Ablaaaaaaaa bitti kesin ve net...Sesınde tanıyorum ben onu....Hiç üzümedi o kadar kinn dolukii....
Gecmez kını bılıyorum tanıyorumm bitti...Bı msj cektımm sahıpp cık bıze dedım.....Bakalım vercegı cevaba göreeee susucam...........
Nefes alamıyorum.......
Ablaaaaaaaa bitti kesin ve net...Sesınde tanıyorum ben onu....Hiç üzümedi o kadar kinn dolukii....
Gecmez kını bılıyorum tanıyorumm bitti...Bı msj cektımm sahıpp cık bıze dedım.....Bakalım vercegı cevaba göreeee susucam...........
Nefes alamıyorum.......
ankara/polatlı ablacım
dayanamıyorummmmmmmmmm joeyyy
hayatım bir kabahatin yok
sen ona bir mektup yaz
biraz bekle
ama içini rahat tut
hatan yok
ayşeme katılıyorum mervem sen kendini ferah tut,hemen her bişeyde bitti demek o kadar kolay mı?ne var ki bunda komşunun oğluyla dışarıya çıktıysan.bak ben akşam canlı müzik yapan bi yere gittim.gece 12 buçuk gibi aşkımı aradım söyledim ne işin var orda falan demedi.tamam kıskanmak doğal bişey ama güvenmekte lazım dimii
mervee kendne haksızlık ediosun agzına yakışmıo şey karıları gibi ölemisin sen kendini ölemi görüosun saçmalama topla kendini artıkk ..
böle bisebep için bitmez ...bitirebiliosa 5 yıllık sevgilin güle güle ayşe ablanın dedigi gibi o sensiz yapabilicekmi??
nasıl böle katı oluo..
inanmıorumm sabret bekle artık arama kendine haksızlıkda etmee
mervee bu onun terbiyesizliği
göreceksin arayacak paşa paşa
aynen a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?