Sevdiğini özleyenler buyurun

iyim kızlarr sizler nasılsınız nilay aşka gelmişsin bakıyorumda:)

izmirlim gamzene bayıldımbalıketlisin galiba biraz çok severım öyel hatunları:)kandım 42 kilo olark hep özenirim:)

kız yesinler senin o güzel gamzelerini:)
Sevdiğininde seninde hem yüzünüz hem gözlerinizin içi gülüyor.
Karşısında sen olunca sevdiğinin gülmemesi imkansız zaten dimi ama:)
Maşallah allah nazarlaran saklasın tatlım.
Ayrıca çokda güzelsin kim demiş çirkin olduğunu

iyim kızlarr sizler nasılsınız nilay aşka gelmişsin bakıyorumda:)

izmirlim gamzene bayıldımbalıketlisin galiba biraz çok severım öyel hatunları:)kandım 42 kilo olark hep özenirim:)

Hee valla aşka geldim:)
Kız benimkine çok haksızlık yapıyorum valla.
Dün tüm gün mesajlaştık konuştukça anladım hatamı.
Adalara gitcez bizimkiylen dioki canım erken buluşalım dio 10-11 gibi hatta daha da erken kahvaltı yaparız diyo.Dedim kuzeninde gelsin dioki o bisiklete binmeyi bilmiyor ama yinede sen bilirsin dio:)sırf ben bisiklete bincem diye adalara gitcez.Zaten bir gün tatili var onuda benim için yine uykusuz geçircek.Gerçi bu konuda gerçekten sıkmıyorum aileside beni bildiği için ne kadar az görüşürsek o kadar iyi:)Birde ben buna uzaktan kumandalı araba aldım.Fiyatını sordu sölemedim tabi.Dedim aldığın yüzüğün fiyatı ne kadar canım?Diyoki o sevgiler günü hediyesiydi diyo.Bunu ben mutlu olim diye aldın diyo.Dedim fark etmez.Yanlız çaktırmayın ben yüzüğü 1. yılımızda verdi diye hatırlıyordum sorsa valla bilemezdim hehehe utanıyorum kendimden valla:kedi:kaydirigubbakcemile3

alemsin nilayım yaaa :roflol:

nilay ne çagarıyon kuzenını yaa bırak ne güzel başbaşa geçirin vaktinizi:) bizde öyle bir bisiklet sefası yapmıştık aşkumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…