnakkkkkkkkmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Yeşilim okurken tüylerim dıken dıken olduu nasıl mutlu senın adına anlatamam =)
Bı yandan kafamda canlandırdımm senın ıcınde cok buyuk gurur ..Sırnakta askerını bekledın....Özlem bıryandan tehlıkesı korkusu bır yandan cok zordu geldı gectı..... En buyuk orneklerden tesellılerden bırısın bıze =))) allah sana emegının karsılıgını verdı kavustunuz..Bızde sabırla beklıycezz..bızde kavusucaz ıns... =)) 11 ay dılekolay bız 3 ay görmuyoruzdaa tepıınıyoruz burda... Hıc tavrını bozmadın ...Hep aynı cızgıdeydın kutluyorum senı =)) Hayırlısıyla evlılık hazırlıklarıda olurr..Bızım dugun tarıhını verırsın =)) Bızde hayatta hep kotu seyler olmuyo gusellıklerde oluyoyaa daha cok ınanırızz =)

YeŞilim gözün Aydın canım sende Sevdiğine kavuştun demek ...
aLLahım bir daha ayrıLık yaşatmasın işaLLah...
Aminn canım çok sağolll sizinde söz olmuş çok sevindim Allah tamamına erdirsin tatlımmopuyorumnanaktan
betüşcüm cok sevındım allah bızede yasatsın o duyguları bi daha hiiççç ayrılmayın inş
kızlar ben cıkmak zorundayım
opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan
sağol güzelim öptümmmopuyorumnanaktan

betüşüm en zor zamanları atlattınız bundan sonrası Allah'ın izniyle olur biter,gözünaydın canım sabrın sonunun selamt olduğunu gösterdin bizlere..herşey gönlünce olsun bundan sonra da inaşallah Şeniz

Çok özledim bende aşkımı Bir aydır ayrıyız..... 5 Ay var dönmesine offfffffffff gözlerim doluyor yaaa aklıma geldikçe. Gerçi hiç aklımdan çıkmıyor ki offff

günaydın...........

sevdiceklerine kavuşanlar varmış :)

çok sevindim sizin adınıza. inş. bundan sonrası çok daha güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…