Sevdiğini özleyenler buyurun

uzun dönem...acemi brliği iskendrun denizci olarak gidiıoo....bana cok zor gelio sizin nasıl gecio...biliorum burda oluşan destek gücünü bana da yardım edin...çok üzgünnümmm

ama çok güzel yere çıkmış hayatım ya...
usta birliği de denizci olur, oh rahat eder...
biz de burada şafağı yeriz işallah pismillah dinimiz amin...
:Saruboceq::lepi:

uzun dönem...acemi brliği iskendrun denizci olarak gidiıoo....bana cok zor gelio sizin nasıl gecio...biliorum burda oluşan destek gücünü bana da yardım edin...çok üzgünnümmm

balım hemen hemen hepimiz asker yolu bekliyoruz
pınarımız var onunki ile seninki aynı anda gidecek
elbirliği ile göreceksinki bugünleri atlacağız :teselli:

ağlamaktan başım çatlıyo...her istedğim de sesini duyamıycam..sbah uyandıım da arayamycam uykulu uykulu konuşamıycazzz...üff daha neler neler ...nasıl geccekk?

zbyddd canım benımm dur noluyoruzz yahu...Alıscaksınn..
Kımse annesının karnında asker beklemeyı ogrenmıyoo kiieee

ama çok güzel yere çıkmış hayatım ya...
usta birliği de denizci olur, oh rahat eder...
biz de burada şafağı yeriz işallah pismillah dinimiz amin...
:Saruboceq::lepi:

evet herkes öyle söylüyo çok şükür tabi...bide istnbul çıkrsa değme keyfne...allahın iznyle hep görüşürz...gelvelakin zor...:sinifsinif:

ağlamaktan başım çatlıyo...her istedğim de sesini duyamıycam..sbah uyandıım da arayamycam uykulu uykulu konuşamıycazzz...üff daha neler neler ...nasıl geccekk?

eee herşeyin bi bedeli var ki bedelini ödemeden sahip olamıyoruz canım:umursamaz:
sabreden dervişş olucaksın ki muradına eresinn...
gelecek güzel günleri düşün emiiiiiiiopuyorumnanaktan

Benimkide uzun dönemdi canım.
Zor olmuyor değill ama bitiyor geçiyor.
Biz bitirdik darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.
Sevdiğime diyorum ki senin asker arkadaşların varsa benimde KK'da şafakdaşlarım var.
Bitti ama hala kopamıyorum günler burda geçicek.
Sevincin üzüntğn hepsini paylaşıp rahatlıcaksın.
Sevdiceğin iyi yere düşmüş umarım şansı aynı şekilde devam eder.

geliyyoorruuummmmmmm :içelim:
senın neyın var hayırdır canım. Bayadır ugramıyorum moralsizlikten, habersiz kaldım herşeyden ?

Bızde ayrıldık...Hatta tek taraflı oldu terkedıldım cnm bende :S:S
Komsumuzun ogluyla köpeklerımızı qezdırdık dıyee ayrıldı benden yanımızda ablam vardı üstelik ..Ama yok anlamıyoo sen aldattın benı dıyoo :S:S
:gitme:

ADEM $ MERVE

aynen kuşum sana katılıyorum.ben de kopamadım burdan hiçç
ayşe ablam ve müridleri sayesindeopuyorumnanaktan
sen de günler nasıl geçti anlamıycaksın zbyd

cnm bnm tabiki destek olucaz birbirimizee sende aramızz katıldın biz bir bütünüzz topik olarak hepte öylee kalıcaz...
ilk zamanlar haklısın çok zor ama emin ol 350 ile 150 arası çok bişi anlamıyosun...
350 çünkü kış geliyo koşturmaca...

acemibirliğinde sık knouşamıcaksın ama ustada maddiyatınıza göre hergün konuşabilirsiniz cnm bnm yaa
gidiceği yerde çok yii hem denizci buda çok güzell
allah sabır versin cnm bnm
inş. biraz önce kavuşursun vee zaman su gibi akıp gider anlamazsın

Düzelicek canım düzelicekkkk lütfen biraz sabırrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…