o hooo bi sakin yaaa
merve ciciş nerelerdeydin senklava:
merve sen nasıl oldun daha olan bişey yok
eğer bu yüzden gidiyorsa güle güle
hilal a.s.
gizoşş sen sakinleşmedinmi balım
aynen mervem boşş werrr napıyolarsaa yapsınlarr ama emin ol ters huyları varsaa askere gittiklerinden de değill o huyyları zaten vardıı askere gidincee çıkıyorr...
benim tek kızdığım nokta sonuçta asker insan ben aradığımdaa bana saati unutmuş gibi davranmasıı..
tmm belki hata bende de varr... ki şurda: ben eskiden böle bişi yapsa aşırı tepki verirdim onaa sanki dünyanın sonunu getircek bişi yapmış gibi ama! şuanda değişmeye çalıştığımı söyledim o bana söyleseydi allışverişe gidiyorum susardım bişi demezdim iyi alışverişler derdimm...
belkidee eskidenn beri kızıyorum diyee böle yaptı bilemiyorum :a015:
aynen mervem boşş werrr napıyolarsaa yapsınlarr ama emin ol ters huyları varsaa askere gittiklerinden de değill o huyyları zaten vardıı askere gidincee çıkıyorr...
benim tek kızdığım nokta sonuçta asker insan ben aradığımdaa bana saati unutmuş gibi davranmasıı..
tmm belki hata bende de varr... ki şurda: ben eskiden böle bişi yapsa aşırı tepki verirdim onaa sanki dünyanın sonunu getircek bişi yapmış gibi ama! şuanda değişmeye çalıştığımı söyledim o bana söyleseydi allışverişe gidiyorum susardım bişi demezdim iyi alışverişler derdimm...
belkidee eskidenn beri kızıyorum diyee böle yaptı bilemiyorum :a015:
cicişim sefan olsunnnn:)
iş buldumu aşkın
yavrum gerçekten dalmış olabilir
canı sıkkındır sana yansıtmamak istemiş olabilir
haklısın ablam...
ama eskiden tepki gösterme sebebim arkadaşlarıylayken msj atmazdı çünkü bu suskun arkadaşlarıdaa oo kız msj atınca cvbı geçiiktirmiyon carttu curttu bişiler diyolardıı... farkındaydım oda atamıyodu onların yanındaa böle olunca ben ağırlığımı kodumlmaz:
sonra düzeldi ama ağırlığımı çekmedim :sinifsinif:
ama yaa uğraştığım konuyaa bak elde var 0 aslında ben büyütüyorum gene ama napim banane :umursamaz:
geliyor yine oklavaaaaklava:
napayım kii ben şimdii??
aramıcam :kedi: arasam mı kilmaz:
uff yaa bırakçam 1 2 gün kendine gelsin demi?_
hayırlısı olsun balımmm
çeyizvişleri ne alemde
bana dedin sanırım abla alıntı yapmamışsın cvplıyım annem yapıyo:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?