uzun dönem...acemi brliği iskendrun denizci olarak gidiıoo....bana cok zor gelio sizin nasıl gecio...biliorum burda oluşan destek gücünü bana da yardım edin...çok üzgünnümmm
uzun dönem...acemi brliği iskendrun denizci olarak gidiıoo....bana cok zor gelio sizin nasıl gecio...biliorum burda oluşan destek gücünü bana da yardım edin...çok üzgünnümmm
Ayrıldık tatlım 3 gün oldu senağlama
Atla arkamaaaa
Gidelim içmeyeeeeee:gitme:
geliyyoorruuummmmmmm :içelim:Atla arkamaaaa
Gidelim içmeyeeeeee:gitme:
ağlamaktan başım çatlıyo...her istedğim de sesini duyamıycam..sbah uyandıım da arayamycam uykulu uykulu konuşamıycazzz...üff daha neler neler ...nasıl geccekk?
ama çok güzel yere çıkmış hayatım ya...
usta birliği de denizci olur, oh rahat eder...
biz de burada şafağı yeriz işallah pismillah dinimiz amin...[/B] :Saruboceq::lepi:
ama çok güzel yere çıkmış hayatım ya...
usta birliği de denizci olur, oh rahat eder...
biz de burada şafağı yeriz işallah pismillah dinimiz amin... :Saruboceq::lepi:
ağlamaktan başım çatlıyo...her istedğim de sesini duyamıycam..sbah uyandıım da arayamycam uykulu uykulu konuşamıycazzz...üff daha neler neler ...nasıl geccekk?
Ahhhhh be benimde içesim vaaarrrrrr :içelim:
dertleri unutmak için mafoldumben
geliyyoorruuummmmmmm :içelim:
senın neyın var hayırdır canım. Bayadır ugramıyorum moralsizlikten, habersiz kaldım herşeyden ?
Ayrıldık işte ayrıldık mafoldumbenofff canım anlatmadın sanırım veya ben kaçırdım afedersin...
noldu ki neden öyle oldu ? :gitme:
merve sen ne saçmalıyosun yawrum dik dur yaalmaz:
Benimkide uzun dönemdi canım.
Zor olmuyor değill ama bitiyor geçiyor.
Biz bitirdik darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.
Sevdiğime diyorum ki senin asker arkadaşların varsa benimde KK'da şafakdaşlarım var.
Bitti ama hala kopamıyorum günler burda geçicek.
Sevincin üzüntğn hepsini paylaşıp rahatlıcaksın.
Sevdiceğin iyi yere düşmüş umarım şansı aynı şekilde devam eder.
zbyddd canım benımm dur noluyoruzz yahu...Alıscaksınn..
Kımse annesının karnında asker beklemeyı ogrenmıyoo kiieee
Bızde ayrıldık...Hatta tek taraflı oldu terkedıldım cnm bende :S:S
Komsumuzun ogluyla köpeklerımızı qezdırdık dıyee ayrıldı benden yanımızda ablam vardı üstelik ..Ama yok anlamıyoo sen aldattın benı dıyoo :S:S:gitme:
ADEM $ MERVE
İdare edinn nöbet qeciriyorum.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?