Sevdiğini özleyenler buyurun

Ablaaaaaaaa bitti kesin ve net...Sesınde tanıyorum ben onu....Hiç üzümedi o kadar kinn dolukii....

Gecmez kını bılıyorum tanıyorumm bitti...Bı msj cektımm sahıpp cık bıze dedım.....Bakalım vercegı cevaba göreeee susucam...........

Nefes alamıyorum.......

mervem ya olanlara çok üzüldüm canım :teselli:

hayatım bir kabahatin yok
sen ona bir mektup yaz
biraz bekle
ama içini rahat tut
hatan yok

dayanamıyorummmmmmmmmm joeyyy

hayatım bir kabahatin yok
sen ona bir mektup yaz
biraz bekle
ama içini rahat tut
hatan yok

ayşeme katılıyorum mervem sen kendini ferah tut,hemen her bişeyde bitti demek o kadar kolay mı?ne var ki bunda komşunun oğluyla dışarıya çıktıysan.bak ben akşam canlı müzik yapan bi yere gittim.gece 12 buçuk gibi aşkımı aradım söyledim ne işin var orda falan demedi.tamam kıskanmak doğal bişey ama güvenmekte lazım dimii

trip atıyo eşşek kafa

evet bida yapmasın die bu kadar tavırlı davranıyo bencede.bu arada hoşbuldum ayşemm

Allah belamı versinkii bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............ Bırdaahaa mı tövbe...........

Utandım kendımdenn.............ınsan yerıne koyuyosan acarsın telefonu konusuruz dedım....ACMADII

lanet olsn verdıgım emekleree....Lanet olsun

joeycım agzımı bozucammm yemın ederımmmmm....Hayat kadını muamelesı yaptı..Bıldıgınn sey karıları gıbı hıssedıorum kendımı...Neler söyledı..Hadı hadıı kızım ısım var kapatıyorum ugrasamam senınle dedı...........

mervee kendne haksızlık ediosun agzına yakışmıo şey karıları gibi ölemisin sen kendini ölemi görüosun saçmalama topla kendini artıkk ..
böle bisebep için bitmez ...bitirebiliosa 5 yıllık sevgilin güle güle ayşe ablanın dedigi gibi o sensiz yapabilicekmi??
nasıl böle katı oluo..
inanmıorumm sabret bekle artık arama kendine haksızlıkda etmee

mervem sen üzme cnm kendini,bi erkeğe yakışırmı böyle konuşmak hele ki sevdiğin kız için,hiç yakışmadı onun ağzına,tabi kızgınlıkla yapıyo ama yine de olmadı.sen hiç takma kafanı cnm o anlıcaktır hatasını,hep konuşmadan anlamadan dinlemeden seni yargılıyo,böyle devam ederse zaten kendi kaybeder güzelimm

aynen a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…