Sevdiğini özleyenler buyurun

nilayım çok saol yüzümde gülücüklerr açtıı vallahaaa hepinizee çok tşkler
Şeniz

canım fotoları gördüm çok güselsin maşallah
çokta yakışıyosunuz. inş hep böle mutlu olursunuz cnm.
yaş 16 diyince kafamda bi an zayıf,ufak tefek bişi beliriyodu ama yıktın beynimdeki seni:roflol::roflol::roflol:

nilay ne çagarıyon kuzenını yaa bırak ne güzel başbaşa geçirin vaktinizi:) bizde öyle bir bisiklet sefası yapmıştık aşkumla

Kızdırdı beni bende kuzenin gelsin dedim şakacıktan.
İstemiyor direk söyliyemiyorda çeksin biraz elimden.
yoksa baş başa gideceğizz tabiykii :kedi::asigim:

nilay bizde okadar çok birbirinmize bişeyler aldikki valla ona sorsam ne zaman aldın diye o bilmez bana sorsan bunu ne zaman aldın diye bende bilmem:)

izmirlim sen daha 16 yasındamısına aboooowwwww:)kızne işin vardıda bu yaşta asker beklion:)gençliğinin baharında..

nilay bizde okadar çok birbirinmize bişeyler aldikki valla ona sorsam ne zaman aldın diye o bilmez bana sorsan bunu ne zaman aldın diye bende bilmem:)

Ben bilmiyomda o biliyo:)
Arkadaşkenkileri bile biliyor ne konuştuk ne yaptık hepsi aklında:)
Hatta 2007 de ilk buluşmamızda ne gidiğimi bile hatırlıyor
Arabayı park etmişti bende kaçar gibi uzaklaşmıştım.
Sana çelikten dilberimi dinleticektim bir baktım yok oldun demişti heheh fenayım ben fenaaaaaaakaydirigubbakcemile

Benim için bilem erken çocuğum ben daha ama seviyoruz ne edekk:)
İçim kıpır kırpı ne oluyoki buğün bana anlamadım muzurluk yapasım var haa

gördüm canım kaldırabilirsin allah kavuştursun erkek arkadaşın çok şanslı bulmuş çıtr kızı hem çıtır hem güzel gamzesi bile varyaaa öpüyorum canım o güzel gamzenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…