pınar geldinmi kuzummm
gizem nerelerde bu arada
:kedi: Ayy ama hatırlarsanız demiştim ömerim gelsin bakın nasıl unutuyorum sizi diyekaydirigubbakcemile321.betüşş sevdiüne kavuştuu uınuttuu bizii daa :naniknanik:
beetüş bulduuu ömeriiiniii unuttu bizii
klava: klava: klava: klava:
vereliniortak :roflol: :roflol:aa yeşilim kaavuştu askerine dimii:asigim:valla bende unutçam gelince kusura bakmayın:roflol:
:asigim: ayyy ayşee ablaa heycan yavaş yavaş artar artık çok az kaldı artık 1 aydan daha azzzzsositosositoallahımm bir ay sonra bu saatlerde havaalanındayız uçağımızı bekliyoruz
Mervecim hoşgeldinnnopuyorumnanaktan birdaha uslu dur maphus damlarına düşmeeee vereliniortak kaydirigubbakcemile5Günaydın kızlar =))
Topiğinnnn neşesi qeldii =))opuyorumnanaktan
Uzun bi ayrılıkdan sonra tekrar burdayımm eheheh =)
:kedi: geldim aslındaa tatlım ama kimsecikler yoktuuu valla bakk:kedi:betüş gelmedi hiç kavuştuktan sonra dimii
:1ninca:valla görmedm balım ya
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Helall badem gözlü enişteyeeeeee çok sevindim ablamm Şeniz hihoyyyt hihoyyytbu arada badem gözlüm sözleşmesini imzalamış
resmen artık o bir subay
betüş dün akşam girmiş foruma galiba diğer topikte gördüm
Aminn canım çok sağolll sizinde söz olmuş çok sevindim Allah tamamına erdirsin tatlımmopuyorumnanaktanYeŞilim gözün Aydın canım sende Sevdiğine kavuştun demek ...
aLLahım bir daha ayrıLık yaşatmasın işaLLah...
sağol güzelim öptümmmopuyorumnanaktanbetüşcüm cok sevındım allah bızede yasatsın o duyguları bi daha hiiççç ayrılmayın inş
kızlar ben cıkmak zorundayım
opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan
Gelirrr üzülmeee bak bende senin gibi haykırıyodum burada ama geldi çok şükürr zaman akıp gidiyor biz farketmedennyerimsenibenyaaa çok güselll yaaa o kadar özendimki anlatamam bende gelsin istiorum bende kavuşıyım benimde sevdiğimi ver bana şırnakkkkkkkkmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Yeşilim okurken tüylerim dıken dıken olduu nasıl mutlu senın adına anlatamam =)
Bı yandan kafamda canlandırdımm senın ıcınde cok buyuk gurur ..Sırnakta askerını bekledın....Özlem bıryandan tehlıkesı korkusu bır yandan cok zordu geldı gectı..... En buyuk orneklerden tesellılerden bırısın bıze =))) allah sana emegının karsılıgını verdı kavustunuz..Bızde sabırla beklıycezz..bızde kavusucaz ıns... =)) 11 ay dılekolay bız 3 ay görmuyoruzdaa tepıınıyoruz burda... Hıc tavrını bozmadın ...Hep aynı cızgıdeydın kutluyorum senı =)) Hayırlısıyla evlılık hazırlıklarıda olurr..Bızım dugun tarıhını verırsın =)) Bızde hayatta hep kotu seyler olmuyo gusellıklerde oluyoyaa daha cok ınanırızz =)
Ayy mervishimm ne güzell yazmışınnn tatlım benimm çok sağollŞeniz Gerçekten sabırla bekledimm aşkıma yakışır şekilde güçlü durdum gün geldi çok daraldım ağladım rahatladımkaydirigubbakcemile3 ama umudumu hep büyüttüm Allahım karşılığını veriyo ve verecek inşallh. Sakın pes etme sende beklemek senii bitirmesinn seni büyültsünopuyorumnanaktan Allahım hepinize göstersin o günleriii . Hani bir sloganımız vardı ya BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK işte o gün benim için geldi geçtii bitmez dediğim zamanlar bitti Allaha çok şükürr seninde geçiçek sende burda bizlerle payşlaşacaksın o günleriiiiiopuyorumnanaktan Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?