Sevdiğini özleyenler buyurun

benim heriff perşembeden bieri aramadıı hiç mi merak etmiyoo beni :sinifsinif:

offf hemde dün onu 2 kere askeriyeyi aradım söleyin dedim :sinifsinif:

ben mi çok alınganlık yapıyorum allah aşkına ya?

böle olunca kötü kötü fikirler gleiyoo acaba dün girdi bana mı demedi diyeee neden böle oluyom ben anlamıyom :sinifsinif:

kız yapma bole dovcem hee senı klava:
bu arada ceza alabılır demıstn ya bıtanem ne oldu ??
ceza almadı umarım

cnm bende arayıp söylüyorum ama aramıo ya da söylemiyolar.bazende nöbette o diyolar pat 5 dk ya o arıyo yoo nöbette değilim yanlış söylemişler diyo.olabiliyo böyle şeyler cnmm :umursamaz:
cok guzel ya allah ayırmasın sızı

sağol pınarcımm :1hug: aminn hepimizii

dövv vallaha inş. akıllanırım :kedi:
bu yüzden genelde çıkar tartışmalarımızz benim kıskançlığım böle demem neden 1 saatte bir msj atmazsın çarı atmaz sın akradaş yanında olsan 2 saatte bir neden çağrı msj atmaz sın acıyom cocuğaa vallahaaa

arasıra diyorum ayrıl rahatlasın çok sıktın.. ama sevdiğinede eminim sevdiğimede...
ayrı ikimizdee yapamayızz kiii :asigim: tabii diceksiniz erkeklere güven olmazz ama bi yerde oluyoo...

ceza aldımı blli değil mahkeme belli değil cnm günü falan ya da bana demiyor bilemiyorum...

gızemıım sen oguzun kız versıyonusun desene :)
o da ole 1 dk mesaj gec atsam kıme msj atıyon gec yazıyon dıyo
ya ne yapıyım bazen gondermıyo ıletılmıyo
ama anlamıyooooo
bugun de kustu zaten abımın yanındaydım ya mesaj atamadım tavır yapıyo
yatmadan once gonlunu alırım ben onun
ama bende acıdım hee enısteye :))

yok ben öle nedn hemen atmadın demiyorum daa meselaa beyimiz arkadaş ortamında çok sk msj atmazzz deliririm...

adanada yanında kim var doğru söle bakıyon mu sağa söle''hyr hayatım bakmıyorum neden bakayım'' vs. laflar boğuyorumm adamıı

ama bi kere anlatmıştım aklımdan gitmeyen olayy varrr o olayyy yüzünden aslında üstüne çok gidiyorum güveniyorum ama napım

bnm adamın ben ilk çıkıtğıyımm bu kesin yani araştırdım! zaten ablamın ilkokul arkadaşıı
bunaa geçen sene biri ''bebişim kızıl saç bana yakışırmı ''diye msj attıı ''bebişim '' dedi yaa bitti benim tepem attı ogün bu gündürr o nu sokarım araya kavga çıkartırım...

ama o konuda ben haklıyım ha bide yakın akradaşının çıktığıdı o zaman!! o kız!!! delirmiştim ama aldatmıcağınada emindim... fakat haklıyken sürekli laf sokmam beni haksız yapıyor

ha bide adam benle 19 unda çıkmaya başladıı hiç mi o güne kadar hoşlandıı olmadı?
olmadı dersee yalan... onun eski defteri ablamdaa kalmış içinde birile ilgili duygu hatta kalp yapmışş onada delirdim benden önce karışmaya hakkım yok ama napım

sürekli bu duygula''bebişim'' olayına getiriyorum lafıı tartışıyoruz
yanında kız mız yok demi dememden artık bıktı''bunu biraz belirtiyoo diyoo artık böle demesen güvenmiyomusun bana bu şekilde anlıyorum artık ilişkimiz küçük bişi değil bu tür laflarla dklarımızı harcamayalım diyo''

offf bana böle yapsalar bbıkardımm

guluyım mı aglayım mı bılemedım :)
kız sen bı cadısın hee
ama olsun bole yapmak lazım
ıplerı elıne alıcan bırakmıycan :)
yınede bu kadar ustune gıtme ya (insafa geldım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…