Sevdiğini özleyenler buyurun

bu arada hoş buldum cnm nasılsın
hadi yeni söyadın kütüğün hayırlısı olsun :)

bnmki inş. eskişehirden izmire gelcekk :dilcikar:

kıyamam sana bitanem ya :teselli:
sen bi doktora görün gerekli ilacları verir sana, bilirim bas agrısını dayanılmaz bisey gercekten :1no2:
ah güzelim benim ya ne güzel iste bak webcamden görüsmüssünüz görmüssün askını üzülme sakın olurmu hem cok cok az kaldı bir kac hafta sonra canlı canlı sarılcaksın enisteye Allahın izniyle :Saruboceq:
güzelim bekar yazısını degistirdigimde hep soruyorlar ee dügün ne zaman, dügünden önce niye nikah falan filan bende anlatmaktan yoruldugum icin bekar yaptım, hem tam evli sayılmam yanımda degil cünki askım senağlama
sagol kuzumm evet 25 senelik soyismimi bıraktım askımın soyismine gectim (yıllardır düsledigim istedigim buydu Allahıma sükürler olsun ki dualarım gercek oldu :Saruboceq:
simdi birtek dügün kaldı lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin hala belirsizlik var cünki kaynanam seneye ramazandan önce yapalım diyor kayınbabam seneye sonbaharda diyor, askımda ramazandan önce istiyor hem aralıkta dil kursuna baslıcak insallah onu halletsek gerisi kolay Allahım yardımcımız olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

cnmm tabiki dualarımızz seninleeee ...inş. düğününüz mart nisan gibi olur allah bi yol açıklığı verir...
hiç belli olmaz belki şubatta da yapabilirsiniz:)
emin ol dualarımız senle seninlee sevdiğinleee birleşmenizee dua edicez gerçekten:1hug: :1teselli: :1hug:

bak fotomuzu koyum bizim bak?

bugn çektim

var varr olmaz mı ablacımm o andaa slmlar yazdımm yaaa
ablam k.bakmaa yeni uykudan kalktım aptal gibiyim foto koycam snei bkeliyodum ama yazmayınca işi varr ben koyum demiştim Şeniz

alıtı etmeyinn ha:jeyyar:

........

ilk girdiğindeki halimizz bakışlarımız....
diğer resim giderkenkiii netten çıkçakken kii halimizz... hüzün ... gözlerimizz dolduğu an...

Son düzenleme:
bronzlaşmışş bayaa ...
adana hvaasındaa ablaa delikafadulden

ilk çok hoşumaa gittii hala gitti de biraz falza bronzlaşmış seviyorumm onu :asigim:

tabi sizide

Gizemim bitanem cok sagol bebegim Şeniz
Allah hakkımızda hayırlısını versin Amin :Saruboceq:

Ablam masallah 3 hafta kaldı demek, ayy cok heycanlı

Gizemim masallah cok yakısıyorsunuz kuzum, damadımızda nasıl bronzlasmıs öyle kıskandım hee :umursamaz:

ewt cnm bnm ablamın sadece 3 haftası kaldı sadece ve sadece :asigim:

saolasın vallaha bende kıskandım bide bi gözlüğü varr takınca geçrekten yakşuklu oluyo eşek :dilcikar:

kavga ççıkarcaydımm hadii suss dedimmm
ama şunu demeden gelmedim onaaa

gelinceee oo gözlüklerin benim :: lmaz: :umursamaz:

:dilcikar: :naniknanik:

Ayse ablam sonunda muradına erecek insallah, sabrı ödüllencek, masallah ondaki sabır bende olsaydı keske helal olsun ablama

ayy Gizosum üzme ne kendini ne sevdigini bitanem, herzaman sükret Allah'a böyle güzel bir duyguyu yasayabildigin icin üzmeyin birbirinizi kuzum Şeniz

bu arada mac izliyorum gec yazabilirim kusuruma bakmayın olurmu

Şeniz

bizimkilerin (derkenn onların aşkımların) maddiyatı iyi dğeil :sinifsinif:

o yüzden diyorum şimdiden biriktir paralarıı :umursamaz:

eğer kpss de olursaaa 2015 gibi en geç evleniriz belkim nasip olursa:kedi:

hee kpss olmazz açıktan değill normal devam ederim okulumaa o zaman 2016 gibi olur kafamçokkarıştı

:kedi: :CüvCüv:

saçma saçma konuşma uzatmıyım şimdi senı 2 80 şurda:)

mrb kızlar tv de hiç bişey yok canım sıkıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…