Sevdiğini özleyenler buyurun

tşk ederim :) bn bugün açıkçası iyiyim çarşı ya çıktı sevdiğimm :kedi:

insan hasrete zamanlaa alışıyor kafamçokkarıştı

Ohh ohh yandan yandann:)
Sende çok güçlüsün valla.
Hani 93lüsün ya aslında anlaşılıyor ama konuşma tarzın o kadar olgun ki insan konduramıyor valla.Yaşını öğrenince bende çok şaşırmıştımm

nilayım biliyosun huylarımız az çok aynı :kedi: özellikle kıskançlık :roflol:
inş. dua edin de bana bugün herşey yolunda gitsin durduk yere sorun çıkartmayım

ben sorun çıkartırsam ayşe abladaa gene oklavasını eliner alır :roflol:

ayşee ablaaa özledimm senii nerdesinn daa :roflol: ablam :jeyyar:

Heh aynen bu şekilde devam.
Sen benden güçlüsün valla şimdi böyle konuşuyorum ama ben bu hale gelene kadar neler çektim çektirdim bir bilsen.Bir saatim diğerini tutmuyordu.kafamçokkarıştı

bende konuşuyorum ama inş bunu uygulamalı olarakta gerçekleştiririm. çok falza gerginlik stres var üstümde. inş bununda üstesinden gelirim. allahım güç ver bana:Saruboceq:

Hehehehe aynı ben:)
Bir gün geliyordum burayı gayet mutluyum herşey yolunda.
Sonra nöbette oluyordu arıyamıyordu allahım tama diyorum bitti gitti unuttu bende unutucam.Ayşe ablamın bir sözü vardı nilayım aşkta gurur olmaz derdi.Valla KK olmasaydı ben yürütemezdim gibi geliyor.Askerlik bitti sevdiğim geldi ben hala başınızdayım Ama inanın bende hala hasret çekiyorum.Sevdiğim klima şirketinde çalışıyor yazın işleri çok ama çok yoğun.Sürekli haraket halindeler bir haftalık şehir dışına çıkıp geliyor tabi benim evdeki durumumuda göz önüne alırsak 2 hafta bir anca görüşüyoruz.Halbuki kışın ne rahattık iş çıkışlarında bile görüşürdük sevdiğim yanıma gelirdiiZaten ben diyorum onada ömrüm seni beklemekle geçti diye heheheh:)

bende konuşuyorum ama inş bunu uygulamalı olarakta gerçekleştiririm. çok falza gerginlik stres var üstümde. inş bununda üstesinden gelirim. allahım güç ver bana:Saruboceq:

Hep berabaer geliriz canım bir ağlar bir güleriz bu günleride bitiririz:)
Bak sizin için resmimizi ekliyim sevdiceğimlenn:)Kızlar biliyorlar sizde görün:)

cnm gitmeden öncee herkes bu stresi yaşar
bak bnmki adres değişikliği yapmamış eski mahallesine gitmiş askerlik kağıdı asker kaçağı olarak aranıyormuşş haberimizz yokk çarşambaa karakola gitti (askerlik kağıdı daha yeni gelcek sanıyoo) hemen asker kaçağı diye tutukladılar sonraa abisi falan geldii iş düzeldii çarşamba öğrendii perşembee gitti askere o andaaa bilee nasıl stresteydim anlıyorum yni seni...

vee geçen sene yaz için(mayıs gibi felan) hani ben diyodum sen bu sene gitçen mi (çünkü açıköğretimden kaldı) gidim mi dedi
git bence dedim çünkü bu sene bni zorlucaktı ona zaman ayıramıcaktım derslerdem dolayı vee ister istmez ilişkimizde gerginlik yapcaktı bunu uygun dille anlattım...
hem olsun biitsin dedim...

ikimizde aynı fikir olmamızaa mayıstan temmuza kadar tartışmalarımızz bazen alınganlığı işte''çocukluk hayalim inş. askere gidince şehit olurum'' lafları klava:
tartışmalarımızaa yoll açıyordıı...

o askere gitmeden önceki stress hiç bişeye benzemez lmaz: :umursamaz:

aama askere gidince emin ol ki daha rhaatlıcanız... hıı şunu diyim acemi deyken biraz sorun yaşıcanızzz çok konuşamıcanız o ilk askerlik günlerii ilk günler çok yorulcakk sonradann alışcak (usta birliğine kadar sürcek bleki) ama bi ustaya geçin sadece ve sadece hasrett bu seferr .... buda daha ok bağlar birbirinizee

aşkuummm aradıı
bu sefer sabırlı olmaya çlışıyorum hiç yoktan kızıyom ona :kedi: arasıra:kedi:
ayşee ablaa yok oklava yok :jeyyar: ama özledimm ablamı Şeniz

kahvaltı yapıyo bitirsin gelcekk :CüvCüv:

cnm başımızda ne demekk uleee klava:
bitsin ben de gitmem bu topiktenn :kötükedihüso:

aynennnnnnn ayşee ablamm oklavalarını çıkartıyoo hep bana :sinifsinif:

geçen aramadı kızdım unuttu benii seni napçam benn insan arar vs. nasıl söyleniyorum :umursamaz: ayşee ablaa kızdıı askeriyeyi aradım konuştuk 7 dk sonra 20 dk sonra arıcam dedii 2 saat aramadıı yinee sölendimm uyuduu kesinnn uykucu :kedi:

ayşee ablaa gene oklava kaldırdı:kedi:

sonraa 2 saat sonra aradı k.bakma iş çıkarttılar başımaa dedii bende utandımm :kedi:
sonraa 8 dk konuştuk kapatayım dedi(ben uykusu geldi diye bozuk konuştum) kapattı

telefon çaldıı meğersem avea hat bulmuş arıyomuş :laelaelaelaelae:
ayy gene utandım benn :kedi:
konuştuk 40 dk züperr bii gecediii hihoyyyt zemuszemus opuyorumnanaktan

Çok güzel anlatmışsın canım.
Evet ilk acemilik zamanı çok zor oluyor.
Zaten haber alamadığım bu zaman zarfında sevdiğimi anlamıştım ben.
Ay benimki çok çekti benden ya.
Teklifinden evet diyene kadar evet dedikten bu zamana kadar neler yaşadık.
Hey gidi günler heyyy:)

Heh işte aynı ben.
Arıcam der aramazdı nasıl sinir olurdum.
Tamam bitti unuttu beni derdim.
Ortada hiç bir şey yokken kendi kendime acı çektirirdim.
Sonra sevdiceğim arardı hemde ne zorluklarla,ya komutanın yanında olurdu ya nöbette olurdu ya iştimada olurdu.Ayy nasıl utanırdım nasıl utanırdım.Pişman olurdum sonra kızçeler derlerdi biz sana söylemiştik diye.Tamam derdim uslu olucam 2 gün sonra aynı yine eski nilay:)Huyum kurusunn :tomato:

vallahaa benziyozzzs boşunaa demiyom benziyozz diyee :1hug: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…