Sevdiğini özleyenler buyurun

vallaha ablam bugün annem 6:45 te uyandırdı geldik dayıma (vedalaşmaya gitti almanyaya)sonra ben 8 bçuuk gibi ewdeydimmm sonra 11 gibi kuzenim sinemaya gidek dedi ok dedim gittik sonra çıktık ayakkabı kot aldık ona sona oturduk bi yerlerdee içtik bişiler sonraa gittik takılara
makyajlara :jeyyar:
sonrada otobüs 8 bçukuk gibi evdeydim duş aldım...
hem ayağım ağrıı fecii hem başımdaa gözlerim zor oynuyoo

ayağım iyi oldu dedim ama tekrar kaybettim:jeyyar:

ya dünde az uyudum belki ondandır uyucam ben yarım saat sonra ablam kızmazsınız demi?

ablammm benişm herif belki perşembe çarşıya çıkarmışşşş temindee anlattım yaaa beni aramadıı
orda tlfn kartı kalmamış:1shok:
yanlış nlamadıysam böle dedii aramıcam perşembeye kadar duymasın sesimi :dilcikar:

gizoş çocuk yorgundur ya boşver takmayerimseniben

gelsindeeee ilkkk yorgunluğuunuuu güzelllceeee masajlarlaaa atıcam :jeyyar: :jeyyar:

sonrada klava: :kötükedihüso:

şafak 36 dk sonra 81 DÜZCE :teytey:
:sm_cool:

oleyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaa holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
eşeğim benim seviyorum senii yaaaa :asigim:
eşek dememe kzıyodu ama artık alıştı bitanem :teselli: :asigim:

aman yaa 2 dk da yelkenelri suya indirdikk hele bi gelsin deeee :kötükedihüso:klava:

dakkası dakkasına sayıyo yawrum gizoş be:asigim:kız bişeycik kalmadı hekaydirigubbakcemile5
demek alıcaksın yorgunluğunu:jeyyar:

dakkası dakkasına sayıyo yawrum gizoş be:asigim:kız bişeycik kalmadı hekaydirigubbakcemile5
demek alıcaksın yorgunluğunu:jeyyar:

yavaşşşş yavaşşşş :jeyyar: :kötükedihüso:

ablaa ama yaa bana da yazıkk 5 dk cık uyumasınn gelsin aşkım uykum var desinnn perşembegirebilirmiş neteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…