Sevdiğini özleyenler buyurun

bacılar selam bende ayrılma aşamasındayım sanırım geçmiş peşimizi bırakmıyor kafam çok karışık :umursamaz:

Günaydın gizoşşş nickini değiştirmişinnn:jeyyar:

nivettt :jeyyar:daha hoş böle :jeyyar:

ayy yaaa sinirrrrrrrrrrr oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçen senee arkadaşımın ablasını n düğünü vardı gittim orda da damadın kzueni beni beğenmiş kafamçokkarıştı ok banane dedim sonraa bu çocuk gizliden numaramı almış
ben istemeyince numarasını telfonda engelledim böle olunca arkadaşlarından aradı vee arkadaşlarına beni anlattı ki göz rengime kadar biliniyo

veeeeeeeeeeeee o arkadaşlarındna benşi arayınca numaralarımı silmiyorr veee bbeni arıyolarrr uffffffffffffff :1shok:
sinir oldummmmmmm
arif izindeykendee aradılarrr kuzen diye kayıtlamıştım arf bişi sanmasın diyeee... arif neden engelli falan dedi geçiştirdim

dün gece biri çağrı attı eski numaralardan(engellemediğim) aradı açmadım sonraa ''mavi gözlüm sanada iyi gecler '' demiş :1shok:
kaldım böleee yaaaaaa
bugün gene çağrı geldi aradımm....
diyo kuzene vermiştim tlfn o aramıştırr falan filan dedim sen ordulu musun oda hyr izmirdeyim dedii...
ok kuzeninin engelle de başka bişi istemiyorum dedim
bu sefer sen izmirin neresinden dedi :1shok:

pınarım geçmiş olsun hayatım yaa off:a015:

yeşilim özlüyoz seni yaa...Şeniz

Gizoş ben de sinir oldum şimdi bak yaa...

kızlar ben çıkıyom şimdi okuldan çıkış belgemi aliciğim sonra da dostlarla buluşuciğim çok özledim onları da :)))

akşama görüşürüss öptüm çokk! :)

:bbo: :bbo: :bbo: ilişkim var rahat bırak dee defettttttmirmirmirmir

ÖZlem bitti artık sık sık gelicem Nisancım:lepi:

Pınar çok geçmiş olsun...
Nisann iyi gezmeler tatlım.
Yeşilim hoş geldin...
Gizemcim bencede ne kısa zamanda engellet sevdiğin askerde zati bir şekilde kulağına giderse çok üzülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…