hadii benim teselli saatm geldiiii:sinifsinif:
şimdik ben keman çalışıodum ((bide bu yaştan sonra keman sevdası çıktı dakıh kıh ))neyse asıl amacım düğünmde çalcam allah izin verrse tabizemuszemus:Saruboceq:...neyseee onla uuraştım sizden cevap gelmeynceCADIARZU....bizim küçük melek (abim biricik kızı 3 yaşında)izin vermedi...kaldrdımm bendeeee eee kmse yokmuuuulülülülülülü
oyyyy keman ha
peki nasılsın ilerleme varmıı
heycan yaptımm kızzbugn çok hüzünlü uyndım...rüyamda benm biriciğim askere gtmiş...ama beni okadar üzmş kiii ben çok kırılmışm ona kızmışmm nedense...kaptyrum tel..diorum kiii içimden gene beklycem seni.....neyse hayırdır inşallah sonra annem böle sefkat dolu uyndrınca daha da ktü oldum...ağladım uyanır uyanmzzz acıyla uyandım sonra saat 2 ye 3 e kadar aynı mal gbydimm her sorana ağladımmmm tutamdm kendmii sonra benm minik sevgilim gözümn nuru yeğenimn odasını ayrdılar yeni oda heycanı var bizim melek te.... ben de ona avize neym alcaktımm geldm onu aldım evden annemi de aldım gttk küçük hanımın avizeciye avize seçmesine...neysee vingss mi nysee o aptal çizgi karekterli lamba abjur neyim aldık...ordan sosyete pazarına gttk ordan da biizm küçük zilli demişkii halam beni burger knge gtrsün hamburger yemeğe (annesine demişş)ben dee ordan onu yemeğe gtrdm soora eve geldkkk hala tepemdeee onunla ilgilenmiorum die şimdi çıldrmak üzereee klava: klava:
kızlar yorumlarınız beklıyorum lütefen(
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/303403-onsuz-olmuyorrrrr.html#post8413091
bugün testim belli olacaktı cumaya attılar
badem gözlüm inanmadı kendi aradı deli
samışki kötü bişey oldu da söylemiyorum
aşkım yaaaa
seviyom pınar bu adamı yaaa
oğuz nasıl??
o da seni seviyo ablacım
sana bısey olucak dıye nasıl da korkuyo
allah ayırmasın ablam sizi
oguz da iidir heralde
dunden berı konusmuyoruzz :çok üzgünüm:
aaaaaaa neden balımm
ay zampule'nin konusu bitirdi beni yaaaaaaa :roflol:
ablacım bu aralar dügün nişan felan vardı ya kıskanclık krızıne gırdı
elınden gelse evden cıkarmıyck benı
aramız bozuk bıraz
bnde aramıyorum bıraz aklı basına gelsın
kıskanclıgın da bı sınırı var yani
ay zampule'nin konusu bitirdi beni yaaaaaaa :roflol:
yaa beniideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?