Sevdiğini özleyenler buyurun

merve başka bişeyemi sıkkın acaba adem

Ablaa onun telınıde duymayıp acmamısdım yaa 7kez aramısdı hanii..Bugun dedıkı artık 1 kez ararım ıster ac ıster acmaa 2.cıyı tekrarlamam dedi .Öylemi dedim ÖYLE dedi..

Bıde abla köpek aldıkyaaa eskıden pek dısarı cıkmıyodum..Köpek qeldı qelelı aksamları sahıldeyım......Bızıım burda herkes sahıllerde olurr..Eeee kopek olunca erkeği kızı qelıyo sevebılırmıyız......

Sanırım ona canı sıkkın..Dısarı cıkmada dıyemıyoo....Ama ıcı ıcını yıyo belkıde...
Yüz vermiyim diye düşünüyo sanırım....

KAÇAN KOVALANIR YAPICAK SANIRIM :s:s

mervecim kıskançlıktan yapıyor bence

Bilmiyorum abla 2 dir canım cicimli konusdum..Guzel dılle anlattım...
Bu aksam ıcın arıycam dedii..... Arasın bakalım qene soguk olursa bendende aynı tepkıye alıcak...
:gitme:

Ablaa cok sevıyorumm benn...Öyle böyle değil.....
Resimlerine baktım buqunnn içim gitti qene...
Çoçuğum gibi abla..Sanki benim eşyam o..
Bana ait gibi ...Baska bırsekılde dusenemıyorum :S:S

mervecim seni kıskanıyor birde sen onu önemsememiş gibi resimlerini almaya gitmedin
belkide kafasında kurdu da kurdu

ne yapacaksın balım peki

Abla cep telefonu kullanmıyo adem suan....Telefon tespit cihazı varr..Kullanmak cok tehlıkelı ceza alabırım kullanırsam dedii....

Herqun konturluden aramaya calısıyo....Uuzun degıl kısa kısa konusuyoruz yetıyo zaten ama merak edıyorum...

Acabaaa qercekden cokmu sıkı ???
Yoksa ademmi birazz istemiyoo yada risk almayı gereksiz mi görüyo ???

merhabalar..................

bu akşam üşenmeyıp bilgisayarı eve getirdim. çok kalamıcam ama bi slm vereyım dedim :)

canım acemi birliğiyse çok büyük ihtimalle doğru söylüyodur..ama değilse bilemem tabi :uhm:

buarada herkese iyi akşamlaaarrr a.s.

Ablacum aradı konusdukk =)) Yumuşamışşş karsılıklı gönül almaca yaptık..
Annemın de benımde telefonlarımızı acmayıncaa aklıma neler qeldı tahmın bıle edemezsın dedı..
O korkuyu bırdaha yasamak ıstemıyorum dedi...... Sırf bu yuzden tavız vermek ıstemedım dedi..Ne kadar inatım bılıyosun aramasan aramazdım dedi =)

Bende bırazcık dınlesen zaten anlıycaktınn dedim..Öyle baya bı uzun konusma yaptık...=))
Ablacım iplerin olmasını istiyoo..Beni her ne sekıldee olursa olsun yönetmek istiyoo..
Bu konuda napmam lazım...

Hayatta hersey onun ıstedıgı gıbı olamaz olmamalı....Istedıgı seyler hep mantıklı seyler ama bende düşünebilirimm zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…