hoşgeldin pınarım yaa xsize bi olay anlatçam gülmek yokk
pınar balım hoşgeldin
küstün sandım çok üzüldüm
umudayolculuk tekrar hosgeldin canım
Bana müsade kızlar, sancılarım basladı öfff bıktım bu aylık hastalıktan :mymeka:
biraz cok güzel hareketlere bakayım, Telefon Kulübesi var bide bugün baya eglenceli izleyin sizde :lepi:
yarın görüsürüz güzeller, bana sans dileyin yarın icin islerim rast gitsin diye :Saruboceq:
öpüldünüzz Şeniz
Bana müsade kızlar, sancılarım basladı öfff bıktım bu aylık hastalıktan :mymeka:
biraz cok güzel hareketlere bakayım, Telefon Kulübesi var bide bugün baya eglenceli izleyin sizde :lepi:
yarın görüsürüz güzeller, bana sans dileyin yarın icin islerim rast gitsin diye :Saruboceq:
öpüldünüzz Şeniz
gece dayım geldi saat 1 1 buçuk oturuyoruzz
su koycamtım mutfağa gittimdönerken ilk misafir odasının kapısı görülüyor sonra küçük salona giriliyor....
gittim tam dönüyodum misafir odasındaa 3 lü koltukta dedem(bu arada hayyatta ölü felan değil) elleri dizlerinde oturuyoo ama nasıl biliyonuz muu her yanından bembeyaz ışık çıkıyoo hemen koşturdum dayımın yanınaa çok hızlı nefes alıyodum çok korktum gerçekten....
sorna yarıms aat geçtii unuttum dhaa doğrusu saçmalık dedik hani gece ondan öle oldu..... gene mutfağa gittim kendimee su almayaa ....dönüyorum gene oldu bu sefer dedem bana bakıyoduu aklet vardı kolalrından falan bembeyaz ışık çıkıyoduu... bu sefer kaçmadım yürüdüm geri döndüm hiç bişey yok!!
ama çok gariptii yaaa
vee ertesii günnn bu ayağım böle oldu... ağrılar şişmeler....
tabi o gün annemle babam tartışmıştı canım çok sıkkındıı onada bağlıyorum ama aklımna geldi tkrar
allah hayıretsın canım yaa ama ben bişeye baglayamadım..
öpüldünüzz Şeniz
gece dayım geldi saat 1 1 buçuk oturuyoruzz
su koycamtım mutfağa gittimdönerken ilk misafir odasının kapısı görülüyor sonra küçük salona giriliyor....
gittim tam dönüyodum misafir odasındaa 3 lü koltukta dedem(bu arada hayyatta ölü felan değil) elleri dizlerinde oturuyoo ama nasıl biliyonuz muu her yanından bembeyaz ışık çıkıyoo hemen koşturdum dayımın yanınaa çok hızlı nefes alıyodum çok korktum gerçekten....
sorna yarıms aat geçtii unuttum dhaa doğrusu saçmalık dedik hani gece ondan öle oldu..... gene mutfağa gittim kendimee su almayaa ....dönüyorum gene oldu bu sefer dedem bana bakıyoduu aklet vardı kolalrından falan bembeyaz ışık çıkıyoduu... bu sefer kaçmadım yürüdüm geri döndüm hiç bişey yok!!
ama çok gariptii yaaa
vee ertesii günnn bu ayağım böle oldu... ağrılar şişmeler....
tabi o gün annemle babam tartışmıştı canım çok sıkkındıı onada bağlıyorum ama aklımna geldi tkrar
belki şey oldum ondandır:kedi:
oda olabilir :kedi:
ablam gülmek yokk dedim ama ne bilimm diyorum yaa şee oldu:kedi:
ondandır blekii bilemiyorum
annemelre cnm sıkkındı bleki ondann...
o geceden sonra diyorum ya ağrılarım genelde hep sinir stres bunlada birleşince ayağım böle oldu herade çünkü sabağına oldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?