Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet hanımlar buğün bildiğiniz gibin sevdiceğimle buluştum.
Sabah erkenden saat 10 gibi kadıköyde buluştuk.
Sevdiceğim çok tatlı olmuştu bende fena sayılmazdım hani:)
Adalar vapurunu kaçırınca kahvaltı yapmaya karar verdik.
Diğer vapura 1 saat vardı kahvaltımızı yaptık sevdiceğime gömlek aldık.
El ele dolaştık kadıköyü.Bir ara gömleği almaya giderkene çocuklar vardı gençtenşarkı sölediler filan.kötükedihüsoBizimki deliye döndü:)Aldı beni önüne içimden çok güldüm:)Sonracığıma vapura yetiştik.Çok kalabalıktı ayakta kaldık valla ama yinede çok güzeldi.Sonra biraz boşalınca aşağı indik denizi izledik el ele göz göze çok güzeldi.Sarıldım sevdiceğime ay nasıl mutlu oldum.O ve ben ne bilim hiç sıkılmazmışım gibi geliyor..:asigim:Bir ara sıkıldım yüriyim dedim arkamı dönmemle kız direk bizimkinin oraya dikildi.Sevdiceğim gözümün içine baktı hemen yanına gittim.Bırakırsan böle olur dediSonracığıma adaya vardık direk bisiklet kiraladık tüm adayı bisikletle dolaştık.
Arada mola verdik tabi çimlerin üzerinde oturduk hayal kurduk.Bir ara sevdiceğimin gögsüne yattım kalp atışlarını dinledim.:kedi:O uyurken onu izledim.Sonra dedim ki kitap okucam sıkıldımMuzurluk yapcam ya hehehe çok fenayım:)
Sevdiceğim açtı kolunu gel dedi:)Uzandım yanına valla uslu durduk.(Çarpılmasam bari)kaydirigubbakcemile3Sadece uzandık zaten en büyük hayalim sevediceğimle uyumak:)Sonracığıma yemeğimizi yedik.Kartala geçtik sevdiceğimin oturdu yere.
Vapurdayken başladı bana ilk defa gittim her yeri tanıtıyor.İlerde oturucağın yer şimdiden alış diyor:)Caddeleri nerde ne olduğunu evlerinin nerde olduğunu nasıl gidildiğini hepsini anlattı.Sonra zoraki bir misafirliğe gittik çok utandım ama mecbur kaldım.Kuzenine uğradık ilk kez tanıştım.
Evli kendisi.Enişte bey demesin mi sizi utandırıyim biraz nişan düğün ne zaman diye.
Ben kıpkırmızı tabi.Daha var dedim.Bu konuda sevdiceğim kararı bana bıraktı.
Ben ne zaman istersem o hazırmış.Neyse sonra çıktık ordan.Diğer kuzenide geldi çok iyi anlaşırız kendisiyle.
Durdu dedi ki bir şey sorcam ama yanlış anlamayın.Buyur dedik:)
Nişan ne zaman olcak dedi.Bizimki yine bana bakıyor.Dedim okul bittikten sonra yazın olcak.
Sevdiceğimin gözlerinin içi güldü:)O mutlu ben mutlu.Çok fazla detaya girmiyim.
Kısaca o kadar güzel bir gün geçirdim ki kelimelere bile dökemiyorum.
Anlattıkça susmam çünkü:)Çok seviyorum ve kızçeler allah nazarlardan saklasın inşallah.
Amin...

Heytt benle meyhaneye qelen varmı???
Siqarayamı başlasammmmmmmmmmm :S

Dışlandım ben yaa =( Herkes mutluuu

Küçükk reisssssss nasıll intihar edeyimm.....Asayımmı keseyimmi =(

merve sopa geliyo sopa... kaydirigubbakcemile klava:

benm biricik sevgilim askere gidecek...mafoldumben

canımmm ne zaman gidecek uzun dönem mi ? hepimiz yolladık bak bekliyoruz burada yalnızlık yok kuzum korkma...:)) gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2

merveeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:
yaaa bak herşey sevigli değil
temin bende ağladım ama arif için değil :kötükedihüso: babam için geleceğim için

ben eminim sağlık herşeyden önceee!!!!! sevgiliden bileee
inş. sağlığın hep yerindee olur ama kaybedincee asıl anlarson kim dah aönemlii

KİM DAHA SANA LAZIM...

Kızz olur mu öyle şey.
Hepimiz hem üzüntülerimizi hem sevinçlerimizi paylaşmıyor muyuz.
Az mı dırdır edip durdum ben.
Hey gidim heyy eski ben olsam varya neler atlattık ayşe ablam çok iyi bilir.
Halada gel gitler oluyor.Ama biliyorum ki üzüntümle üzülen sizler sevincimlede seviniceksiniz o yüzde içten samimi bir şekilde kalbimi açıyorum size.Asla art diyet yok kendimi kötü hissettim bak şincikkSeviyoruz be canım seni sen olduğun için:1hug:

uzun dönem...acemi brliği iskendrun denizci olarak gidiıoo....bana cok zor gelio sizin nasıl gecio...biliorum burda oluşan destek gücünü bana da yardım edin...çok üzgünnümmm

ağlamaktan başım çatlıyo...her istedğim de sesini duyamıycam..sbah uyandıım da arayamycam uykulu uykulu konuşamıycazzz...üff daha neler neler ...nasıl geccekk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…