Sevdiğini özleyenler buyurun

pazar gününü burada geçirince dünü kendime tatil yaptım :)

ablacım teee pazar günü sormuşsun ama şimdi cevaplayayım ben yarışmaya ıstanbul.dan katılıyorum

aslen malatya...

yeni gelişmeler oldu bu arada:)

dün beyefendi aradı. nasısın iyi misin ne yapıyorsun... ben İstanbul.a geleceğim bana yer ayarlayabilir misin?

dedim bu saatten sonra arkadaşlara senin için kefil olamam ama ortak arkadaşları sen ara konus

sonra bi arkadaş.a haber verdim gelmek istiyor sen bı arasana die (gelmesini ve yüzyüze konusmayı istiyorum. Saçma belki ama 3 yılın bunu hakkettiğini de düşünüyorum aslında)

ona gelmem belki falan die mırınkırın etmiş. beni tekrar aradı. "kefil olmam" lafıma çok bozulmuş. hem gelip benle konusacağı bişi yokmuş, çünkü hayatında biri varmış. (bunun benim dikkatimi çekmek için yalan olduuğunu düşünmüştüm ki sonradan da oyle olduugu çıktı ortaya.) hatta kızı benim yanıma staja yollıyacakmış çünkü ben hayatında tanıdıı en mukemmel kişiymişim.

bunları soylerken ben oldukça umursamaz davrandım :)hihoyyyt zemuszemus

ama beni mutlaka aramak istediğini, çünkü hayatında herşeyi birtek bana danışabileceğini falan soyledi. :hooray: :hooray:

bakalım gelince detaylarıı aktarırım.

tabi bana fikir verirseniz de çok sevindirik olurum.

bu konularda o kadar tecrubesizim ki anlatamam.

günlük 1000 soru çözeyım ama bole şeylerle uğrasmayayım daha ii benım içinklava: klava:

ablammm 24 süperr yaa :lepi:

ablam iyice çocuğun ahına aldımm haaa :kedi: ama bu ara moralim bozuktu :kedi:

bana kapatıcamm dedi kızdım yaaaa meeğersem cepten arıcakmış ama orda sölemek istememiş zaten özell bir durum varyaaa

5 dk geçti cepten aradı 40 dk konuştuk:asigim: saat 1 e 5 kala bitirdikk oyy yaa aşk dolu bi geceydi çok huzurlu uyudum:asigim:

dedim benim bu ara moralim bozuktu özür diliyorum kötü davrandıysam dedim
oda farkındayım ama bi şekilde birimizin morali bozuksaa alttan alcaz dedi sorun yok olmadıda bnm için dedi iyi ol yeter dedi :lepi:

güzeldii yaaa züperdii :teytey:

ewt ablacım artık plakalaydaym

oyyyy çok sevindim
insan ne huzurla uyuyor opuyorumnanaktan

gizem cnm bak içten içedeolsa bu telefon konuşmaları seni yaralar fark etmezsin
savundum yine savunuyorumm... sen 24 saatinn EN AZ 10 SAATİ ONU DÜŞÜNÜYODUN DÜŞLÜYODUn....

ama şuanda yokk bi anda gidince sen bi anda 10 saatini boşluktan nasıl kurtarabilirsin?
tabiki tekrar düşünerek... ama sevdiğin için değildir....
tamam ilk zamanlar sevdiğin içindir amma zsaten anlattığına göre önceden bitmiş...

bilemiyorum ayşe ablacım sence nasıl düşünüyorum?
gizem cnm bnce bnm fikrim senin onunla konuşmamandan yana tabiki sakın yanlş anlama sadece fikir...

ya gizem 2 çok sinirleniyorum sneinkine yaaa
ne yapmaya çalışıyor

tam emin olmamakla birlikte ablacım şoyle ozetleyebilirim:

Beni gerçekten seviyor. ben de onun ilk kız arkadaşıyım. aramızda mesafe bile olsa çok şey paylaştık. üzüntümüz, sevinvimiz, acımız... gerçekten çok şey paylaştık.

amaaaaaaaa, sonuçta erkek illa kendi dediği olsun istiyor. bir de tatilde ailesinin yanındayken akıl verenı çoktu. 6 teyze+anne+kızkardeş.... ama ben uzak durunca anladı ki sadece akrabalarla bu iş olmuyormuş...

bu yuzden şimdi erkekliğe toz kondurmadan bana nasıl yanasacağını düşünüyor. bunun için uğrasıyor.

daha once burda konusu geçti mi bilmiyorum ama bana bi kere bizim ailede erkek çok kıymetlidir. ben de benim yaş grubunda tek erkeğim o yuzden sen beni istemelisin demişti :tomato: :tomato: :tomato:

yanı bıras evereslerde dolanıyor, uzakta kaldığımızda, ailesinin yanında iice şişiyor. ama beraberken herşeyin farkında ve ona göre davranıyor. değer veriyor, seviyor, kolluyor.

1.5 aydır uzakta ve ailesinin yanında olması bizim aramızı iyice germişti. o gun bağırması da ipleri koparmıştı bende. - şunu da oğrendım ben ailesinin yanında bağırdıını sanmıştım ama oyle değilmiş.

benim de kafam karışık. seviyorum ve kafamda hep, acaba hayatımı sürdüreceğim doğru kişi o mu diye düşünüyorum. hep hayırlısı olur inş. die dua ederim. ama sonu nasıl olursa olsun, yüzyüze konusmak isterim.

bana açıklama borçlu....

gizem2 eğer öyleyse tamir olunacak birşeyler varsa şans ver
bi bak bakalım ne diyor
derdi ne
çidooo a.s.

haklılık payın gerçekten çok, ama merak. da içimi kemiriyor. kafamdaki soruları çözmeden rahat edemem ben.

şoyle anlatayım, bi kere bi soruyu çözemeden yatmak durumunda kalmıştım geceyarısı saat 2-3 gibi. yarın sınav var yatmalıyım. ama soru da içimi kemiriyor. gece ruyamda cozdum o soruyu ya. üstelik hesap makınesi falan kullanmadan, ruyamda cozdum. sabah kalktım kağıda doktum...

yanı konusmak canımı acıtacak biliyorum ama konusmamak da acıtacak. merak içimi daha çok kemırecek...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…