Sevdiğini özleyenler buyurun

hosbuldum ablaların bitanesii Şeniz

yeni geldim bende ablam ikisinide görmedim :1no2:

Aroranın sevdicegi gelcekti ablam, Nisanım da buluscaktı galiba yanlıs hatırlamıyorsam

hallettim ablam tam üc günde hemde kafamçokkarıştı
konsoloslukta cok beklettiler ama oda nüfus cüzd. yapamadılar bi hata yüzünden yollucaklar ya yarın ya pzt., ama nüfus dairesi vs heryeri yaptım,
konsolosluktaki adam bana diyorki ooh ne güzel sivasa bi gelin daha aldık diyor dedim ne alaka ee kütügün esinin kütügüyle aynı olcak ya dedi ben mosmor :1shok: bilmiyordum ki, meger herseyimle onun olmusum ne soyadı kaldı ne memleket mafoldumben :gitme:

:roflol:

gönülyarası balım hoşgeldinnnn a.s.
ay hevin ben ilk nufüs cüzdanını aldığımda bu benim değil dedim
babamdan koparılmışım gibi geldi

gönülyarası balım hoşgeldinnnn a.s.
ay hevin ben ilk nufüs cüzdanını aldığımda bu benim değil dedim
babamdan koparılmışım gibi geldi

ah ablamm deme öyle :gitme:
zaten rahmetli babamdan kalan tek sey soyismimdi oda gitti senağlama
ablamda evli, ailede baska erkek yok, amcam yürütcek artık soyumuzu insallah :Saruboceq:

gönülyarası canım nasılsın? sen kimi özlüyorsun anlatsana a.s.

Malatya ablam :asigim: ama dogma büyüme Almanya,
askımında Sivas, dogma büyüme Istanbul :asigim:

hosgeldin Gizosumm Şeniz
cok gecmis olsun canım ya neden senin basın bu kadar cok agrıyor ki :çok üzgünüm: bi doktora görünsene balım migren olmasın mı ?

bende sinüzit vardıı geçti dedilerrr olabilir bende şüpeleniyorumö çünkü ağrıdığı zaman gözümün önünde bişi oynamasınn istiyorum oynadığı an deliriyorum

klavyeye bakmadan yazıyorum ama yazışımı azda olsa görsem beynimde şimşekler yaratıyoo...

bidee bugün aşkum wep cam day dı ondan ayrıldım mafoldumben
yani çarşı izni bitti allah korusun ilişkimiz bitmedi

cnmm şu bekarr yazmasını değiştirsene :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…