Sevdiğini özleyenler buyurun

http://buketdengifler.blogcu.com/Kalp+Gifleri/
gizoş buraya bak bi kalpler var,en altta 2 tane kalp var o hoşuma gitti..daha sonra bakarım ben yine,ama beğenirsen kalp koyarsın
yasemin memnun olduk hepimiz tanıştımıza,görüşmek üzere canım..
reo ben kaçtım oruç tuttum iftar edim..
hepinizi öper hayırlı kandiller dilerim..aso kaçatıopuyorumnanaktan

gerçekten burası çok sıcaıkmış hemen kanım kaynadı:):) ailem annem saolsun kedi kovalar gibi kolvalıo beni bi yere imkansız yollaması:)

gerçekten burası çok sıcaıkmış hemen kanım kaynadı:):) ailem annem saolsun kedi kovalar gibi kolvalıo beni bi yere imkansız yollaması:)

cnm bnmm saolasınn
bak ben nisanın sonuna doğru üye oldum bu topiğibilmiyordum mayıs giib keşvettim
aşkım haziran başında geldii hemen geldim heeycanımı paylaştım haziranın ilk günlerinen beri burdyaım yani 2 aydır ve msj sayımaa bakk hep burda yazıyorum :)
çoook seviyorum burayııı sendee eminim benim gibi olcan :) kanın daha da kaynıcakk burdaa çok mutluyuz gçerkten

birbirimizin değildir üzüntülerr hepimizindir yya da seviçler...

tekrar tekrar aramıza hoş geldinnn

benim eşek (bitanem sevdiğimm) iznee geldiiğindee bbi gün evde annesiyle geçirdi

aradım annemlee oturuyoruzz dediii :roflol:
hımm kaynatıyonuzz desenee dedim bende... oda ewt aşkım dedii
bende demesene şölee annenin yanında dedim :kedi:

temin ne konuştuk biliyo musun deii ne dedim annesidee yanındaa anlat anlatt diye bağırıyorrr

dedikii::

şimdi biz inş. nasip olursa evlenirsek elbet çocuğumuz allah nasip ederse... göz rengi bizce yeşil olurr

dedii annesileee bizim doğmamışçocuğun göz rengini konuşmuşlar:roflol:

bu arada aşkımın göz rengi ela ama yeşilede dönüyor
benim yeşil ama göz bebeğimin en dış çizgisi mavi bazen yansıma yapıyo mavi gibi görünüyo

:roflol:

Kızlar selamlar =))
Reis ne var ne yok =))

Bendeki durumda qelişmeler var.......Bugun valıde hanıma gıttım..Ablasıda vardı yeğenide abisi felan oturduk qüzel bi gündüü yakınlardı sıcaklardı...Samımı sohbetler ettıkk...Hatta tamamen aıle meselelerı konusuldu......Bende cok memnun oldum onlarda.Baaya oturdum...Hatta annesı kızım postanede bi işim var benımle gelırmısın dedı...Olur dedım gıtcegımız zaman arıycak benı aramız gayette iyi....

Onlardan qeldıkden sonra ademi aradım sizden qqelıyorum aldım resımlerı cok yakısıklısın dedım..Soguk bı tesekkur ettı..Bısey sölıycem ben bu kdar tepkı göstermesem qenede gıdıcekmıydn dedı..

Hayatım sacmalama tabıkı gıdıcektım dedım..Annenın işlerı var dıye bu kadar gecıktı dedım..Anlattım durumu ...ÖZÜRDıLERıM YANLIS ANLADIGIM ICIN DEDı....amaaaaaa

Sonuc olarak haylaa soguk.....Ben aramasam aramıycakmışş.....Askım bıtanem hıc demedi..
Aksam arıycam ben senı konusuruz dedı...

Dün qece annesını arayıp qene sormus.....Merve qeldımı demıs...Annesı söledı..

Velhasılı hayla bozuğuz :S:S:S

Benim sevgilimde çok uzakta....ama neyseki 1 kaç ay içinde özlemim bitcek inşallah :))) ya bide 1 haftadır mesajlaşmıyoruz (((( hiç mesaj atmıyo telefonu bozuk.msndede görüşemiyoruz o çıkıyo ben giriyorum falan filan resmine bakıyorum özledikçe :) az sonra mesaj atar umarım kaç gündür mesaj atcak diye bekliyorum bugün atsayaaa özlemim biraz daha azalırrr

shem cnm bnm hoş geldin aramızaaaaopuyorumnanaktan

ama bnm üzgünümki çıkmmam gerekiyoru hepniizi öpyüorum
inş. bu günde hepinizin dua sı kabul olurrr..
inş. askerlerimiz sağ sağlim gelirrr kavuşuruzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…